Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  5000 mp Sibiu, Sebesu de Jos  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 5000 mp Sibiu, Sebesu de Jos - 0 EURO Sebesu de Jos, Sebesu de Jos , jud. Sibiu

Vand Teren Sebesu de Jos - satul Sebesu de Jos este parte integranta acomunei Turnu Rosu - la circa 25 km distanta de Sibiu - locatie superba, la poalele Muntilor Fagaras - terenul este situat pe un deal, foarte aproape de sat - in prezent, pe teren se afla o livada cu pruni, meri, nuci - este imprejmuit cu gard, ideal pentru cabana sau loc de relaxare - in zona mai exista construite cabane Se poate vinde suprafata totala de 5000 m2 sau 1/3 1660 m2.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Sibiu, Sebesu de Jos Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Sibiu, Sebesu de Jos Sebesu de Jos, Sebesu de Jos , jud. Sibiu

Inchiriez Cabana vila la munte in Sebesul de Jos..Un loc superb, linistit ,peisaj turistic deosebit cu riul linga Cabana si inconjurat de munti.. CABANA (VILA) ESTE NOUA IN STIL BAVAREZ.Dispune de 5 camere .2 bai.bucatarie dotata cu masina de spalat rufe..filtru cafea .prajitor piine.cuptor pizza etc...loc pentru gratar.internet.living spatios .centrala pe gaz ..etc...pentru activitati in aer liber dispunem de un teren de tenis la Avrig..9 km distanta.plimbari la munte cu biciclete...PREFERABIL FAMILII SAU CUPLURI SERIOASE!! MULTUMESC!!

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Sibiu, Sebesu de Jos  - 0 EURO Proprietar
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Sebesu de Jos - 0 EURO Sebesu de Jos, Sebesu de Jos , jud. Sibiu

Vand casa in Sebesu de Jos, jud. Sibiu, zona montana, 1000 mp, 3 camere, bucatarie, pivnita, curte cu vita de vie, cu toate utilitatile in curte(apa, canalizare, gaz, curent), gradina cu pomi fructiferi.Stadiul constructiei: Finalizat, numar camere: 3, suprafata utila: 200, suprafata totala: 1000. Teren pentru cabana 800 mp, zona turistica RUSCA pe Valea Sebesului de Jos, apa si curentul sunt la 100 metri liniari. Stadiul constructiei: Finalizat , Suprafata terenului: 1000,0 m2, Suprafata utila: 200,0 m2, Numar camere: 3 , Incalzire: altele ,

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  5 camere Sibiu, Sebesu de Jos  - 46000 EURO Proprietar 46000 €
Vanzare casa 5 camere Sibiu, Sebesu de Jos - 46000 EURO Sebesu de Jos, Sebesu de Jos , jud. Sibiu

Casa in sebesul de jos < jud. sb Vindem gospodarie in satul Sebesul de Jos , jud. Sibiu compusa din gradina si curte cu 2 corpuri de case, unul cu 2 camere, bucatarie si baie si altul din 3 camere, pridvor si pivnita, sura, grajd, magazie si bucatarie de vara. Este racordata la utilitati:apa, canalizatie, curent, gaz si cablu.

46000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.