Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


COMISION 0% - 101mp la 10min metrou, finisaje superioare, cu 2 locuri parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 97000 €
COMISION 0% - 101mp la 10min metrou, finisaje superioare, cu 2 locuri parcare Chitila, Bucuresti

Avem placerea sa va prezentam, cu 0% COMISION pentru cumparator, un apartament exclusivist, adresat celor care cauta rafinament si finisaje superioare la un pret corect si accesibil, avand 3 camere cu suparafata de 101 mp (cu posibilitatea de compartimentare in 4 camere cu usurinta). situat in Sectorul 1 - Bucurestii Noi, la 10 minute mers pe jos de statia de Metrou Straulesti, in primul complex rezidential renumit al zonei, beneficiind in cadrul ansamblului de foarte multe facilitati: paza permanenta si acces securizat cu bariera, gradinita si cresa, supraveghere video, Mega Image, supermarket, farmacie, cofetarie, spalatorie etc, locuri de joaca pentru copii, statia RATB la 2 minute distanta, toate acestea într-o zona aflata in plina expansiune. Apartamentul este retras de la strada si orientat catre zona rezidentiala, beneficiind astfel atat de liniste si confort, cat si de lumina naturala si vedere neobturata catre oras. Apartamentul a fost complet renovat, totul fiind nou si neutilizat - la cheie, cu finisaje de inalta calitate care denota rafinament si bun-gust, fiind pregatit pentru mutarea imediata a viitorilor proprietari, aflati in cautarea unei locuinte spatioase si luminoase, finisata elegant la standarde superioare, confortul fiind sporit si de existenta a doua locuri de parcare in parcarea exterioara, precum si de costurile foarte reduse de administrare a imobilului. Imobilul a fost construit in anul 2006 de catre un renumit dezvoltator imobiliar, dispune de lift Schindler, iar la acest nivel regasim doar apartamente exclusiviste - deasupra etajului 5 exista integral pod tehnic, creat special pentru ca pe parcursul intregului an sa fie asigurat confortul termic al locuintei. Constructia este din caramida cu cadre de beton, acoperisul este tigla tip Lindab, iar izolarea termica si fonica este asigurata de izolatia dubla cu vata minerala. Suprafata apartamentului este de 101mp, din care 9mp terasa acoperita; camerele sunt mari si spatioase, compartimentate eficient (living 36mp, bucatarie inchisa 13mp, dormitor matrimonial cu baie proprie, doua grupuri sanitare etc). Pentru orice alte informatii suplimentare privind acest apartament unic si elegant, situat intr-un ansamblu rezidential bine-cunoscut din Sectorul 1 al Capitalei, la achizitia caruia beneficiati atat de un pret avantajos de 950euro/mp, cat si de 0% COMISION , contactati-ne!

97000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casa 4 camere, spatioasa, curte comuna, aproape de metrou Jiului Agentie - 0 comision - exclusivitate 209000 €
Casa 4 camere, spatioasa, curte comuna, aproape de metrou Jiului Chitila, Bucuresti

Va propun spre achizitie, in exclusivitate si cu comision 0 de la cumparator o vila spatioasa si luminoasa, situata in Bucurestii noi (zona Chitila) Cu un aer modern, arhitectura frumoasa si un interior luminos, casa are un regim de inaltime P+1+pod, o suprafata 117 mp si o curte comuna Casa este compartimentata astfel: la parter gasim un living foarte spatios, un dormitor, o bucatarie, o baie si o debara, iar la etaj avem doua dormitoare o baie, o terasa+balcon . Toate camerele sunt foarte generoase, finisate cu bun gust , iar baile sunt imense. La exterior avem o curte spatioasa rezultata prin pozitionarea inteligenta a casei, tot aici regasim un spatiu amenajat cu doua magazii de 17mp fiecare In ceea ce priveste localizarea, tin sa mentionez ca ne aflam pe o strada cu case, linistita si cu vecini de calitate, dar, in acelasi timp, conectati la tot ce inseamna avantajele vietii urbane : in proximitate avem mijloace de transport in comun, scoala, piata. Tot in vecinatate se regasesc Lidl, Carrefour. La 15 min departare de parcul Herastrau si padurea Baneasa Metrou 1 Mai si Jiului la 10-15 min de mers pe jos Aceasta casa este ideala pentru familiile care apreciaza calitatea, atentia la detalii, bunul gust, eleganta si rafinamentul si, in acelasi timp, isi doresc sa locuiasca intr-o zona linistita si departe de forfota orasului dar beneficiind de aceleasi avantaje ca orice orasean. Astept sa ma contactati pentru alte detalii sau pentru a programa o vizionare. Caracteristicile privind performanta energetica: - clasa energetica B - consumul total specific de energie primara: 136,21; - indicele de emisii echivalent CO_2: 28,50; - consumul total specific de energie din surse regenerabile: 0

209000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(