Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Brasov, Crizbav  - 149990 EURO Proprietar 149990 €
Vanzare terenuri constructii Brasov, Crizbav - 149990 EURO Crizbav, Crizbav , jud. Brasov

Adrian Martisca Teren construibil/agricol 149990 eu Vand teren extravilan, zona Crizbav, jude ul Bra ov.Acest teren este o oportunitate de afaceri pentru cei interesa i de investi ii in zona industrala (hale produc ie, logistica etc) sau in zona agricola (perfect pentru produc ie legume, fructe, sere etc).Dupa cum se poate vedea din poze, in vecinitate exista investi ii de succes, asemanatoare celor descrise de mine mai sus.Dimensiunea terenului, faptul ca se poate vinde i parcelat (2 parcele aproape egale in dimensiune) localizarea lui, utilita ile, fac din el o excelenta inveti ie.Sa le luam pe rand:Dimensiunea totala:Aprox. 27000 m2, parcelat in doua parcele de aprox. 15.000 m2 fiecare.Front stradal: 55 metri (fiecare parcela avand aproximativ 27 metri front stradal)Utilita i:- Linie de medie tensiune la hotar.- Magistrala de apa foarte aproape. (posibilitate de forare pu pentru apa proprie)- Drum Jude ean asfaltat la 100 metri.- Drum de pamant la hotar.- in vecinitate exista investi ii de tip ferme i crescatorii de animale.- Toate actele necesare intocmite. (Carte Funciara la Cadastru Bra ov)

149990 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Brasov, Crizbav  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare casa Brasov, Crizbav - 75000 EURO Crizbav, Crizbav , jud. Brasov

Roxana Morariu vand casa la rosu Casa este compusa din parter si mansarda la parter se afla o bucatarie un living un dormitor cu dressing si o baie iar mansarda este compusa din doua dormitoare un living o baie si 2 balcoan. Casa mai dispune si de un beci si un spatiu de depozitare camera centralei. Casa mai vine insotita de un teren cu suprafata de 2700mp. Pentru mai multe detalii in privat.

75000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(