Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Cladire cu 596 mp utili, 23 camere, zona Filipestii de Targ, Prahova Agentie - 0 comision - exclusivitate 85000 €
Cladire cu 596 mp utili, 23 camere, zona Filipestii de Targ, Prahova Filipestii de Targ, Filipestii de Targ , jud. Prahova

In atentia dvs, o proprietate rar intalnita spre vanzare, o constructie cu 23 de incaperi, cu destinatie diversificata, de la spatii birouri, clinica medicala, institutie pentru ingrijire varstnici, pana la spatiu productie sau depozit, cladire amplasata la doar 15 minute de Ploiesti. Va prezentam o cladire solida, construita in perioada interbelica, fosta cazarma, actual spatiu disponibil. Avem dispunere de tip P+1+M, cu un parter intins de-a lungul a 245 mp utili si 8 camere , etajul dispus de-a lungul a 245.47 mp utili, cu 8 camere si o mansarda cu 7 camere si 105.11 mp utili. Cladirea noastra, care necesita renovare, este amplasata strategic pe latura dreapta a terenului de 1350 mp, cu posibilitate utilizare teren disponibil dupa preferinta. Pretabil pentru diverse activitati, dupa preferinta, cu cale de acces si amplasat intr-o zona cu spatii de productie, poate fi spatiul ideal pentru investitie. Se ofera spre vanzare cu 85000 Euro.

85000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(