Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% - Vila P+1+M 6 camere curte 500mp Baneasa / Dobrogeanu Gherea-Garlei Agentie - 0 comision - exclusivitate 2300 €
COMISION 0% - Vila P+1+M 6 camere curte 500mp Baneasa / Dobrogeanu Gherea-Garlei Sisesti, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru chirias, o vila P+1+M, amplasata intr-una dintre cele mai cautate si active zone ale Nordului Capitalei, in cartierul Baneasa, cu acces din strazile Dobrogeanu Gherea si Garlei, ferita de zgomotul traficului, dar cu acces imediat la Promenada Lacului Baneasa si la Bd. Aerogarii și Bd. Ion Ionescu de la Brad, cu acces foarte facil catre toate punctele de interes ale Nordului: scoli, mall Baneasa si mall Promenada, centre de birouri, clinici, restaurante si cafenele, centre comerciale, mijloace transport in comun si multe altele, totul in cea mai vibranta zona a Capitalei. Vila impozanta cu 5 dormitoare si o zona de zi foarte mare beneficiaza de o curte superba cu vegetatie matura, carora li se adauga atat terasa inchisa, cat si terasa deschisa, pentru a beneficia de zona verde tot timpul anului, este complet mobilata si utilata si pregatita sa isi primeasca noii locatari, fiind destinata persoanelor aflate in cautarea unei locuinte care asigura nu doar confortul unei case generoase, ci un stil de viata aparte oferit de libertatea asigurata de terasele si curtea cu zone de recreere, spatiu de servit masa si zona barbeque, toate acestea la 3 minute mers pe jos de faleza-promenada a Lacului Baneasa si cu acces rapid catre zona si parcul Herastrau. Exista posibilitatea parcarii autoturismelor atat in garaj, cat si in curte, dar si pe strada. Locatia imobilului este avantajoasa persoanelor aflate in cautarea unei locuinte in zona exclusivista de nord a Capitalei, intr-un cartier aerisit si linistit, totodata cu acces facil la toate punctele de interes din nordul si centrul Capitalei. Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la inchirierea caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne!

2300 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
COMISION 0%- Vila eleganta 4 dormitoare-5bai 223mp utili- promenada Lac Grivita Agentie - 0 comision - exclusivitate 480000 €
COMISION 0%- Vila eleganta 4 dormitoare-5bai 223mp utili- promenada Lac Grivita Sisesti, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, o vila superba destinata persoanelor aflate in cautarea unei locuinte care asigura nu doar confortul unei case generoase, ci un stil de viata aparte oferit de libertatea asigurata de terasele si curtea cu zone de recreere, spatiu de servit masa si zona barbeque, toate acestea la 2 minute mers pe jos de faleza-promenada a Lacului Grivita, intr-un complex rezidential inchis si sigur, cu paza permanenta, Green Lake Residences, avand in incinta renumita Scoala Internationala Britanica King's Oak si alte scoli renumite la distanta mica. Incinta complexului rezidential este foarte potrivita plimbarilor pietonale sau cu bicicleta/trotineta etc, toate imobilele beneficiind de locuri de parcare proprii, fiind astfel asigurate alei aerisite in permanenta. In plus, locurile pentru sport completeaza beneficiile pentru locatari. Casa dispune la interior de 4 dormitoare, 5 bai, multiple terase si balcoane, precum si o zona de zi de 66 mp. Este situata in incinta complexului Green Lake Residences, avand teren propriu de 224 mp si beneficiind desigur de toate facilitatile complexului. Casa a fost construita in anul 2008, dispune de o arhitectura moderna cu elemente distincte de design, care ii confera in prezent eleganta si rafinament. Locatia imobilului este avantajoasa persoanelor aflate in cautarea unei locuinte exclusiviste in zona de nord a Capitalei, intr-un cartier aerisit si cu acces facil la toate punctele de interes din nordul si centrul Capitalei. Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest imobil, la achizitia caruia beneficiati de 0% COMISION, contactati-ne! We are pleased to present a beautiful villa suitable for someone looking for a home that ensures not only the comfort of a generous house, but a lifestyle of joy and freedom facilitated by a yard, generous terraces and access to the recreation areas from Green Lake residential complex. The promenade of Lake Grivita is located just at a 2 minutes-walk from the villa, all part of a safe enclosed residential complex, with permanent security, next to the famous British International King’s Oak School, also located inside the complex. Green Lake owners benefit from efficiently arranged spaces and as well as clean and spacious alleys very suitable for pedestrian walks, cycling / scootering, two sports courts etc. The house has 4 bedrooms, 5 baths, an open living area of ​​66sqm, several terraces and an outdoors dining and barbecue area. It has a plot of land of 224sqm, with access to all complex facilities. The house was built in 2008 and it underwent a renovation process in 2023 with distinct design elements, which currently give it elegance and refinement. The location is highly advantageous for people looking for an exclusive home in the Northern part of the City, with easy access to all main interest points of Bucharest. Please contact us for any further details about this house – 0% Commission for the Buyer.

480000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
De vanzare - apartament 3 camere, cu terasa, Baneasa. Agentie - 0 comision - exclusivitate 222410 €
De vanzare - apartament 3 camere, cu terasa, Baneasa. Sisesti, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere intr-un ansamblu rezidential, cu o arhitectura deosebita. ATRIUM PLAZA este amplasat in zona Baneasa, pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, zona in plina dezvoltare ce va deveni una dintre cele mai moderne si active zone din nordul Bucurestiului. Datorita pozitiei sale, Atrium Plaza, va oferi locatarilor un acces facil catre centrul comercial Baneasa Shopping City (Mall Baneasa, Carrefour Feeria, Ikea) , aeroportul Heri Coanda, centrul orasului dar si a numerose zone de agrement. De asemenea in zona Baneasa u2013 Sisesti, infrastructura mijlocelor de transport se afla in continua expansiune, avand acces la Liniile STB si Metrorex. Prima faza a proiectului este compusa din 78 de apartamente amplasate intr-un imobil cu un regim de inaltime 2S+P+10E construit din cadre de beton si inchis cu caramida Ansamblul Atrium Plaza este dezvoltat cu ajutorul unei echipe tinere de arhitecti si designeri pentru a obine o buna compartimentare si circulatie a spatiilor locative. Ansamblul va beneficia de un atrium spectaculos, iar proprietarii au la dispozitie o piateta de 500 mp, un lobby de 150 mp si o gradina de relaxare de 1000 mp Apartamentele beneficiaza de o priveliste panoramica asupra Lacului Grivita dar si a padurii Baneasa. Complexul nostru iese in evidenta prin bun gust si calitate, cladirea beneficiind de fatada ventilata oferind astfel un design deosebit. UNWIND IN STYLE Locurile de parcare sunt optionale la pretul de 17000 euro + TVA. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

222410 €

   Apartament

Vezi Detalii
De vanzare - apartament 3 camere, Baneasa. Agentie - 0 comision - exclusivitate 218040 €
De vanzare - apartament 3 camere, Baneasa. Sisesti, Bucuresti

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Va oferim spre vanzare un apartament cu 3 camere intr-un ansamblu rezidential, cu o arhitectura deosebita. ATRIUM PLAZA este amplasat in zona Baneasa - Sisesti, pe bulevardul Gheorghe Ionescu Sisesti, zona in plina dezvoltare ce va deveni una dintre cele mai moderne si active zone din nordul Bucurestiului. Datorita pozitiei sale, Atrium Plaza, va oferi locatarilor un acces facil catre centrul comercial Baneasa Shopping City (Mall Baneasa, Carrefour Feeria, Ikea) , aeroportul Heri Coanda, centrul orasului dar si a numerose zone de agrement. De asemenea in zona Baneasa Sisesti Sisesti, infrastructura mijlocelor de transport se afla in continua expansiune, avand acces la Liniile STB si Metrorex. Prima faza a proiectului este compusa din 78 de apartamente amplasate intr-un imobil cu un regim de inaltime 2S+P+10E construit din cadre de beton si inchis cu caramida (Ytong) Ansamblul Atrium Plaza este dezvoltat cu ajutorul unei echipe tinere de arhitecti si designeri pentru a obine o buna compartimentare si circulatie a spatiilor locative. Ansamblul va beneficia de un atrium spectaculos, iar proprietarii au la dispozitie o piateta de 500 mp, un lobby de 150 mp si o gradina de relaxare de 1000 mp. Apartamentele beneficiaza de o priveliste panoramica asupra Lacului Grivita dar si a padurii Baneasa. Complexul nostru iese in evidenta prin bun gust si calitate, cladirea beneficiind de fatada ventilata oferind astfel un design deosebit. UNWIND IN STYLE Locurile de parcare sunt optionale la pretul de 17000 euro + TVA. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

218040 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(