Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 2 camere, 70 mp, Baneasa, Sisesti Agentie - 0 comision - exclusivitate 134500 €
Apartament 2 camere, 70 mp, Baneasa, Sisesti Baneasa, Bucuresti

Comision 0% - Casta va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, decomandat in suprafata de 66 mp utili + 4 mp balcon. Apartamentul este situat la etajul 4 intr-un bloc cu 7 etaje, construit in anul 2015. Blocul se afla in zona Baneasa Sisesti si beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun. Apartamentul dispune de îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalica, se vinde complet mobilat si utilat si beneficiaza de o vedere superba catre lac. In curtea imobilului exista posibilitatea de a parca. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate #49575

134500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 4 camere | 106 mp | ET 1 | Aleea Teisani - Baneasa Agentie - 0 comision - exclusivitate 191000 €
Apartament cu 4 camere | 106 mp | ET 1 | Aleea Teisani - Baneasa Baneasa, Bucuresti

Se vinde in exclusivitate un apartament situat la etajul 1 cu o suprafata utila totala de 106 mp inclusiv cele doua balcoane de 9.4 mp , blocul a fost construit in 2021 si are ca termen de finalizare 2022 luna Mai, dispus pe S+P+2 + M. Mai avem 5 apartamente disponibile ! Toate apartamentele se predau finisate complet ! Finisaje incluse fara costuri suplimentare ! Se va finisa cu : gresie , faianta, parchet, vopsea lavabila, calorifere, usi ,centrala termica pe gaz, sanitare in bai si instalatatie electrica montata. Pentru detalii sau vizionari va asteptam cu un telefon la primul numar din anunt.

191000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere 42m² în Baneasa, Ficusului, Herastrau Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Apartament 2 camere 42m² în Baneasa, Ficusului, Herastrau Baneasa, Bucuresti

Comision 0% - Casta va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, semidecomandat, situat la parter intr-un imobil P+1. Cladirea se afla in zona Baneasa, Ficusului, in plan secund, dar beneficiaza de acces facil către mijloace de transport in comun, scoli, grădinițe, piață, centre comerciale. Apartamentul este proaspat zugravit îmbunătățiri: gresie, faianță, parchet, termopan, ușă metalica si beneficiaza de o boxa de 6 mp pentru depozitare. Proprietatea dispune de acces catre o curte comuna, generoasa si verde. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati. Cod proprietate Casta #48869

85000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Exclusivitate - vila de vanzare zona Baneasa Agentie - 0 comision - exclusivitate 450000 €
Exclusivitate - vila de vanzare zona Baneasa Baneasa, Bucuresti

CGA Home Consulting va prezinta spre achizitie, in exclusivitate, o vila situata in zona Baneasa. Imobilul este structurat P+1+M si beneficiaza de curte proprie si garaj. Vila are o suprafata utila de 150 mp si este compartimentata astfel: - parter: living, bucatarie, spatii depozitare, grup sanitar (49.5 mp) - etaj: 2 dormitoare, baie, hol, balcon si terasa (53.74 mp) - mansarda: dormitor, baie, spalatorie (45.31 mp) Intreg spatiul este mobilat si utilat, beneficiaza de finisaje de foarte buna calitate si de vedere libera asupra vecinitatii. Pentru masinile dvs. va stau la dispozitie 2 locuri de parcare in garajul proprietatii. Vila este spatioasa, eficient compartimentata si potrivita unei familii cu copii, dar poate reprezenta si un spatiu potrivit desfasurarii unui business. In imediata vecinatate se afla toate necesitatile vietii moderne: restaurante, magazine, scoli, gradinite, centre medicale, centre spa.

450000 €

   Apartament

Vezi Detalii
3 Camere de Închiriat, Băneasa, Felicity Residence Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
3 Camere de Închiriat, Băneasa, Felicity Residence Baneasa, Bucuresti

Vă propun pentru închiriere un apartament spațios, 108 mp, 3 camere, living si două dormitoare, dressing, 2 bai, terasă 10 mp, debara, cameră tehnică, bucătărie mobilată. Apartamentul se află în complexul rezidențial Felicity, în zona Băneasa. Blocul a fost finalizat in 2012, apartamentul a fost renovat recent, este liber și poate fi ocupat imediat. Este dotat cu centrală de apartament, frigider, aragaz, hotă, mașina de spălat rufe. Este nemobilat și se pretează atât pentru locuit, ideal pentru familii cu copii, cât și pentru birouri. Are incluse doua locuri de parcare, unul in parcarea subterană. Complexul este păzit in permanența. Intrarea in complex este din strada Odăi, facilitând atât accesul rapid spre DN1 si A3 cat si accesul spre centrul orașului.

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren intravilan 10.394mp Padurea Baneasa, Nord, Sector 1 Agentie - 0 comision - exclusivitate 556290 €
Teren intravilan 10.394mp Padurea Baneasa, Nord, Sector 1 Baneasa, Bucuresti

Casazela va propune spre vanzare 3 loturi de teren intravilan, categoria de folosinta fiind curti constructii, cu o suprafata totala de 10.394mp in Zona Padurii Baneasa. Doua loturi sunt alipite, cu suprafetele de 2.253mp si respectiv 3.567mp, iar al treilea lot are o suprafata de 4.574mp. Conform PUG – Mun Bucuresti, amplasamentul se incadreaza in zonele M3, cu urmatorii indicatori: POT maxim 60% si CUT maxim= 2.5 mp. Proprietatea se vinde in procedura de faliment, prin licitatie publica. Pretul de pornire al licitatiei a fost stabilit la 90% din valoarea de piata si anume 556.290 Euro.

556290 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(