Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Sa facem Romania mai frumoasa! LIVADA BRANCOVENEASCA- Oportunitate de afaceri! Agentie - 0 comision 210000 €
Sa facem Romania mai frumoasa! LIVADA BRANCOVENEASCA- Oportunitate de afaceri! Medgidia, Medgidia , jud. Constanta

Rex Group vine in intampinarea dumneavoastra cu o propunere de afaceri extraordinara! Avem onorea sa va anuntam ca Livada Brancoveneasca este la vanzare ! Situata in imediata apropiere a Orasului Medgidia, cu deschidere de 225,85ml la DN764/3, si respectiv 360ml la drum pietruit DE1101/1; avand o suprafata de 107.000mp, cu autorizatie de plantare din 2008 de CAISI, NECTARINI SI PIERSICI, insumand 5038 de pomi fructiferi. Este ingradita cu gard de plasa si spalieri de beton, cu doua puturi de apa de 40m adancime, un bazin de apa de 10 tone si un sistem automatizat de irigare cu doua diuze de apa la fiecare pom(4l apa/ora). Un alt avantaj il prezinta si faptul ca in fata livezii exista conducta de gaze la care va puteti racorda, pentru procesarea fructelor produse. Pe langa toate avantajele mentionate mai sus, va mai spunem ca afacerea detine si utilaje pentru pentru buna desfasurare a activitatii, dupa cum urmeaza: tractor, atomizar, freza hidraulica cu palpator si o freza normala de 1.85 latime si o remorca. Livada este tanara fiind plantata in 2008, ceea ce inseamna ca pomii fructiferi abia au ajuns la maturitate, astfel anual produce 30 de tone de caise si 26 de tone de piersici, cu mentiunea ca in urmatorii ani productia va creste. Proprietarul va va da direct contactele celor cu care a colaborat, in vedea vanzarii productiei anuale. Practic cu niste costuri de intretire minime si implicare minima veti detine un business generator de profit, ce se poate mari si prin prelucrarea productiei veti genera un profit si mai mare. Avem datoria morala sa va precizam ca business-ul se vinde datorita unei schimbari in activitatea proprietarului si in nici un caz nu are vreo legatura cu profitabilitatea afacerii! Acesti oameni fac Romania mai frumoasa, sa ducem mai departe acest business!!!

210000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(