Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Terase generoase, vedere panoramica, 2 dormitoare | Piata Victoriei Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Terase generoase, vedere panoramica, 2 dormitoare | Piata Victoriei Piata Victoriei, Bucuresti

Acest apartament cu 3 camere si terase generoase, renovat recent, este ideal atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii mici. Amenajarea sa a fost regandita pentru a maximiza confortul locatarilor: - bucataria, mobilata si utilata complet, este inchisa si beneficiaza de acces pe una din terasele apartamentului, unde s-a amenajata o zona de luat masa suplimentara, pentru sezonul cald. - zona de zi, generoasa, si dormitorul matrimonial sunt mobilate complet si beneficiaza de climatizare individuala. - dormitorul secundar este liber si poate fi folosit ca birou/ dressing/ dormitor pentru copii, in functie de necesitatile dumneavoastra. Daca acest apartament vi se pare apropiat de ceea ce cautati, va recomandam calduros sa ne contactati pentru a stabili o vizionare!

120000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila, 8 camere, zona Victoriei – Piata 1 Mai Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Vila, 8 camere, zona Victoriei – Piata 1 Mai Piata Victoriei, Bucuresti

Intr-o zona premium a capitalei, Victoriei vizavi de Piata 1 Mai, va prezentam o proprietate pretabila pentru rezidenta dar si pentru activitati comerciale diverse ( sediu firma, gradinita – after school, clinica medicala etc); Vila este structurata pe demisol, parter, etaj si pod inalt, masoara suprafata construita desfasurata de 410mp si utila totala de 341 mp, dispune de 8 camere la care se adauga spatiile pozitionate in subsol si in pod, este amplasata pe un teren in suprafata de 200 mp si compartimentata astfel: - Subsolul in suprafata utila de 50mpu este format din 2 camere mari (16mp fiecare) la care se adauga inca doua camere ( spatii tehnice ) in suprafata de 6 si 7 mp; - Parterul in suprafata utila de 86mpu este format din living, 3 dormitoare, bucatarie, baie si grup sanitar de serviciu; - Etajul 1 in suprafata utila de 87mpu este format din living, 3 dormitoare, bucatarie, baie un grup sanitar de serviciu si un balcon; - Podul in suprafata de 94 mp, este inalt permitand mansardare ; - Curtea libera in suprafata de 81 mp, este amenjata cu pavele, oferind spatiul perfect pentru petrecea timpului liber sau pentru amenajarea parcarii. Vila ofera confort si intimitate, fiind amplasata pe o strada cu trafic redus dar foarte usor accesibila fiind situata la 3 minute de mers pe jos fata de Piata 1 Mai si 8 minute fata de Parcul Kiseleff; Imobilul este situat intr-o zona de lux, cu vecinatati selecte si acces catre toate obiectivele de interes: magazine, scoli, gradinite, clinici si cabinete medicale, banci, Parcul Kiseleff, statii ale mijloacelor de transport in comun, restaurante, cafenele etc. Pret: 450.000 Euro. Comison 0 %. Oferta apartine agentiei RE/MAX Team, Cod Oferta RMX25390.

450000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Agentie - 0 comision 129000 €
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Piata Victoriei, Bucuresti

Imobilul tip boutique a fost finalizat in anul 2017, acesta fiind construit pe o structura formata din cadre si grinzi din beton armat si zidarie tip YTONG. Apartamentul este situat la etajul 4 si este deosebit de luminos datorita suprafetelor vitrate foarte mari, precum usile culisante ce permit accesul in logie, dar si a ferestrelor concepute in stilul balcoanelor frantuzesti, ce iau locul ferestrelor traditionale. Spatiul are o suprafata utila de 54.31mp si a fost conceput pentru a crea o atmosfera cat mai deschisa si luminoasa. Zona de zi este compusa dintr-un living de 18.48mp cu acces catre o logie de 4.28mp si o bucatarie inchisa de 9.84mp ce dispune, de asemenea de o cale de acces catre logie. Din vestibulul de la intrare se poate accesa, pe langa zona de zi, si dormitorul de 16.43mp, dar si baia de 3.70mp care este finisata folosind gresie si faianta Marazzi si este utilata folosind obiecte sanitare de calitate. Apartamentul este complet finisat si dispune de o centrala proprie marca Ariston si de calorifere de aluminiu, si se va vinde nemobilat. Exista, de asemenea posibilitatea de a achizitionat un loc de parcare in subteran la pretul de 18.000 Euro + TVA. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

129000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere Zona Piata Victoriei, Imobil tip Boutique Agentie - 0 comision 137000 €
Apartament 2 camere Zona Piata Victoriei, Imobil tip Boutique Piata Victoriei, Bucuresti

Imobilul tip boutique a fost finalizat in anul 2017, acesta fiind construit pe o structura formata din cadre si grinzi din beton armat si zidarie tip YTONG. Apartamentul este situat la etajul 1 si este deosebit de luminos datorita suprafetelor vitrate foarte mari. Spatiul are o suprafata utila de 62.19mp, cu o terasa de 9.06mp, iar compartimentarea este foarte bine facuta, din vestibulul de 6.23mp de la intrare putandu-se accesa toate incaperile apartamentului. Livingul este spatios, de 25.67mp, cu cai de acces catre terasa de 9.06mp, dar si catre bucataria inchisa, de 11.51mp care are, de asemenea, acces la terasa. Baia are o suprafata de 3.48mp si este complet finisata si utilata. Dormitorul de 15.30mp este foarte luminos si dispune, asemenea livingului si bucatariei, de acces catre terasa. Apartamentul este complet finisat, dispunand de centrala termica proprie marca Ariston, calorifere din aluminiu, parchet, dar si gresie si faianta marca Marazzi pentru baia ce se preda complet utilata. Exista posibilitatea achizitionarii unui loc de parcare subteran la pretul de 18.000 Euro + TVA. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

137000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Agentie - 0 comision 125000 €
Apartament luminos 2 camere Zona Piata Victoriei Imobil Boutique Piata Victoriei, Bucuresti

Imobilul tip boutique a fost finalizat in anul 2017, acesta fiind construit pe o structura formata din cadre si grinzi din beton armat si zidarie tip YTONG. Apartamentul este situat la etajul 4 si este deosebit de luminos datorita suprafetelor vitrate foarte mari, precum usile culisante ce permit accesul in logie, dar si a ferestrelor concepute in stilul balcoanelor frantuzesti, ce iau locul ferestrelor traditionale. Spatiul are o suprafata utila de 54.31mp si a fost conceput pentru a crea o atmosfera cat mai deschisa si luminoasa. Zona de zi este compusa dintr-un living de 20.32mp cu acces catre o logie de 4.28mp si o bucatarie deschisa de 10.67mp care poate fi inchisa in mod facil, daca se doreste acest lucru. Din vestibulul de la intrare se poate accesa, pe langa zona de zi, si dormitorul de 16.43mp, dar si baia de 3.70mp care este finisata folosind gresie si faianta Marazzi si este prevazuta atat cu incalzire in pardoseala cat si cu calorifere traditionale. Apartamentul dispune de o centrala proprie marca Ariston si de calorifere de aluminiu, alte finisaje fiind disponibile in functie de preferintele cumparatorului. *Localizarea pe harta nu reprezinta adresa exacta a imobilului.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere | Imobil ultracentral - Piata Victoriei Agentie - 0 comision 90000 €
Apartament 2 camere | Imobil ultracentral - Piata Victoriei Piata Victoriei, Bucuresti

Acest apartament se afla la etajul 6/ 8 intr-un imobil din apropiere de Piata Victoriei. Consideram ca punctul forte ale locuintei reprezinta pozitionarea intr-o zona ultracentrala, cu acces rapid la mijloacele de transport in comun si la toate facilitatile moderne. Suprafata apartamentului (47 mp inclusiv balcon) este organizata dupa cum urmeaza: living cu acces in balcon, bucatarie, dormitor, o baie cu cada, o debara si o camara. Locuinta a fost renovata anul trecut si se prezinta in stare foarte buna. Pentru mai multe informatii sau vizionare, va recomandam calduros sa ne contactati!

90000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(