Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila P+M si teren 875mp in Cartier Itcani, Suceava Agentie - 0 comision - exclusivitate 80000 €
Vila P+M si teren 875mp in Cartier Itcani, Suceava Itcani, Suceava , jud. Suceava

Casazela va propune spre vanzare un imobil deosebit din Suceava, cartier Itcani. Imobilul este format din teren in suprafata masurata de 875 mp si Constructie P+M edificata in anul 2007 si C2 folosinta garaj. Constructia are urmatoarele suprafete: Parter: 118.58 suprafata utila si terasa de 9.78mp Mansarda: 93.2 mp suprafata utila (dispune de balcon de 20.73mp Imobilul este amplasat in Suceava, zona periferica Itcani, zona este rezidentiala, formata din constructii de locuinte colective cu regim de inaltime P/P+1E edificate dupa anul 2000. Zona ofera posibilitatea de racordare la utilitati (apa, electricitate, gaz) si acces la drumuri partial sistematizate (Strada Dragomirna – artera pietruita) Vanzare directa, fara comision!

80000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(