Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa Salaj, Lozna  - 21500 EURO Proprietar 21500 €
Vanzare casa Salaj, Lozna - 21500 EURO Lozna, Lozna , jud. Salaj

Negocierea se face la fata locului. Pretul Afisat este unul orientativ. Telefonati cu incredere! Se poate programa o vizionare a proprietati aproape oricand, sunt din Baia Mare Vand casa la tara Sat Preluci Com. Lozna Jud. Salaj (Sat linistit, Fara TIGANI) https://maps.app.goo.gl/DEA1ydtAaM8rfeA48 Casa din caramida fara crepaturi si intretinuta cu responsabilitatea unui om gospodar. Anexe: - Casuta (o camera cu camara de alimente si camera tehnica JOS. o camera cu baie cu wc si vana, SUS cu utilitati si centrala pe lemne tip soba cu calorifere, Hidrofor, Mobilata sus tip dormitor si jos tip bucatarie) -Sura -Atelier Gospodaresc - Cotet Porci - Coteti Gaini - Costei porumb -Wc curte ASFALT PANA IN FATA PORTII ! Toate anexele sunt intretinute si utilizabile fara copturi sau alte probleme. poarta metalica la intrare in curte.. etc ! Utilitati: - Curent - Apa Retea si fantana in curte Teren: -La casa 1.5 ha (livada pomi, straturi si restu: cartofi, porumb.. etc -La hotar 32 Ari Casa parinteasca este mostenire (unic mostenitor) si are actele in regula. se poate intra in posesia ei in termeni legali destul de rapid. se vinde din cauza retragerii din activitatile agricole. Locatia exacta: https://maps.app.goo.gl/DEA1ydtAaM8rfeA48

21500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa Salaj, Lozna  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare casa Salaj, Lozna - 15000 EURO Lozna, Lozna , jud. Salaj

Casa este in rosu . Este situata in centrul comunei Lozna , apa si curentul sunt racordate . Casa are pivnita . Este foarte bine compartimentata .

15000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Salaj, Lozna  - 20999 EURO Proprietar 20999 €
Vanzare casa 3 camere Salaj, Lozna - 20999 EURO Lozna, Lozna , jud. Salaj

Locuiesc la Baia Mare, sunt in pensie si putem programa o vizita la fata locului oricand. Negocierea se face la fata locului. Pretul Afisat este unul orientativ. Telefonati cu incredere! Vand casa la tara Sat Preluci Com. Lozna Jud. Salaj (Sat linistit, Fara TIGANI) https://maps.app.goo.gl/DEA1ydtAaM8rfeA48 Casa: - din caramida, antreu si doua camere laterale si o camara de alimente. Anexe: - Casuta (o camera cu camara de alimente si camera tehnica JOS. o camera cu baie cu wc si vana, SUS cu utilitati si centrala pe lemne tip soba cu calorifere, Hidrofor, Mobilata sus tip dormitor si jos tip bucatarie) -Sura -Atelier Gospodaresc - Cotet Porci - Coteti Gaini - Costei -Wc curte ! Toate anexele sunt intretinute si utilizabile fara copturi sau alte probleme. poarta metalica la intrare in curte.. etc ! Utilitati: - Curent - Apa Retea si fantana in curte - foarte curand ASFALT Teren: -La casa 1.5 ha (livada pomi, straturi si restu: cartofi, porumb.. etc -La hotar 32 Ari Casa parinteasca este mostenire (unic mostenitor) si are actele in regula. se poate intra in posesia ei in termeni legali destul de rapid. se vinde din cauza retragerii din activitatile agricole. Locatia exacta: https://maps.app.goo.gl/DEA1ydtAaM8rfeA48

20999 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.