Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


MILITARI Residence, 2 camere, etaj 2/6, mobilat si utilat, loc parcare inclus Agentie - 0 comision - exclusivitate 45000 €
MILITARI Residence, 2 camere, etaj 2/6, mobilat si utilat, loc parcare inclus Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament cu 2 camere cu balcon, situat in Militari Residence, capat STB - 138, 178, 278, la etajul 2 intr-un imobil cu 6 etaje plus pod, construit in anul 2018, suprafata totala 39 mp, orientare sud - est, bloc cu lift, supravegheat video, interfon, acces restrictionat prin bariera. Apartamentul se vinde finisat la cheie (finisaje superioare), mobilat si utilat complet, mobilier nou, electrocasnice noi - TV nou, frigider, cuptor, plita, toate noi, loc parcare inclus in pret, centrala termica si termostat de ambient wireless, balconul este inchis, tamplarie Pvc, usa metalica, usi interior, gresie, faianta, parchet. Blocul este situat langa statia STB, capat de linie (138, 178, 278), magazine in imediata apropiere, langa bloc, la 5 minute de mers cu autobuzul de statia de metrou Preciziei, Militari Shopping Center, supermarket-uri, scoli, gradinite, spatii de relaxare. Pret: 45.000 euro Acte disponibile. Se accepta credit! Comision cumparator 0%!

45000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Chiajna 500 mp, Rosu, langa Militari Bucuresti Agentie - 0 comision - exclusivitate 65000 €
Teren Chiajna 500 mp, Rosu, langa Militari Bucuresti Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Suprafata utila a terenului: 500 mp. Regimul de inaltime: P+2E+M. Terenul este plan, pozitionat excelent. Este situat in apropiere de statiile de transport în comun STB 178, 138, R430, R434, maxi-taxi 611. Timpul necesar de ajunge, in mers pe jos, pana la cea mai apropiata statie de metrou - Pacii este de 35 minute. Langa teren se afla Shop&Go, Penny Market, zone comerciale: Metro, Militari Shopping Center. Utilitatile - curent, gaz - se afla in apropierea terenului.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 533mp Bucuresti Militari Chiajna str Viilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Teren 533mp Bucuresti Militari Chiajna str Viilor Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Pentru casa individuala sau duplex. Utilitatile - curent, gaz, canalizare publica - se afla la 47m distanta fata de limita proprietatii. Amprenta viitoarei constructii poate fi de 186mp (POT=35%). Suprafata construita desfasurata poate fi de 665mp (CUT=1.25). Regimul de inaltime: P+2E+M. Terenul este perfect orizontal, imprejmuit pe 2 laturi cu gard din beton prefabricat. Marele avantaj al terenului este pozitionarea extraordinar de buna, in zona cu case. Este situat la 300m de statiile de transport în comun STB 178, 138, R430, R434, maxi-taxi 611. Timpul necesar de ajunge, in mers pe jos, pana la cea mai apropiata statie de metrou - Pacii este de 35 minute. In apropierea terenului se afla Shop&Go, Penny Market, zone comerciale: Metro, Militari Shopping Center.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(