Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Frumusani  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare terenuri constructii Bucuresti, Frumusani - 7000 EURO Frumusani, Frumusani

FRUMUSANI. foarte aproape (10km) de Autostrada Soarelui Bucuresti-Constanta Loturi a cate 500mp. Mai sunt disponibile 6 loturi. Aproape de capitala, dar si de natura, la preturi competitive! acces direct la DN4 Bucuresti-Oltenita; FRUMUSANI este o localitate asezata in Sud-Estul orasului Bucuresti la aproximativ 8 km de centura acestuia, pe drumul national catre Oltenita (DN4), imediat dupa localitatea Popesti-Leordeni Langa complexul rezidential Liziera Lac com. Frumusani este inclusa in Zona Metropolitana a Bucurestiului; la 2 km distanta de Raul Dambovita; la 8 km distanta de Primul Inel de Centura al Bucurestiului ; la 1 km distanta de Noul Inel de Centura al Bucurestiului; zona pitoreasca datorita aglomeratiei de paduri din zona si Raului Calnau impreuna cu meandrele formate de acesta; Oportunitatile de investitii provin din urmatoarele: acces facil in Centrul Bucurestiului (limita de Municipiu pe iesirea catre Oltenita este cea mai apropiata de centru); infrastructura buna a zonei (DN4, Autostrada Soarelui, Inelul de Centura); noul Aeroport International al Bucurestiului se va construi in zona de Sud, la o distanta de maxim 10km de zona Frumusani in urmatorii ani urmeaza finalizarea canalului navigabil Bucuresti_Oltenita catre Dunare, cu port la Glina, la numai 5km de zona drumul de iesire Bucuresti-Oltenita complet reabilitat si reasfaltat in 2007; TNUVA Corporation a deschis de curand cea mai mare fabrica de lactate, pe DN4, aproape de terenuri; alte parcuri logistice si cladiri de birouri sunt in curs de constructie in zona Frumusani; fabrica de mezeluri Korani are unitatea de productie in Frumusani cel mai mare Mall din Bucuresti (Sun Plaza) se contruieste la Piata Sudului, zona de iesire catre Frumusani; Deschidere la drum 20 m cel de-al doilea inel de centura va face zona din ce in ce mai accesibila si mai atragatoare pentru investitori. mai multe Proiecte Rezidentiale s-au dezvoltat deja in zona in ultimii doi ani(Allegria Residence, Liziera Lac]. Terenul nu are utilitati. Preturile vor creste cand vor fi utilitati.Nu ratati ocazia! Terenuri - Sectorul 4 , Terenuri - Bucuresti

7000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Bucuresti, Frumusani  - 18000 EURO Proprietar 18000 €

18000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(