Anunturi imobiliare particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Chitila - Lectorului Residence -apt  de 2 camere - etajul 2 Agentie - 0 comision 63000 €
Chitila - Lectorului Residence -apt de 2 camere - etajul 2 Chitila, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartamente noi, situate intr-un nou complex rezidential - Lectorului Residence, construit in perioada 2016-2017 din str. Maica Teofana nr.17 cu Lectorului nr.6 foarte aproape de Soseaua Chitila. Complexul rezidential - Lectorului Residence dispune de o localizare excelenta, fiind aproape de mijloacele de transport în comun, de scoli și grădinițe si mari centre comerciale cum ar fi Complexul Careffour Colloseum Mall, Leroy Merlin, Kaufland si Lidl, dar și de zone de agrement cum sunt parcurile Bazilescu si Herastrau. Pentru educatia copiilor vostrii exista in zona Gradinita Hope, Gradinitele nr.44, 46, 47 si Scolile Gimnaziale nr. 179,181,182,183,184,192. Din punct de vedere al accesibilitati rapide la complexul rezidential avem mijloacele de transport in comun: Autobuz Statie Maica Teofana - 112, 422 ; Autobuz Statie Mezes - 12, 422, 697, N118; Tramvai Statie Mezes – 45; Metrou Lamonorului - M4; Autobuz Statie Parc Bazilescu - 20, 97,112, N117 Apartamentele au finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate. Peretii sunt din caramida Porotherm si la exterior si la interior, iar la exterior peretii au izolatie de 10 cm. Se predau cu baile complet mobilate si utilate, cu parchet, gresie si faianta, cu centrala de apartament. Usile de interior sunt celulare, iar usa de la intrare este metalica. Ferestrele sunt cu geam termopan. Apartamentele dispun de toate utilitatile necesare (curent electric, apa, canalizare, gaze, CATV, interfon). Complexul va beneficia de foarte multe spatii verzi si generoase si in curand de un parc destinat celor mici. Apartamentele scoase la vanzare sunt cu 2 camere si 3 camere si sunt in bloculete de cate trei etaje, P + 3. Apartamentele au inclus in pret cate un loc de parcare si TVA 5%. La parter fiecare apartament beneficieaza si de curte, ce va fi in proprietatea clientului. Schita prezentata este pentru apartamentul 6 situat la etajul 2. Suprafata Utila – 55,03 mp Suprafata Construita - 67,00 mp Suprafata Balcon – 6 mp Pretul este de 63.000 euro si include un loc de parcare si TVA de 5%.

63000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Chitila - Lectorului Residence - apartament de 2 camere - parter + teren 47 mp Agentie - 0 comision 75000 €
Chitila - Lectorului Residence - apartament de 2 camere - parter + teren 47 mp Chitila, Bucuresti

Va oferim spre vanzare apartamente noi, situate intr-un nou complex rezidential - Lectorului Residence, construit in perioada 2016-2017 din str. Maica Teofana nr.17 cu Lectorului nr.6 foarte aproape de Soseaua Chitila. Complexul rezidential - Lectorului Residence dispune de o localizare excelenta, fiind aproape de mijloacele de transport în comun, de scoli și grădinițe si mari centre comerciale cum ar fi Complexul Careffour Colloseum Mall, Leroy Merlin, Kaufland si Lidl, dar și de zone de agrement cum sunt parcurile Bazilescu si Herastrau. Pentru educatia copiilor vostrii exista in zona Gradinita Hope, Gradinitele nr.44, 46, 47 si Scolile Gimnaziale nr. 179,181,182,183,184,192. Din punct de vedere al accesibilitati rapide la complexul rezidential avem mijloacele de transport in comun: Autobuz Statie Maica Teofana - 112, 422 ; Autobuz Statie Mezes - 12, 422, 697, N118; Tramvai Statie Mezes – 45; Metrou Lamonorului - M4; Autobuz Statie Parc Bazilescu - 20, 97,112, N117 Apartamentele au finisaje interioare si exterioare de foarte buna calitate. Peretii sunt din caramida Porotherm si la exterior si la interior, iar la exterior peretii au izolatie de 10 cm. Se predau cu baile complet mobilate si utilate, cu parchet, gresie si faianta, cu centrala de apartament. Usile de interior sunt celulare, iar usa de la intrare este metalica. Ferestrele sunt cu geam termopan. Apartamentele dispun de toate utilitatile necesare (curent electric, apa, canalizare, gaze, CATV, interfon). Complexul va beneficia de foarte multe spatii verzi si generoase si in curand de un parc destinat celor mici. Apartamentele scoase la vanzare sunt cu 2 camere si 3 camere si sunt in bloculete de cate trei etaje, P + 3. Apartamentele au inclus in pret cate un loc de parcare si TVA 5%. La parter fiecare apartament beneficieaza si de curte, ce va fi in proprietatea clientului. Pretul pentru apartamentele de la parter este de 75.000 Euro (in pret este inclusa curtea, parcarea si TVA 5 %.) Pentru apartamentele de la etajul 1 si 2 pretul este de 60.000 Euro (in pret este inclus locul parcare si TVA 5 %) Apartamentele de 3 camere sunt situate la etajul 3 iar pretul este de 90.000 Euro (in pret este inclus locul parcare si TVA 5 %) Schita prezentata este pentru apartamentul 2 situat la parter. Suprafata Utila – 60 mp Suprafata Construita - 72 mp Suprafata terasa – 12.60 mp Teren in proprietate (lot 12) = 47 mp Se poate vedea lotul 12 in schita atasata. Pretul este de 75.000 euro si include teren, un loc de parcare si TVA de 5%.

75000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(