Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare terenuri agricol 3000 mp Cluj, Nadaselu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol 3000 mp Cluj, Nadaselu - 0 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

OFERTA ! PF VAND TEREN extravilan IN NADASELU (com Girbau), in suprafata de 3 .000 mp, Are situatia juridica clara, fiind intabulat, cu CF . Este aproape de sat la aproximativ 1 km. Are deschidere mare la drum de 98m, fiind de-a lungul drumului. Este situat la drum de ASFLALT la DRUMUL JUDETEAN, in apropierea de iesirea/intrarea de pe autostrada, pe centura de ocolire a Clujului . Terenul este ideal pentru constructia de hala/depozit sau case de locuit. Este o foarte buna investitie pentru viitor . Ofer si cer seriozitate!

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Nadaselu - 45000 EURO Proprietar 45000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Nadaselu - 45000 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

Casa este situata in Nadaselu la 15 km de Cluj-Napoca.Suprafata totala este 1400 m^ cu tot cu gradina.Constructia este din anul 1960 din piatra. Posibilate de a bransa apa curenta din cluj. Are instalatie de apa potabila curenta de la izvor. Curentul electric este legat. Centrala termica pe lemne cu teracota+boiler apa calda.Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati si eventual sa faceti o vizita sa vedeti despre ce este vorba. Actele sunt la zi absolut si se poate intabula direct pe cumparator. Terenul este situat in nadasel la 15 km de cluj.posibilate de a bransa apa curenta si curentul electric.este situat foarte aproape de strada principala(soseaua care duce la zalau).pretul este pe metru patrat(20 euro negociabil).pentru mai multe detalii ma puteti contacta.

45000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 1310 mp Cluj, Nadaselu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 1310 mp Cluj, Nadaselu - 0 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

Vand teren intravilan in localitatea Nadaselu la 15km de Cluj-Napoca, exista posibilitate de apa potabila si curent, actele la zi, pentru alte detalii va astept in privat...

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare casa 1 camere Cluj, Nadaselu - 165000 EURO Proprietar 165000 €
Vanzare casa 1 camere Cluj, Nadaselu - 165000 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

Suprafata teren: 24 ari Suprafata casa: 275m² Numar camere: 10 Numar dormitoare: 5 Grupuri sanitare: 3 Balcoane: 2 Alte informatii: 20 km de la Gara din Cluj Casa poate fi impartita in doua apartamente,unul mare si unul mai mic,fiind conceputa cu un apartament pentru musafiri cand a fost construita. Intrarile sunt separate dar se poate comunica usor printr-o scara interioara. Daca se doresc a fi despartite,o singura usa poate fi adaugata. De asemenea,casa poate fi folosita in scop turistic pentru deschiderea unei pensiuni, asigurand un mare loc de relaxare. Pe langa ea mai este o magazie, o camara de lemne, o gradina, si pomi fructiferi. Ea se localizeaza in centrul satului, intr-o zona linistita si deosebit de frumoasa. Peisajele de aici ii farmeca pe toti cei care viziteaza. 757 - arata telefon -

165000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Nadaselu - 50000 EURO Proprietar 50000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Nadaselu - 50000 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

Casa este compusa din 2 camere, baie si bucatarie. Aceasta are ca si anexe o alta bucatarie de vara, o sura si o poiata. Dispune de o curte mare, foarte spatioasa, de peste 500 m2, frontul stradal fiind de aproximativ 20 de metri. Suprafata totala este de 2000 m2. Utilitati: apa potabila, curent electric, iar din 2020 va fi si gaz.

50000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Nadaselu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Nadaselu - 0 EURO Nadaselu, Nadaselu , jud. Cluj

Vand teren extravilan 1375mp, cu iesire la strada, intabulat cu toate actele la zi. Terenul este situat la iesirea din sat Nadasel, spre Zalau. Pret 10 euro/mp NEGOCIABIL. Mai multe informatii la tel. 751 - arata telefon -

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.