Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Castelul Darascu-Enigarescu - monument istoric Agentie - 0 comision - exclusivitate 210000 €
Castelul Darascu-Enigarescu - monument istoric Viforata, Viforata , jud. Dambovita

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! O proprietate distincta, un castel monument istoric clasa B, situat la 75 km de Bucuresti sau o ora de mers cu masina, in zona de deal din imediata vecinatate a orasului Targoviste, a Manastirii Dealu si a Manastirii Viforata. Film in urmatorul link: https://www.youtube.com/watch?v=SJREUvvBYsU&list=FLcwcj33KERYq0RZ0DbIXinw&index=3&t=0s Conacul are o suprafata construita de 534 mp, o suprafata utila de 401 mp si o terasa de aproximativ 100 mp. Constructia este S+P+1 fiind dispusa pe o structura terasata, avand in componenta sa 16 camere, 2 bai, 2 bucatarii, 1 pivnita, 1 camera tehnica si 1 pod. La demisol se afla o crama cu boltite ce se desfasoara pe intreaga amprenta a cladirii. Suprafata totala a terenului este de 4450 mp, cu o livada de aproximativ 3000 mp. Constructia a fost finalizata in 1910 si consolidata in cursul anilor 1988 - 1989, proiectul fiind realizat de catre Institutul de Constructii Targoviste. Oferta exclusiva apartine agentiei RE/MAX TOP TEAM, cod oferta RMX27257

210000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(