Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  7500 mp Giurgiu, Teisori  - 33500 EURO Proprietar 33500 €
Vanzare terenuri constructii 7500 mp Giurgiu, Teisori - 33500 EURO Teisori, Teisori , jud. Giurgiu

stefan 7500 mp teren Teisori, Giurgiu Teren 7.500 mp in sat Teisori, comuna Bulbucata, Giurgiu, are o deschidere de 30 metri la ambele capete. Terenul se afla la 25 km de Bucuresti, la cateva zeci de metri de raul Neajlov. Este incadrat de 2 paduri, pe teren se afla 300 mp de padure ID: 266864996 Publicat prin HomeZZ.ro, vezi anuntul complet aici.

33500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Teisori  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa Giurgiu, Teisori - 80000 EURO Teisori, Teisori , jud. Giurgiu

27 km de Bucuresti, Sat Teisori, Com Bulbucata, Jud Giurgiu (pe Sos. Alexandriei) Gospodarie superba la padure, aproximativ 635 mp, formata din casa principala 92.62 mp (Au= 76.53 mp) cu 2 dormitoare, living, baie, bucatarie deschisa, terasa semi-inchisa, plus pod inalt cu terasa superioara spre drum si un balcon mic. Pod care poate fi amenajat in loc de joaca, birou, depozitare ecc. + loc de pacare in curte + gradina in fata casei. Casa este construita la exterior cu caramida Porotherm, izolata cu expandat de 10 cm. Tavanul este placa de beton. Acoperis inalt 1.85 la varf, acoperit cu Lindab, termopane cu plase tantari cu glafuri ferestre din granit, gresie, faianta, tapet decorativ in dormitoare,si perete piatra decorativa in living. Curte Asfaltata cu beton amprentat si aleile din dale ciment. Fosa din beton, camera tehnica dotata cu centrala pe lemne, inclus generator. Sursa de apa: Racordare la reteaua din strada si put cu hidrofor. Casa mica (anexa stanga) aprox 24 mp: 1 dormitor cu soba teracota+ bucatarie vara suprapusa pe pivnita din beton, cu plita. Construita din BCA de 20 cm izolat cu expandat de 8 cm. Tavanul este din OSB placat cu rigips. Dependinte: magazie lemne, cocina porci si cotet pasari din BCA. Gard la drum asfaltat: turnat din beton cu fundatie de 50 cm si panouri fier forjat. Gradina in fata cu vita de vie, iedera, flori si diferiti pomisori décor si in spatele casei gradina de legume. Avantaje: padure in fata si in spatele casei. Casa vine utilata si mobilata! An constructie 2010. Va asteptam la vizionari! Olx nu accepta sa incarci decat 8 poze. Mai multe poze pe whats up sau text mesaj! Case de vanzare - Teisori , Case de vanzare - Giurgiu

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Teisori  - 27000 EURO Proprietar 27000 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Teisori - 27000 EURO Teisori, Teisori , jud. Giurgiu

stefan 7500 mp Teisori, Giurgiu Teren 7.500 mp in sat Teisori, comuna Bulbucata, Giurgiu, are o deschidere de 30 metri la ambele capete. Terenul se afla la 25 km de Bucuresti, la cateva zeci de metri de raul Neajlov. Este incadrat de 2 paduri, pe teren se afla 300 mp de padureID: 266864996

27000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(