Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


2 camere,complet mobilat,cu mutare imediata,Nicolae Grigorescu .Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
2 camere,complet mobilat,cu mutare imediata,Nicolae Grigorescu .Metrou Salajan, Bucuresti

De vanzare: -2 camere complet mobilat si utilat -locatie Strada Nicolae Grigorescu -apartamentul se vinde cu tot ce este in el,pozele sunt reale(complet mobilat si utilat) -contorizare individuala,apa,gaz,curent -bucatarie complet mobilata si utilata -blocul este construit in anul 2008 -curte comuna cu foisor si loc de joaca pentru copiii -zona este foarte linistita si cocheta. Pretul este discutabil! Comision 0 Pentru mai multe detalii 0743 7777 00

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
NICOLAE GRIGORESCU - METROU, DECOMANDAT, LIBER, TOTAL 56 MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 63400 €
NICOLAE GRIGORESCU - METROU, DECOMANDAT, LIBER, TOTAL 56 MP! Salajan, Bucuresti

NICOLAE GRIGORESCU - METROU, DECOMANDAT, LIBER, TOTAL 56 MP! Pozitie foarte buna in zona, langa mijloace de transport, magazine, piata, scoli si gradinite. Un apartament minunat pentru o familie la inceput de drum. Bloc solid 1976 cu scara ingrijita, vecini civilizati si loc de parcare. Interior luminos si spatios, baie cu geam, multiple spatii pentru depozitare, balcon imens si bucatarie mobilata. Telefon: 0758.333.111

63400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Salajan - Nicolae Grigorescu 2 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 60000 €
Salajan - Nicolae Grigorescu 2 camere Salajan, Bucuresti

Va oferim un apartament cu 2 camere 53 mp (cu tot cu balcon) situat la etajul 1 al unui bloc de 10 niveluri reabilitat termic, care se afla in spatele pietei Salajan pe strada Patului chiar in fata scolii 112. Este un apartament fara imbunatatiri si necesita renovare, asta oferindu-i posibilitatea noului proprietar sa-si puna amprenta pe felul in care va arata noua locuinta. Scara este extrem de civilizata cu oameni linistiti. In cazul in care se doreste se poate monta si centrala, blocul avand trasa o teava de gaze in acest sens. Este pozitionat ideal cu acces rapid spre metrou, piata, parcul IOR.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
2 camere,complet mobilat,cu mutare imediata,Nicolae Grigorescu .Metrou Agentie - 0 comision - exclusivitate 71500 €
2 camere,complet mobilat,cu mutare imediata,Nicolae Grigorescu .Metrou Salajan, Bucuresti

De vanzare: -2 camere complet mobilat si utilat -locatie Strada Nicolae Grigorescu, nr.129 -apartamentul se vinde cu tot ce este in el,pozele sunt reale(complet mobilat si utilat) -contorizare individuala,apa,gaz,curent -bucatarie complet mobilata si utilata -blocul este construit in anul 2008 -curte comuna cu foisor si loc de joaca pentru copiii -zona este foarte linistita si cocheta. Pretul este discutabil! Comision 0

71500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare  apartament  cu 2 camere  decomandat Bucuresti, Salajan  - 78000 EURO Proprietar 78000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Salajan - 78000 EURO Salajan, Bucuresti

Apartament 2 camere, 60 mp, mobilat si utilat. Etaj 2 din 3,intr-o zona linistita, distanta metrou 1 Decembrie, aproximativ 10 min. Bloc cu lift. Parchet clasa 33, trafic intens, iluminat Mobexpert, mobila baie Delta Studio, mobila bucatarie mdf lucios. Electrocasnice Samsung, Whirlpool, Electrolux, masina spalat uscator LG. Aer conditionat 12000 btmu Balcon deschis. Se vinde cum este in poze, mai putin TV. Usor negociabil.

78000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(