Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii  3100 mp Salaj, Rus  - 4950 EURO Proprietar 4950 €
Vanzare terenuri constructii 3100 mp Salaj, Rus - 4950 EURO Rus, Rus , jud. Salaj

Subscrisa, Management Reorganizare Lichidare Iași S.P.R.L., reprezentată prin asociat coordinator Mititelu Corneliu, în calitate de lichidator judiciar al debitorului S.C. BAVARIA VEGET S.R.L. BUZAȘ - SĂLAJ, C.U.I. RO29973150, nr. de înreg. O.R.C. J31cu sediul social în Sat Buzaș, Comuna Rus, nr. 26, jud. Sălaj, potrivit Sent.civ. nrdin data depronunţată de Tribunalul Sălaj – Secţia Civilă, în dosarul nrîn conformitate cu prevederile Legii nrși hotărârile Adunării creditorilor, VINDE PRIN LICITAŢIE PUBLICĂ CU STRIGARE ÎN DATELE DE: 23 MAI 2019, ORA14.00, 06 IUNIE 2019, ORA14.00, 20 IUNIE 2019, ORA 14.00, a urmatoarelor active proprietatea S.C. BAVARIA VEGET S.R.L.: PROPRIETATE IMOBILIARA situata in sat Buzas, com. Rus, jud. Salaj, constand in Teren intravilan, faneata, cu suprafata de 3.100 mp, inscris in C.F. 50103/RUS, cu nr. cad. 50103, la pretul de pornire de 8967,70 lei, plus TVA * In cadrul licitatiei se vor aplica prevederile art. 292 alin. 2 lit. f din Legea nrmodificata si completata, care dispun scutirea de taxa pe valoare adaugata a „...livrarii de constructii/parti de constructii si a terenurilor pe care sunt construite, precum si a oricaror altor terenuri. Prin exceptie, scutirea nu se aplica pentru livrarea de constructii noi, de parti de constructii noi sau de terenuri construibile”. In cazul imobilelor descrise mai sus (activ nr. 1), livrarea proprietatii imobiliare este o operatiune taxata din punct de vedere al T.V.A.-ului, aplicandu-se taxarea inversa in cazul in care cumparatorul este o persoana inregistrata in scopuri de TVA. Persoanele care pretind vreun drept asupra activelor ce urmeaza a fi scoase la vanzare au obligatia sub sanctiunea decaderii, sa faca dovada acestui fapt pana in ziua anterioara licitatiei publice la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare. Licitatiile vor avea loc la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar Management Reorganizare Lichidare Iasi S.P.R.L. din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare, in datele sus menționate, si se vor desfasura in conformitate cu prevederile Regulamentului de vanzare aprobat de catre Adunarea creditorilor. Regulamentul de vanzare va fi afisat la loc vizibil, cu cel putin 5 zile inaintea tinerii sedintei de licitatie. Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune la sediul procesual ales al lichidatorului judiciar din mun. Satu Mare, str. Horea, nr. 1, et.5, cam.9, jud. Satu Mare, cu 48 de ore anterior datei si orei licitatiei publice, documentatia de inscriere la licitatie Destinatie: Comercial,De vacanta,Rezidential , Amenajare strazi: Asfaltate , Utilitati generale: Curent , Alte caracteristici: Acces auto,La sosea,Oportunitati de investitie , Front stradal: 3100 , Licitatie/Executare: da ,

4950 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.