Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


BASARABIA - COSTIN GEORGIAN, METROU, GARSONIERA DECOMANDATA IN BLOC 1986! Agentie - 0 comision - exclusivitate 250 €
BASARABIA - COSTIN GEORGIAN, METROU, GARSONIERA DECOMANDATA IN BLOC 1986! Basarabia, Bucuresti

BASARABIA - COSTIN GEORGIAN, METROU, GARSONIERA DECOMANDATA IN BLOC 1986! Zona sigura, langa Arena Nationala, Parcul Titanii, foarte aproape de Cora, Auchan, la doi pasi de LIDL. Garsoniera zugravita nou, intr-un bloc de garsoniere, 1986, cu scara curata, perfecta pentru locuinta. Interior confortabil, mobilat compet, cu canapea extensibila noua, utilata complet, cabina de dus noua, bucatarie deschisa cu bar, balcon inchis. Telefon: 0756.880.880

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Garsoniera langa M. Costin Georgian, pe termnet scurt sau lung, Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Garsoniera langa M. Costin Georgian, pe termnet scurt sau lung, Comision 0% Basarabia, Bucuresti

Garsoniera de inchiriat pe terment scurt sau lung (1 sau mai multe luni) chiar langa gura de metrou Costin Georgian, pozitie excelenta, mobilata si utilata complet, modern, AC, televizor, masina de spalat, aragaz , cuptor, cuptor cu microunde.Langa bloc sunt magazine, farmacii, banci. foarte aproape de statiile ratb COMSION 0%

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament in VIla, Bv. Basarabia P-ta Muncii Agentie - 0 comision - exclusivitate 176000 €
Apartament in VIla, Bv. Basarabia P-ta Muncii Basarabia, Bucuresti

Apulum94 va ofera spre vanzare in sistem de reprezentare eclusiva doua apartamente situate intr-o vila construita de un arhitect recunoscut. Vila se afla pe Bv. Basarabia, stradal, vav de Parcul National. Primul apartament se afla la etajul 1, fiind format din 3 camere, bucatarie, baie, wc serviciu si doua debarale, plus o uscatorie la demisol. Cel de-al doilea este amplasat la etajul 2, este format din doua camere, baie, balcon si o boxa spatioasa la demisol. De asemenea, cel de-al doilea dispune de o curte proprie. Vila a fost edificata de arhitectul Ferdinand Batti Babi, acesta edificand si biserica din zona Sfintii Constantin si Elena, cinematograful si multe altele. Casa este solida, construita in anul 1947, structura nefiind afectata in timp. Apartamentul de la etajul 1 are acces dublu, are in coproprietate o parte din terenul din fata casei. Este semidecomandat, dormitorul matrimonial dispune de baie proprie. Suprafata utila este de 56 mp. Apartamentul de la etajul 2, are de asemenea acces dublu, are in proprietate exclusiva curtea din spate in suprafata de 63, ce are acces auto din strada secundara. Suprafata utila totala a acestuia fiind de 64 mp cu tot cu boxa de la demisol. Ambele apartamente au cota parte din pod. In vila locuiesc doua familii, fiecare fiind proprietar pe doua apartamente. Contorizarea utilitatilor fiind individuala pe fiecare apartament in parte. Pozitionarea este excelenta, fiind stradal, pretabil atat pentru investitie cat si pentru locuit. P-ta Muncii este la 500m distanta, Arena Nationala la 200 m distanta, iar parcul vizavi. Apartamentele se vand la pachet, dar se pot vinde si separat. Pretul pentru apartamentul 1 este de 95.000 Euro, iar pentru apartamentul 2 este de 85.000 Euro (curte inclusa). Pentru mai multe detalii astept telefonul dumneavoastra.

176000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(