Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere cu parcare, sector 1, Bucurestii Noi, 0% comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 79800 €
Apartament 3 camere cu parcare, sector 1, Bucurestii Noi, 0% comision Chitila, Bucuresti

Va propun spre achizitie, in exclusivitate si fara comision, un apartament cu bun gust, situat pe strada Crinului din sectorul 1. Strada este linistita, cu case, aproape de centru si cu acces facil la mijloace de trasport in comun, inclusiv metrou. Apartamentul se afla la demisol, dar beneficiaza de ferestre mari, astfel incat este foarte luminos. Compartimentat optim, incat sa aduca sentimentul de "acasa" celor care vor locui in el. Este compus din doua dormitoare, un livig, o bucatarie open space si doua bai. Ofera conditii superioare, beneficiind atat de centrala proprie cat si de loc de parcare. Terenul din fata apartamentului este in proprietate. Este ideal pentru familiile care-si doresc un apartament modern, bine compartimentat, cu spatii generoase, intr-o zona linistita, care ofera un sentiment de siguranta si incredere si care se afla la doar cateva minute de centrul Bucurestiului. Pentru alte detalii dar si pentru programarea unei vizionari, va invit sa ma contactati. Clasa Energetica: B, Consumul anual specific de energie primară:186.05 [kWh/m2an] ; Indicele de emisii echivalent CO_2: 37.24 [kgCO2/m2an] ; Consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 [kWh/m2an]

79800 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(