Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


VANZARE 2 Camere 50mp 2014 Leroy Merlin 1 min STB Comision 0 Agentie - 0 comision - exclusivitate 61900 €
VANZARE 2 Camere 50mp 2014 Leroy Merlin 1 min STB Comision 0 Chitila, Bucuresti

0% Comision! Propunem spre Vanzare un Apartament de 2 camere Nou , cu o suprafata de 50 mp utili, intr-un imobil de tip D+P+2E+M cu 14 apartamente, situat la etajul 2, construit in anul 2014, in zona CHITILA, vis-a-vis de LEROY MERLIN. Apartamentul este de tip decomandat, este orientat NE si are un regim de inaltime de 3m Acesta este compus din: 1 dormitor 14mp 1 Living 17.6mp, 1 bucatarie 6.75mp 1 baie 4.32mp, 1 hol 7.68mp NU are balcon Exista Posibiliate de PARCARE in fata cladirii. Printre dotari mentionam: - centrala termica - calorifere noi - geamuri tip PVC - gresie, faianta, parchet - 1AC Apartamentul se vine PARTIAL Mobilat si Utilat. Zona in care este amplasat apartamentul este accesibila mijloacelor de transport, la numai 1 minut de statia STB 112 si 422 precum si puncte de interes ca Hypermarket Carrefour Colosseum, Leroy Merlin, etc

61900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 Camere 50mp 2014 Leroy Merlin 1 min Stb 0 Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 62500 €
Apartament 2 Camere 50mp 2014 Leroy Merlin 1 min Stb 0 Comision Chitila, Bucuresti

0% Comision! Propunem spre Vanzare un Apartament de 2 camere Nou , cu o suprafata de 50 mp utili, intr-un imobil de tip D+P+2E+M cu 14 apartamente, situat la etajul 2, construit in anul 2014, in zona CHITILA, vis-a-vis de LEROY MERLIN. Apartamentul este de tip decomandat, este orientat NE si are un regim de inaltime de 3m Acesta este compus din: 1 dormitor 14mp 1 Living 17.6mp, 1 bucatarie 6.75mp 1 baie 4.32mp, 1 hol 7.68mp NU are balcon Deasemenea exista posibilitate de parcare in fata cladirii Printre dotari mentionam: - centrala termica - calorifere noi - geamuri tip PVC - gresie, faianta, parchet - 1AC Apartamentul se vine PARTIAL Mobilat si Utilat. Zona in care este amplasat apartamentul este accesibila mijloacelor de transport, la numai 1 minut de statia STB 112 si 422 precum si puncte de interes ca Hypermarket Carrefour Colosseum, Leroy Merlin, etc

62500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Soseaua Chitilei -casa de inchiriat Agentie - 0 comision - exclusivitate 350 €
Soseaua Chitilei -casa de inchiriat Chitila, Bucuresti

Avem deosebita placere de a va propune spre inchiriere o casa, in zona Soseaua Chitilei, suprafata utila 80mp, mobilata si utilata modern, centrala proprie, curte 100mp. In vecinatate se afla mijloace de transport, centre comerciale, magazine, piete alimentare, parc, scoala, spital, etc. Datorita zonei si beneficiilor, este o locatie ideala, linistita, cu foarte multa verdeata, atat de necesara dupa o zi incarcata! Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati!

350 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vila superba Chitila Agentie - 0 comision - exclusivitate 130000 €
Vila superba Chitila Chitila, Bucuresti

Dream House Imobiliare va propune o vila cu teren de 388 mp in orasul Chitila Proprietatea are doua deschideri, de 12 ml respectiv 21 Parterul dispune de:hol,living,bucatarie,baie. Etajul dispune de:3 dormitoare,baie si balcon.Scara dintre cele doua nivele este din beton. Casa este construita din caramida Phoroterm,structura din beton,placata cu polistiren de 10cm,tabla Lindab. Aceasta dispune de finisaje de lux,parchet masiv stratificat,granit,gresie,faianta,balustrazi inox,tamplarie PVC,etc. Casa este bransata la toate utilitatile(curent,gaze,apa,canal,internet,cablu) Casa dispune de centrala pe gaz Vaillant si calorifere de aluminiu! Mai multe detalii le obtineti telefonic!! vila este racordata la toate utulilitatile, gaze, apa, curent si canalizare TERENUL ESTE IN PROPRIETATE!

130000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa zona chitila Agentie - 0 comision - exclusivitate 250000 €
Vanzare casa zona chitila Chitila, Bucuresti

Imobilul este amplasat imediat langa Podul Constanta, zona de case, strazi asfaltate, sigure si civilizate. Casa este dispusa P+1 si este compartimentata astfel. Parter living, 2 dormitoare, bucatarie, baie si foisor. Etaj living, bucatarie, dormitor, baie si dresing. Casa este finisata modern, incalzire centrala pe gaze, construita din caramida, acoperita cu tabla tip lindab firma Careta grosine 0.65 mm, curte pavata.

250000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(