Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren langa Autostrada la Pitesti - Oarja  Agentie - 0 comision - exclusivitate 1260000 €
Teren langa Autostrada la Pitesti - Oarja Cateasca, Cateasca , jud. Arges

Teren de 10,5 ha langa Autostrada Pitesti - Bucuresti in Arges - terenul are deschidere de 142 m la un drum comunal pietruit care necesita amenajare pe cca 500 m - terenul poate fi dezmembrat la cerere - terenul are vedere la autostrada A1 si se afla la cca 300 m Accesul la teren se face - din DJ 702G (paralel cu A1) pe un drum comunal pietruit sau - din DC 105 (care face legatura dintre A1 si DJ 702G) pe un alt drum comunal dar neamenajat - terenul este intravilan prin PUZ si este curs constructii - utilitati: LEA 20kw trece pe langa teren , apa si gaze sunt la cca1000 m. - proprietar persoana fizica. Pentru mai multe detalii despre această proprietate sau despre alte oferte similare în zonă, puteţi contacta biroul de vânzări. 0% comision | DA! Nu percepem comision la cumpărarea acestei proprietăţi!

1260000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(