Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Corbului  - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Corbului - 10000 EURO Ostrovu Corbului, Ostrovu Corbului , jud. Mehedinti

Vind teren intravilan cu suprafata 1000 de metrii patrati situat in sat nou Ostrovul Corbului pe malul Dunarii ( satul de vacante)

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Mehedinti, Ostrovu Corbului  - 12000 EURO Proprietar 12000 €

12000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa  1 camere Mehedinti, Ostrovu Corbului  - 125000 EURO Proprietar 125000 €
Vanzare casa 1 camere Mehedinti, Ostrovu Corbului - 125000 EURO Ostrovu Corbului, Ostrovu Corbului , jud. Mehedinti

0741/976.857 Accept schimb cu teren/casa/apartament in severin Constructie noua Parter cu living - bucatarie - baie -1 camera Etaj cu 3 dormitoare-1 baie - 2 terase teren 2400 m instalatie electrica termica sanitara facuta parchetat tot parteru Utilitati si Fantana in curte

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  3 camere Mehedinti, Ostrovu Corbului  - 7600 EURO Proprietar 7600 €
Vanzare casa 3 camere Mehedinti, Ostrovu Corbului - 7600 EURO Ostrovu Corbului, Ostrovu Corbului , jud. Mehedinti

Gospodarie batraneasca la tara situata in satul Ostrovu Corbului, comuna Hinova, judetul Mehedinti. Suprafata totala a gospodariei este de cca. 5000 mp, fiind compusa din: casa cu 3 camere, hol si tinda, costruite din lemn si cirpici; bucatarie de vara si camara (ca anexa separata), sopron acoperit si teren pentru gradina sau alte intrebuintari. Casa si bucataria de vara sunt acoperite cu tigla si realizate din aceleasi materiale de constructie.Deschiderea la frontul stradal este de cca. 40 m liniari.Proprietatea se afla la maxim 50 de m de fluviul Dunarea, in apropierea centrului satului.Este bransata la reteaua de energie electrica.In zona se lucreaza la asfaltarea drumului comunal (in prezent fiind deja pietruit) si la alimentarea cu apa potabila.Pe amplasament se gaseste un put forat care cu minim de investitie poate fi utilizat.Inreaga gospodarie necesita ceva investitii pentru a putea fi locuita permanent si a va putea bucura de confort. Ideala pentru cei care nu detin o locuinta la tara si care vor sa se bucure de traiul linistit in apropierea marelui fluviu.Poate fi pusa la dispozitie in timp relativ scurt, in prezent fiind nelocuita.Se vor intocmi acte conform legilor in vigoare iar costul emiterii acestora se vor imparti in mod egal intre vanzator si cumparator.Pretul este usor negociabil.Pozele sunt reale si de data recenta. Rog si ofer seriozitate maxima. Nu deranjati decat daca sunteti interesati, deoarece nu locuiesc in zona. Va multumesc!

7600 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.