Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Închiriere spaţiu de birouri, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Sector 3 Agentie - 0 comision - exclusivitate 1000 €
Închiriere spaţiu de birouri, Bulevardul Nicolae Grigorescu, Sector 3 Salajan, Bucuresti

Închiriere spaţiu de birouri în cladire recent construită, la etajul 1, cu suprafaţa de 120 mp, împărțită într-un open space şi un birou de 20 mp, grup sanitar propriu. Spaţiul are centrală prorie, contorizare separată, 2 aere condiţionate, parchet, geamuri termopan. Clădirea tip P+3 etaje, cu restaurant la parter, este situată pe Bulevardul Nicolae Grigorescu la 10-12 minute de mers pe jos de gura de metrou Nicolae Grigorescu. Preţul este de 1000 euro pe lună, negociabil în funcţie de perioada de închiriere. Comisionul este 0%

1000 €

   Spatii birouri

Vezi Detalii
Apartament 2 camere - decomandat - Bloc Finalizat - Comision O! Agentie - 0 comision - exclusivitate 61750 €
Apartament 2 camere - decomandat - Bloc Finalizat - Comision O! Salajan, Bucuresti

Constructia se afla in apropierea celor mai importante puncte de interes din partea de est a orasului (Pietele Rm. Sarat si Salajan, Park Lake Titan, mall Vitan, Auchan si Kaufland), accesul rapid catre centrul orasului,dar si catre autostrada A2 Bucuresti-Constanta,cat si avantajul de a beneficia de o strada linistita si cu multa verdeata,face din acest imobil de doar 2 etaje unul din cele mai bine pozitionate proiecte imobiliare din estul Capitalei, avand statia de metrou Nicolae Grigorescu la maxim 10 minute si parcul I.O.R la 900 m distanta! Pret loc parcare: – exterior 4.000 euro + TVA - acoperit 6.000 euro + TVA Project Manager - Cristian Antohi 0735780706

61750 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(