Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  3 camere Salaj, Babeni  - 30000 EURO Proprietar 30000 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Babeni - 30000 EURO Babeni, Babeni , jud. Salaj

Ofer spre vanzare casa in comuna Babeni, judetul Salaj. Imobilul dispune de gradina si curte de 1000 m2, casa de 107 m2, casa de vara (cu baie si camara), sura si grajd de 97 m2, afumatoare si cotete pentru animale. Casa dispune de 3 camere, 2 holuri, bucatarie, baie (cu wc si boiler), pod. Cele doua constuctii sunt risicate in anul 1968 din caramida. Curtea dispune de fosa septica. Imobilul este intabulat. La intrarea in curte se afla si o troita. Imobilul se poate vinde la cerere cu toata mobila si decoratiunile.

30000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Salaj, Babeni  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Salaj, Babeni - 0 EURO Babeni, Babeni , jud. Salaj

Vand 30 ari de teren intravilan,situat la drum ,intre case,cu toate utilitatile,front la strada de 40 de metri,cu forma dreptunghiularaNu m-am gandit la un pret,se poate discuta.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.