Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Cluj, Dealu Negru  - 9999 EURO Proprietar 9999 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Dealu Negru - 9999 EURO Dealu Negru, Dealu Negru , jud. Cluj

Cesionez un teren in suprafata de 1073 mp, aflat in sat Dealu Negru, Comuna Calatele. Terenul a fost concesionat de la Composesoratul Urbarial Finciu in anul 2008 pe o durata de 99 ani. Terenul este concesionat in scopul construirii unei cabane sau a unei case de vacanta, fiind mentionat acest aspect in contract. Contractul de concesiune poate fi cesionat unei terte persoane, care preia toate drepturile si obligatiile din contract, acesta fiind valabil inca 85 de ani. Contractul poate fi prelungit dupa expirarea lui, in caz contrar, concedentul este obligat sa plateasca concesionarului valoarea investitiilor realizate pe teren. Terenul are o vedere superba asupra muntiilor Vladeasa, aflandu-se in apropiere de orasul Huedin. A fost concesionat initial pentru ridicarea unei cabane dar, intre timp, am abandonat aceasta idee, motiv pentru care se cesioneaza concesiunea. Am reliefat locatia pe google maps si google earth pentru a o putea identifica. Insa, dimensiunea parcelei trasata in poze este aproximativa. Dinensiunea sau pozitia exacta se poate vedea pe eterra. Pentru orice detalii ma puteti contacta la telefon. Terenuri - Calatele , Terenuri - Cluj

9999 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(