Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii  8600 mp Valcea, Livezi  - 21500 EURO Proprietar 21500 €
Vanzare terenuri constructii 8600 mp Valcea, Livezi - 21500 EURO Livezi, Livezi , jud. Valcea

Stelian Caprarus Proprietar: vand casa si teren, 8600 mp, priveliste frumoasa, zona deal, la 40 km de Polovragi Vand teren in zona de deal, priveliste superba, excelent pentru casa de vacanta sau retragere intr-o zona nepoluata, linistita si pitoreasca. Este langa padure, ideal pentru iubitorii de natura si aer curat. Desi este retrasa, pe deal, proprietatea are vecini, care sunt foarte prietenosi. Magazin de constructii la 2-3 km, primaria aproape, magazin etc.Terenul este alcatuit din doua loturi; un lot de 3269 mp, care are si o casa pe el, celalalt lot, despartit de un drum, este de 5305 mp. Deschiderea la drum este de aproximativ 80 - 90 m pentru ambele parcele. Terenul de 5305 mp este jumatate intravilan si cealalta jumatate extravilan. Casa este racordata la curent si trebuie renovata. Este din caramida, construita in 1969, avand o amprenta la sol de 69 mp.Proprietatea este situata la 40 km de Pestera Muierii si Polovragi.Toate actele la zi, proprietar.Pentru mai multe detalii ne putem auzi la telefon.

21500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Livezi  - 11500 EURO Proprietar 11500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Livezi - 11500 EURO Livezi, Livezi , jud. Valcea

Stelian Caprarus Proprietar: vand casa si teren, 3268 mp, priveliste frumoasa, zona deal, la 40 km de Polovragi Vand teren zona de deal, ideal pentru iubitorii de natura, liniste si fara poluare. Este foarte aproape de padure.Terenul are 3269 mp, are pe el o casa de 69 mp aprenta la sol, din caramida. Casa necesita renovare.Utilitati - curent electric si o fantana ce trebuie denisipata.Fibra optica DIGI este la casa de mai jos, la vecini, se poate trage usor.Deschiderea terenului este de aproximativ 90 m.Desi este izolat, terenul are vecini, la 2 km este Primaria, magazin alimentar, magazin materiale de constructii, scoala etc.Terenul se preteaza pentru residential sau casa de vacanta.Proprietatea este la aproximativ 40 km de Pestera Muierii, Polovragi. Oamenii din zona sunt draguti si sociabili.Proprietar, toate actele la zi, terenul este intravilan.

11500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Valcea, Livezi  - 11500 EURO Proprietar 11500 €
Vanzare terenuri constructii Valcea, Livezi - 11500 EURO Livezi, Livezi , jud. Valcea

Stelian Caprarus Proprietar: vand casa si teren, 3268 mp, priveliste frumoasa, zona deal, la 40 km de Polovragi Valcea Livezi

11500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(