Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Alunisu - 68000 EURO Proprietar 68000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Ilfov, Alunisu - 68000 EURO Alunisu, Alunisu , jud. Ilfov

Proprietar, vand apartamanet cu 2 camere situat pe Calea Grivitei(vis-a-vis de Colegiul Tehnic Grivita, RAR) cu vedere pe fata, spre bulevard. Este situat la etajul 6 din 7, intr-un bloc reabilitat termic si estetic fara absolut nicio problema, la 2 minute de mers pe jos pana la statia de metrou "1 Mai", statie de autobuz la scara atat pe un sens, cat si pe celalalt, loc de joaca pentru copii, gradinita si after-school in imediata vecinatate. Apartamentul a fost renovat de la zero in urma cu 3 ani, inclusiv instalatii sanitare si electrice. Gresie si faianta, termopan, aer conditionat, balcon inchis(gresie inclusiv in balcon), parchet, mobilierul din dormitor si din bucatarie facut pe comanda. Este utilat cu aragaz cu aprindere electrica, hota, cuptor cu microunde, frigider, masina de spalat. Se vinde complet utilat si mobilat, viitorul proprietar trebuie doar sa aduca lucrurile personale.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 500 mp Ilfov, Alunisu - 10000 EURO Proprietar 10000 €
Vanzare terenuri constructii 500 mp Ilfov, Alunisu - 10000 EURO Alunisu, Alunisu , jud. Ilfov

500 mp intravilan cu deschidere 10.35 ml situat pe strada Salviei (Campul cu Maci) fix langa padure si la 100 m de raul Sabar,cadastru si intabulare,certificat de trasare,curent electric.

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 650 mp Ilfov, Alunisu - 26000 EURO Proprietar 26000 €
Vanzare terenuri constructii 650 mp Ilfov, Alunisu - 26000 EURO Alunisu, Alunisu , jud. Ilfov

Teren intravilan Magurele Teren intravilan situat la iesirea din orasul Magurele, inspre Dumitrana, imediat pe partea stanga. Terenului i se adauga si o cota parte de 92 mp reprezentand drum de acces. Liber de orice sarcini, nu face obiectul niciunui litigiu si are impozitul platit la zi. Zona neinundabila, nestrabatuta de tevi, conducte, etc.

26000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Ilfov, Alunisu - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere garsoniera Ilfov, Alunisu - 250 EURO lunar Alunisu, Alunisu , jud. Ilfov

Inchiriez garsoniera in Magurele Complet mobilata si utilata in centrul orasului,zona linistita la 2 minute de centru,in capatul strazii penny market,la 5 minute de scoala,gradinita,mega image,primarie,banca etc.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 3740 mp Ilfov, Alunisu - 93500 EURO Proprietar 93500 €
Vanzare terenuri constructii 3740 mp Ilfov, Alunisu - 93500 EURO Alunisu, Alunisu , jud. Ilfov

Teren intravilan oras Magurele Vand teren intravilan in zona rezidentiala oras Magurele str Fabricii 3740 mp, 25 eur/ mp

93500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.