Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol 2500 mp Sibiu, Cartisoara - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri agricol 2500 mp Sibiu, Cartisoara - 22000 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Proprietar, vand 2500 mp teren extravilan in Cartisoara, pe malul paraului Laita, langa pastravarie. Accesul este facil, pe drum pietruit. Terenul este marginit pe o latura de drumul de acces, iar pe cealalta de parau, existand posibilitatea de captare a apei. Pe teren este amplasata o fundatie pentru cabana, solida si construita din materiale rezistente. Posed si un plan de constructie a unei cabane, profesional, pe care il ofer impreuna cu terenul. Valea Laitei reprezinta o zona in plina expansiune turistica, cu o priveliste superba, la poalele muntilor Fagaras, fiind cuprinsa in planul de organizare a zonei turistice Balea. Terenul este intabulat, cu toate actele si documentatia in ordine.

22000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 60000 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Teren la urcare pe Transfagarasan,2500 mp,2 cabane finisate,garaj,canalizare,apa,retea electrica 10 kw-trifazic,impamantare...2 cai de acces,detalii la telefon...

60000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol 900 mp Sibiu, Cartisoara - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol 900 mp Sibiu, Cartisoara - 0 EURO lunar Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Propietar, negociabil, teren plan TRANSFAGARASAN, situat la satul de vacanta, inscris in Cartea Funciara, in suprafata de 900 mp., ideal pentru costructii, vila, pensiune, restaurant, casa de vacanta, locatie de inchiriat ski, snowboard...in zona turistica Transfagarasan-Balea, cu acces direct la DN. 7C, Transfagarasan - front stradal 21 metri liniari. Detalii teren: Lungimea terenului este pe partea nordica de 42 ml.,pe cea sudica de 40 ml., iar in spate, spre vest fiind de 23 ml.Peste sosea se afla raul Balea. Zona turistica ( statiune ) declarata din octobrie 2018 prin Monitorul Oficial al Romaniei. Utilitati: Apa, canalizare, energie electrica, cablu tv, internet, semnal telefon mobil spre toate retelele. Parcela fiind aferenta Comunei Cartisoara, fiind inclusa in programul operational turistic PUG-PUZ. Obiective turistice in apropiere: Manastirea Cartisoara 1500 m, Hanul Patrisiei ( pensiune restaurant ) 250 m., Pensiune restaurant -,, Vama Cucului " , Muzeul ( Badea Cartan ) Cartisoara , Hotel pastravaria Albota 3000 m. Obiective turistice: Hotelul de gheata Balea Lac, partii de ski , telecabina. ( mai ales zona Tarii Fagarasului fiind aleasa de catre Uniunea Europeana la dezvoltarea unor proiecte de partii de ski cu lungimea cea mai mare de coborare din estul Europei. ) Terenul este situat la 49 km. de Sibiu, 12 de Orasul Vitoria si 45 de Municipiul Fagaras.La 5 km.de viitoarea autostrada Coridorul 4 Sibiu-Brasov. Pret negociabil 17 Euro / mp. Detalii si contact la nr. de tel. 0722 / 22 0173

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri agricol Sibiu, Cartisoara - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri agricol Sibiu, Cartisoara - 0 EURO lunar Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Teren extravilan situat intre Transfagarasan si raul Balea, in apropierea raului Laita.

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Sibiu, Cartisoara - 22000 EURO Proprietar 22000 €
Vanzare terenuri constructii 2500 mp Sibiu, Cartisoara - 22000 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Proprietar, vand 2500 mp teren extravilan in Cartisoara, pe malul paraului Laita, langa pastravarie. Accesul este facil, pe drum pietruit. Terenul este marginit pe o latura de drumul de acces, iar pe cealalta de parau, existand posibilitatea de captare a apei. Pe teren este amplasata o fundatie pentru cabana, solida si construita din materiale rezistente. Posed si un plan de constructie a unei cabane, profesional, pe care il ofer impreuna cu terenul. Valea Laitei reprezinta o zona in plina expansiune turistica, cu o priveliste superba, la poalele muntilor Fagaras, fiind cuprinsa in planul de organizare a zonei turistice Balea. Terenul este intabulat, cu toate actele si documentatia in ordine. Informatii la telefon 0740054085

22000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 0 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Vand teren Piscu negru , persoana particulara,pentru detalii la telefon sau email.terenul este cel din pozele atasate . 1000 mp liberi si 1000 mp padure .

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 12500 EURO Proprietar 12500 €
Vanzare terenuri constructii Sibiu, Cartisoara - 12500 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Teren intravilan intabulat deschidere la strada 13 ml, in Cartisoara, potrivit pentru casa de vacanta, pensiune, pretabil atragere fonduri rurale, fonduri europene, intre case, utilitati langa teren canalizare/apa/gaze/cablu tv, strada asfaltata, vedere spre Muntii Fagaras in apropierea drumului care duce catre Pastravaria Albota. Ministerul Turismului a declarat in luna octombrie 2018 Comuna Cartisoara statiune turistica iar preturile terenurilor vor creste in perioada urmatoare. Guvernul va realiza in Muntii Fagaras cel mai mare domeniu schiabil din Romania, care va cuprinde peste 150 de kilometri de partii.

12500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Cartisoara - 14000 EURO Proprietar 14000 €
Vanzare terenuri agricol Sibiu, Cartisoara - 14000 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Vand teren constructie langa Tranfagarasan, in zona cu afluenta mare de turisti si aflata in extindere imobiliara. Peisaj superb cu deschidere spre varful Balea. Intabulat, extras CF, proprietar, negociabil

14000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Cartisoara - 39900 EURO Proprietar 39900 €
Vanzare casa 3 camere Sibiu, Cartisoara - 39900 EURO Cartisoara, Cartisoara , jud. Sibiu

Vand casa in Cartisoara (Streza) de locuit ,cu anexe gospodaresti, impreuna cu terenul in suprafata totala de 2268mp aferent casei ,plus terenul arabil alaturat gospodariei. Gratie amplasarii, proprietatea este foarte bine cotata pentru obtinerea de fonduri europene, in vederea dezvoltarii unei pensiuni!

39900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.