Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


PIATA VICTORIEI - BCR, APARTAMENT DE LUX, PRIMA INCHIRIERE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 750 €
PIATA VICTORIEI - BCR, APARTAMENT DE LUX, PRIMA INCHIRIERE! Piata Victoriei, Bucuresti

PIATA VICTORIEI - BCR , APARTAMENT DE LUX, PRIMA INCHIRIERE! Zona de prestigiu, recunoscuta pentru obiectivele turistice, culturale si invatamant, cu acces ultra rapid spre Parcurile: Kiseleff si Herastrau, Piata Romana si zona de Nord. Apartament luminos, cu design unicat, intr -un bloc 1998, perfect pentru cei care doresc sa locuiasca ultracentral si aproape de parcuri. Interior cu finisaje premium, decorat de arhitect, bucatarie mobilata, si utilata complet, cu aparatura Franke si Whirpool, spatii de depozitare, 1 balcon mare cu acces din living si dormitor si vedere panoramica spre Catedrala Mantuirii Neamului si Casa Poporului. Dispune de video interfon si sistem alarma ( activata la cerere) Telefon : 0756.880.880

750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(