Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vitan Mall vizavi, 2 camere blooc nou, spațios 77 mp, mobilat Agentie - 0 comision - exclusivitate 140000 €
Vitan Mall vizavi, 2 camere blooc nou, spațios 77 mp, mobilat Vitan Mall, Bucuresti

Sincron Imobiliare reprezintă proprietarul în vânzarea unui apartament cu două camere în bloc construit în 2012 pe Calea Vitan, vizavi de Mall Vitan, la etajul 9/12 cu vedere liberă către Apus, confort sporit - 77 mp, cu 5 mp de balcon; bucătăria e deschisă cu livingul și holul, iar împreună au suprafața de 47 mp, dormitorul - 20 mp. Interiorul e curat, a fost păstrat în condiții foarte bune cu finisaje de calitate peste medie, iar apartamentul se vinde mobilat și utilat complet funcțional, așa cum e în fotografii. Încălzirea se face cu centrală termică proprie, climatizarea, cu aer condiționat Blocul dispune de recepție cu portar 24/24 57;i supraveghere video, holuri largi, aerisite, cu 2 lifturi. Zona are acces ușor către și dinspre centrul Bucureștiului prin Bulevardul Unirii și de asemenea din linia mediană - Mihai Bravu; e situat chiar vizavi de cel mai vechi și cochet mall din capitală cu supermarket, cinema, fitness, restaurante, magazine diverse și toate celelalte avantaje pe care ți le poate oferi un magazin de acest fel. Cheile sunt în agenția noastră, iar vizionări se pot face ușor, cu programare telefonică. Prețul este negociabil iar comisionul, zero.

140000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(