Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  1100 mp Bucuresti, Moara Vlasiei  - 38500 EURO Proprietar 38500 €
Vanzare terenuri constructii 1100 mp Bucuresti, Moara Vlasiei - 38500 EURO Moara Vlasiei, Moara Vlasiei

Marius Mario Teren intravilan 1100 mp in loc. Moara Vlasiei, deshidere 17.46 m De vanzare un teren intravilan cu suprafata de 1100 mp, cu o deschidere de 17.46 m, situat in localitatea Moara Vlasiei, la intersectia dintre strazile Berzei si Colnicului. Conform certificatului de urbanism terenul se afla in zona de protectie a caii ferate 100 m (fiind la distanta de 68 m de calea ferata), pentru constructii este necesar un aviz de la SNCFR. Terenul are cadastru si intabulare, fiind disponibil imediat si reprezintand o excelenta oportunitate de constructie a unei case cu livada si gradina. Utilitatile deja existente sunt: gaze, energie electrica, CATV, iar in curs de executie, instalatiile pentru apa si canalizare (informatiile fiind ca in anul 2024 ar fi gata). Zona este relativ noua, linistita, situata la cateva minute de mers pe jos de centrul comunei, de gara si la o distanta de 4 km de autostrada A3. Printre faclitatile zonei enumeram: gradinita, scoala, supermarket Profi, transport RATB. Aflata la 30 km de Bucuresti, pe ruta autostrazii A3, comuna Moara Vlasiei beneficiaza si de o mare intindere de lacuri si paduri, oferind variate posibilitati de agrement si activitati outdoor precum pescuit, plimbari cu barca pe lac, calatorii cu bicicleta etc.

38500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(