Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol Caras Severin, Sichevita  - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri agricol Caras Severin, Sichevita - 15000 EURO Sichevita, Sichevita , jud. Caras Severin

Teren agricol, posibilitatea infiintare ferma,pomii fructiferi (1,4 h ) racordat la curent electric, pretul este negociabil

15000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  7 camere Caras Severin, Sichevita  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 7 camere Caras Severin, Sichevita - 80000 EURO Sichevita, Sichevita , jud. Caras Severin

Casa cu etaj: -7 camere ,1 bucatarie ,camara, -1 baie mare la parter cu cada toaleta etc., -1 baie la etaj de serviciu. Utilitati: gaz, curent, cablu tv, internet, o parte din geamuri sunt din termopat , apa de la hidrofor. Curtea cu spalier de vie si o fantana . Anexe: camara de unelte ,cocini si cotete de gaini,sopru mare de lemne,gradina arabila si pomi fructiferi. .In curte mai este i casa tip carsoniera :-camera, bucatarie si camara. Casa este construita din boltari si caramida suprafata totala fiind de 1540 +/- mp. Langa se afla scoala,dispensar si statie de autobuz.Pentru mai multe informatii,pret si poze insist mesaj in privat sau la nr de telefon 744 - arata telefon - Se accepta si schimb.

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol  160 ha Caras Severin, Sichevita  - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare terenuri agricol 160 ha Caras Severin, Sichevita - 40000 EURO Sichevita, Sichevita , jud. Caras Severin

Vand casa pe deal cu potential agricol, cu posibilitate de ferma, teren arabil 16 ha, casa de locuit cu 2 camere si baie. Grajd pentru animale, apa curenta si inca 2 izvoare, curent electric 380 V.

40000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.