Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Atlantic City, Sisesti. parter, terasa 41 mp. Optiune rate proprietar Agentie - 0 comision - exclusivitate 179500 €
Atlantic City, Sisesti. parter, terasa 41 mp. Optiune rate proprietar Baneasa, Bucuresti

Imobilul, disponibil pentru vanzare sau inchiriere, aflat in reprezentare exclusiva cu comision zero pentru cumparator / chirias, este situat in zona de Nord a Capitalei, in zona Sisesti/Jandarmeriei. Aproape de aeroport si de DN1, apartamentul este localizat perfect cu acces direct si rapid catre centrul orasului, atat prin zona Baneasa, cat si prin Bucurestii Noi. Usor ajungi si la cumparaturi, Mega Image, Lidl, Baneasa Shopping City, Metro, Bricostore, Carrefour, Mobexpert, Ikea si un parcel locker Sameday / Emag sunt chiar langa tine. Apartamentul este situat la parter si dispune de o pozitionare interesanta, avand si o terasa de aprox 41mp, iar la interior este structurat intr-un mod extrem de functional. Holul de acces in apartament conduce fie catre living-ul cu ferestre foarte mari cu vedere catre terasa, fie catre dormitoarele extrem de incapatoare si catre bucataria foarte luminoasa si complet echipata cu zona de luat masa, care poate fi retransformata intr-un al 3-lea dormitor. Proprietarul detine si locuri de parcare, atar in subteran, cat si la suprafata,, langa apartament, optional se pot vinde si acestea. Cu un pret de promovare excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila de a locui intr-o zona foarte cautata. Optiunea privind sistemul de rate la proprietar inseamna ca tranferarea proprietatii poate avea loc prin achitarea numai a avansului si se va pune ipoteca. Ulterior, se va achita o rata lunara in functie de durata imprumutului. Dupa achitarea integrala se va ridica ipoteca. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

179500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Sisesti. terasa 41 mp, 2 locuri parcare. Optiune rate proprietar Agentie - 0 comision - exclusivitate 199500 €
Sisesti. terasa 41 mp, 2 locuri parcare. Optiune rate proprietar Baneasa, Bucuresti

Imobilul, include 2 locuri de parcare si este disponibil pentru vanzare sau inchiriere. Se afla in reprezentare exclusiva cu comision zero pentru cumparator / chirias, este situat in zona de Nord a Capitalei, in zona Sisesti/Jandarmeriei. Aproape de aeroport si de DN1, apartamentul este localizat perfect cu acces direct si rapid catre centrul orasului, atat prin zona Baneasa, cat si prin Bucurestii Noi. Usor ajungi si la cumparaturi, Mega Image, Lidl, Baneasa Shopping City, Metro, Bricostore, Carrefour, Mobexpert, Ikea si un parcel locker Sameday / Emag sunt chiar langa tine. Apartamentul este situat la parter si dispune de o pozitionare interesanta, avand si o terasa de aprox 41mp, iar la interior este structurat intr-un mod extrem de functional. Holul de acces in apartament conduce fie catre living-ul cu ferestre foarte mari cu vedere catre terasa, fie catre dormitoarele extrem de incapatoare si catre bucataria foarte luminoasa si complet echipata cu zona de luat masa, care poate fi retransformata intr-un al 3-lea dormitor. Cu un pret de promovare excelent raportat la calitate, acest imobil este o oportunitate remarcabila de a locui intr-o zona foarte cautata. Optiunea privind sistemul de rate la proprietar inseamna ca tranferarea proprietatii poate avea loc prin achitarea numai a avansului si se va pune ipoteca. Ulterior, se va achita o rata lunara in functie de durata imprumutului. Dupa achitarea integrala se va ridica ipoteca. Avem deschidere pentru colaborare cu alte agentii imobiliare, stimuland tranzactionarea acestei proprietati.

199500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 3 camere cu piscina exterioara Agentie - 0 comision - exclusivitate 800 €
Apartament 3 camere cu piscina exterioara Baneasa, Bucuresti

Va propun spre inchiriere un deosebit apartament de 3 camere situat pe strada nuferilor 50-58 in zona Baneasa. Apartamentul are o suprafata de 109 mpu si o curte comuna cu zona de relaxare. In oferta prezenta se pun la dispozitie si doua locuri de parcare tip klous la subteranul cladirii Zona este una exclusivista ce ofera un trai de zi cu zi la standarde inalte. Apartamentul spatios si primitor este gata sa ii primeasca pe viitori locatori si sa le ofere tot confortul de care au nevoie. Mobila din lemn masiv a fost aleasa cu grija pentru a oferi un plus de estetica si confort. In fiecare camera este montat aer conditionat pentru verile calduroase cand nu vreti sa coborati pana la piscina din curtea complexului Pentru ca ne dorim sa promovam si un trai sanatos pe langa oferta imobiliara, va invitam si in interiorul salii de fitness pe care o aveti la parterul cladirii. Pentru cumparaturile cotidiene aveti in imediata apropiere o complexitate de magazine (Carrefour, Auchan, Lidl, Penny, Profi, Mega Image), mall-ul Baneasa, restaurante etc Bazine de inot, parcul Herastrau, locuri de joaca pentru copii sunt cateva din locurile in care se merita sa petreci timp de relaxare impreuna cu familia Suntem nerabdatori sa-i cunoastem pe viitori locatori. Asteptam cu mare drag apelurile voastre la numarul de telefon din anunt.

800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 10.394mp Padurea Baneasa, Nord, Sector 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 556290 €
Teren intravilan 10.394mp Padurea Baneasa, Nord, Sector 1 Baneasa, Bucuresti

Casazela va propune spre vanzare 3 loturi de teren intravilan, categoria de folosinta fiind curti constructii, cu o suprafata totala de 10.394mp in Zona Padurii Baneasa. Doua loturi sunt alipite, cu suprafetele de 2.253mp si respectiv 3.567mp, iar al treilea lot are o suprafata de 4.574mp. Conform PUG – Mun Bucuresti, amplasamentul se incadreaza in zonele M3, cu urmatorii indicatori: POT maxim 60% si CUT maxim= 2.5 mp. Proprietatea se vinde in procedura de faliment, prin licitatie publica. Pretul de pornire al licitatiei a fost stabilit la 90% din valoarea de piata si anume 556.290 Euro.

556290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(