Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Inchiriez garsoniera, direct propritar, Chiajna Dezvoltator 230 €
Inchiriez garsoniera, direct propritar, Chiajna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Inchiriez garsoniera, direct proprietar. Prima Inchiriere. Grsoniera , decomandata, situate pe Str. Tineretului nr. 63, langa mijlocul de transport, mobilat si utilat, bloc nou 2020, decomandat, 30 mp, parter, parcare. Garsoniera este complet utilata cu frigider,aragaz,hota,masina de spalat,tv si aer conditionat. COMISION 0% Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, lift, parcare, Zona Militari Residence Dezvoltator 35000 €
Apartament 2 camere, lift, parcare, Zona Militari Residence Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament cu doua camere situat in apropiere de Cartierul Militari Residence, etaj 1/7, semidecomandat, intr-un imobil constructie noua(2020) cu o suprafata utila de 39 mp, beneficiind de urmatoarea compartimentare:living +bucatarie, hol, dormitor, baie Spatiul interior este complet amenajat, beneficiind de urmatoarele finisaje: parchet,placaje cu gresie si faianta in zona de bucatarie, baie, ferestre cu profil de PVC si geam termopan, vopsea lavabila. Incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei proprii alimentate cu gaz. Pretul de vanzare este 35000 euro, comision 0%.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apartament cu 2 camere,direct proprietar, Chiajna Dezvoltator 330 €
Inchiriez apartament cu 2 camere,direct proprietar, Chiajna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va propun spre inchiriere un spatios apartament cu 2 camere, aflata la prima inchiriere situat pe Str. Tineretului nr. 63, langa capatul de linie 178-RATB si dispune de toate facilitatile in zona. Locuinta este situata la etajul 3/7 cu lift avand o suprafata de 51 mpu. Apartamentul este complet utilat cu frigider, aragaz, cuptor, hota, cuptor cu microunde ,masina de spalat rufe si TV. In apartament sunt achizitionate perne, lenjerii de pat, set farfurii, pahare, uscator de rufe, saltea de foarte buna calitate, toate fiind noi. Se monteaza aer conditionat la cerere. Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie. Nu se accepta animale de companie. Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie. 0720 822 960 Pret: 330 € COMISION 0%

330 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, semidecomandat,parcare,Chiajna Dezvoltator 35000 €
Apartament 2 camere, semidecomandat,parcare,Chiajna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Cumpără-ţi acum casa ta! APARTAMENTE 2 CAMERE semidecomandat, în blocuri noi P+7E, construcţie 2019. Apartamente noi cu finisaje incluse, centrală termică proprie, grup sanitar mobilat, lift , RATB langa complex si supermarketuri în zonă. Vă oferim consultanta financiara in vederea obtinerii unui credit imobiliar/ipotecar de la o banca comerciala.

35000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere,mobilat si utilat,mutare imediata,Chiajna Dezvoltator 29900 €
Apartament 2 camere,mobilat si utilat,mutare imediata,Chiajna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament cu 2 camere complet utilat si mobilat, semidecomandat, parter, bloc nou, parcare, aflat in Ansamblul Rezidential Orhideelor 3, Str. Orhideelor nr. 9. Apartamentul se vinde cu urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet 10 mm, tapet living, perete amenajat din caramida in dormitor, usa metalica, ferestre cu geam termopan, centrala, calorifere, obiecte sanitare in baie, moblier in toate camerele.

29900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriez apartament 2 camere,proprietar, Zona Militari Residence Dezvoltator 300 €
Inchiriez apartament 2 camere,proprietar, Zona Militari Residence Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Inchiriez apartament 2 camere, direct proprietar. Apartament nou cu 2 camere, decomandat, situate pe Str. Tineretului, langa mijlocul de transport, mobilat si utilat, bloc nou 2020, decomandat, 48 mp, etaj 3, lift, parcare. Apartamentul este complet utilat cu frigider,aragaz,hota,masina de spalat,etc. COMISION 0% Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, decomandat, Zona Militari Residence Dezvoltator 43500 €
Apartament 2 camere, decomandat, Zona Militari Residence Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament modern si spatios cu 2 camere,decomandat,balcon, aflat in Ansamblul Rezidential Orhideelor 4.Apartamentul se vinde cu urmatoarele dotari: gresie, faianta, parchet, usa metalica, ferestre cu geam termopan, centrala, calorifere si obiecte sanitare in baie. Finisajele pot fi alese de catre viitorii proprietari, daca rezervarea locuintei se face din timp. Se accepta credit bancar! COMISION 0%-DIRECT DEZVOLTATOR!!

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, Zona Militari Residence Dezvoltator 40500 €
Apartament 2 camere, Zona Militari Residence Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Direct dezvoltator vand apartament 2 camere, etaj 1/7 in zona Militari Residence, constructie noua(2019),spatios 48 mp,decomandat,complet finisat, gresie, faianta, termopan, usa metalica,centrala proprie, acces usor la mijloacele de transport.

40500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament inchiriere 2 camere,decomandat,proprietar Chiajna Dezvoltator 300 €
Apartament inchiriere 2 camere,decomandat,proprietar Chiajna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Inchiriez apartament 2 camere, direct proprietar. Apartament nou cu 2 camere, decomandat, situate pe Str. Tineretului, langa mijlocul de transport, mobilat si utilat, bloc nou 2019, decomandat, 48 mp, etaj 1, lift, parcare. Apartamentul este complet utilat cu frigider,aragaz,hota,masina de spalat,etc. COMISION 0% Conditii de inchiriere: 1 luna avans + 1 luna garantie Pentru detalii si vizionari va stau la dispozitie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila cu 9 camere, gradina de vis si sauna Agentie - 0 comision - exclusivitate 259000 €
Vila cu 9 camere, gradina de vis si sauna Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va prezentam in exclusivitate la vanzare/inchiriere o vila speciala in Chiajna (peste media zonei), intr-o arie verde, linistita, ferita de zgomot si poluare, in apropiere de Bucuresti. Garaj, beci, crama, sauna functionala, sala forta, generator profesional, 2 sisteme alarma, sistem aspersoare, lumini pe senzori in curte, 2 puturi cu sisteme independente, locuri depozitare, terasa acoperita sunt doar cateva dintre dotarile casei. Gradina luxurianta beneficiaza de brazi, pini, tuia Asia, iarba pampas si numeroase alte specii de plante decorative. Loc de gratar. Posibilitate extindere curte in spate. Vecini linistiti si civilizati. Proprietatea (P+1E+M) a fost construita in 2004, a fost gandita special pentru 2 familii si are intrari separate. Ea poate fi utilizata si ca spatiu birouri, cabinet medical (utilizata de proprietar in acest scop in ultimii ani), azil batrani, etc. Mansarda spatioasa poate fi amenajata ca spatiu de agrement, ea avand deja masa de tenis de masa, biliard si alte facilitati. Ziduri foarte groase, cladire rezistenta. Vila este dotata cu toate utilitatile necesare: curent, apa, gaz, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje si dotari: stare interior - modern, izolatii termice exterior, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, gard beton, poarta intrare cheie automata. Accesul se realizeaza rapid dinspre 2 parti: Bulevardul Uverturii (DJ 601A) sau din Militari Residence (strada Apeductului). Exista 5 locuri parcare si garaj acoperit. Pret vanzare 259.000 Euro, negociabil (nu se adauga TVA). Se accepta orice fel de plata. Casa se poate si inchiria pentru 1800 EURO/luna Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică B; - consumul total specific de energie primară: 158,45; - indicele de emisii echivalent CO_2: 42,46; - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Link oferta: www.remax.ro

259000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in Militari Residence spre inchiriere Agentie - 0 comision - exclusivitate 270 €
Apartament 2 camere in Militari Residence spre inchiriere Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va ofer spre inchiriere un apartament de 2 camere, luminous si cochet, situat in zona Militari Residence. Acesta se află la etajul 6/8 intr-un imobil construit in 2018. Imobilul se inchiriaza complet mobilat si utilat, pentru confortul viitorului rezident. Apartamentul dispune de centrala termica proprie, iar costurile de mentenata sunt reduse. Mijloacele de transport in comun se afla la doar 5 minute de mers pe jos, iar la parterul blocului regasim un supermarket. Va stau la dispozitie pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare teren industrial,depozit,Militari-Depozitul Lidl Agentie - 0 comision - exclusivitate 759000 €
Vanzare teren industrial,depozit,Militari-Depozitul Lidl Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va prezentam spre vanzare un teren cu suprafata de 13800 mp, situat in zona industriala ,Militari- Depozitul Lidl- PepsiCo-Carrefour Militari-autostrada Bucuresti -Pitesti. Terenul are deschidere 42.88 ml si adancime de 349 ml. Conform P.U.G se afla in intravilanul comunei Chiajna UTR 1- subzona cu caracter compact al unitatilor productive cu caracter industrial cu impact redus asupra mediului,serviciilor pentru industrie , de depozitare, comert angro si mic gros, comert cu amanuntul . Utilitati la 50 ml de teren. Regim tehnic: POT max= 70 % , CUT maxim =2.1 mpAD/mp teren. Acte pregatite pentru vanzare. Contact Mihai Nastase RemaxTopteam

759000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere - Militari Residence- Tineretului 85 Agentie - 0 comision - exclusivitate 47500 €
Apartament cu 2 camere - Militari Residence- Tineretului 85 Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament 2 camere, mobilat-utilat in zona Militari Residence- Tineretului 85 Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la etajul 5/8 Suprafata utila a apartamentului este de 44 mp, suprafata construita este 55 mp.. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 8 etaje, construit in anul 2010. Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, centrala termica , internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior-finisat modern, parchet, gresie, faianta, tamplarie de profil PVC tripan Salamander, usa metalica la intrare, usi interior din lemn . Dotari: apometre, contor gaz. Apartamentul se ofera spre vanzare partial mobilat si utilat. Apartamentul se vinde pentru un pret de 47500 Euro. Contact Mihai Nastase

47500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament  cu 2 camere cu bucătărie mobilată Agentie - 0 comision - exclusivitate 43500 €
Apartament cu 2 camere cu bucătărie mobilată Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va doriti un apartament cu 2 camere care sa aiba in imediata apropiere hypermarket, magazine dedicate copiilor, magazine de haine, magazine cu obiecte sportive si de asemenea sa ajungeți la mijloacele de transport în comun in maxim 3 minute?Locuinta pe care o cauti este acum de vanzare si mai mult de atat, se preda cu bucătăria complet mobilată. Apartamentul are o suprafata de 49 mp din care aproximativ 45 mp utili si 4 mp balcon. Zona de zi este openspace si are o suprafata de aproximativ 23mp.Dormitorul este încăpător,acesta având 13.27mp. Imobilul în care se află apartamentul face parte din complexul Militari Residence,este construit in 2013 si este situat în primul rând de blocuri, cu vedere către Militari Shopping City. Blocul deține locuri de parcare fără plata - cel putin 1 pentru fiecare apartament,accesul se face cu telecomanda,doar pentru locatari, zona de parcare având bariere. In vecinatate: Militari Shopping City, Trattoria Roz, Bar Bistro Burgers & Pizza, Gradinita Degetica, Wellness&Spa, Piscina Aqua Garden Militari, McDonald's, Dudu, Chiajna.Decathlon, KFC, Brico Deopot, Bebe Militari,Jysk,Fashion House Outlet, Uverturii, Iuliu Maniu, Parcul Dudu.

43500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere,curte proprie, Chiajna- Padurea Rosu Agentie - 0 comision - exclusivitate 63500 €
Apartament cu 2 camere,curte proprie, Chiajna- Padurea Rosu Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Apartament 2 camere in zona Chiajna- Padurea Rosu - Policlinica Chiajna Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la parter si dispune de curte proprie de 63 mp. Suprafata utila a apartamentului este de 53 mp, suprafata construita este 65 mp, confort: 1. Imobilul in care este amplasat apartamentul este un bloc de 5 etaje, construit in anul 2008 Utilitati: curent, apa, gaz, calorifere, centrala termica, 1 aparat de aer conditionat ,internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior-finisat, parchet, gresie, faianta, tamplarie de profil PVC tripan Salamander, usa metalica la intrare, usi interior din lemn . Dotari: apometre, contor gaz, contor electricitate. Apartamentul se ofera spre vanzare mobilat si utilat complet Apartamentul se vinde pentru un pret de 63.500 Euro, nu se adauga TVA. Contact Mihai Nastase

63500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă / Vilă cu 5 camere , Chiajna - Padurea Rosu Agentie - 0 comision - exclusivitate 154870 €
Casă / Vilă cu 5 camere , Chiajna - Padurea Rosu Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Vila in zona Chiajna - Padurea Rosu, 5 camere, punct de reper Policlinica Chiajna - Popasul Randunica , pe o strada ferita de zgomot si poluare. Proprietatea a fost amenajata si extinsa in anul 2009 , iar compartimentarea este urmatoarea: La parter gasim un living, zona de dinning, grup sanitar, hol de acces, camera tehnica, debara, dormitor. La etaj sunt 3 dormitoare ( dintre care unul dispune de dressing), grup sanitar, 2 balcoane. Caracteristicile de baza ale propietatii sunt urmatoarele: Suprafata utila: 170 mp Suprafata construita: 200 mp Amprenta: 87 mp Suprafata curte :40 mp Nr. camere: 5 Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 2 Invelitoare acoperis: Lindab. Vila este dotata cu toate utilitatile necesare: curent, apa, gaz, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless, sistem de alarma ,video interfon. Finisaje si dotari: stare interior - modern, izolatii termice exterior, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, usi interior din lemn, apometre. Accesul se realizeaza rapid dinspre Bulevardul Uverturii cat si dinspre Bulevardul Iuliu Maniu Pret vanzare 155.000 Eurol (nu se adauga TVA). Contact Mihai Nastase

154870 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament cu 2 camere + curte proprie de 49 mp, Chiajna- Padurea Rosu Agentie - 0 comision - exclusivitate 62500 €
Apartament cu 2 camere + curte proprie de 49 mp, Chiajna- Padurea Rosu Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Va oferim spre vanzare un apartament cu 2 camere, parter din 4, cu suprafata utila de 53 mpu + curte proprie de 49 mp in zona Chiajna - Rosu- Padurea Rosu. Apartamentul este situat intr-un imobil cu regim de inaltime P + 4 , decomandat, complet mobilat si utilat,centrala proprie,calorifere,bucatarie inchisa. Acte pregatite pentru vanzare.

62500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Casă / Vilă individuala  in Chiajna cu 4 camere mobilata si utilata Agentie - 0 comision - exclusivitate 185000 €
Casă / Vilă individuala in Chiajna cu 4 camere mobilata si utilata Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Proprietatea pe care v-o propunem este situata intr-o zona rezidentiala linistita, pe o strada fara trafic auto intens, cu circuit inchis si cu multa vegetatie. Casa a fost proiectata si construita cu grija si atentie la detalii, cu finisaje de buna calitate.Caerele sunt luminoase, ferestrele fiind ample, iar tavanele inalte . Livingul este mobilat la comanda, de calitate inalta si parchet laminat de 12 mm, pentru un confort optim. La etaj avem 3 dormitoare , baie , dormitorul matrimonial beneficiind de de baie proprie si terasa. Proprietatea este oferita spre vanzare mobilata si utilata, la solicitarea acestora, astfel incat viitorii proprietari vor elimina stresul generat de cautarea unor solutii de amenajare a interiorului si se vor putea focusa doar pe personalizarea acestuia. Terasa ce da in gradina te imbie la relaxare, avand vegetatie matura si bine intretinuta, amenajata cu gazon. Alte avantaje sunt accesul la statie de autobuz(4 min)., Mega Image(1 min de mers cu masina, Gradinita Degetica(3 min de mers cu masina), 450 ml pana la “Scoala Gimnaziala Nicolae Odobescu “ 10 minute de mers pe jos pana la Primaria Chiajna ( 500 ml), restaurante si zone special amenajate pentru recreere. Beneficii tehnice ale ofertei: -structura de rezistenta grinzi si stalpi din beton armat -pereti din caramida - curte individuala, deschidere de 14 ml, gazon, terasa, gratar, locuri de parcare - ferestre tripan - alarma - poarta are instalatie electrica trasa, pentru accesul auto - instalatie de dedurizare a apei - canalizare ,(Un avantaj enorm ,deoarece nu toate proprietatile beneficiaza de canalizare in Chiajna) - mobilier pe comanda - bucataria complet mobilata si utilata,(masina de spalat vase, cuptor, hota,frigider, cuptor cu microunde,plita), samd - doua grupuri sanitare, toate cu aerisire naturala - un balcon - terasa acoperita, foarte generoasa - intrarea se face pe drumul de sevitute. Acces au doar proprietarii, pentru ca la intrare si la iesire, exista bariere care se deschid din telecomanda sau aplicatia din telefon.Drumul are iesire in cele doua capete , ambele dotate cu bariere. - Se vinde mobilat si utilat complet! Pretul este de 185.000 euro negociabil !

185000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, mobilat/utilat,  NOU, Militari Residence, Parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 51500 €
Apartament 2 camere, mobilat/utilat, NOU, Militari Residence, Parcare Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

CONTACT : 0764.447.470 Ioana COMISION 0% Apartament 2 camere, suprafata utila totala 48mp, etaj 3 din 4 (bloc cu LIFT), bloc nou 2017, situat in zona Militari Residence / strada Tineretului, la 1 minut de statia de RATB, bloc privat, intrare cu bariera doar catre aceasta proprietate, ferit de zgomot. Apartamentul este compus din 2 camere (dormitor+living), bucatarie open space cu livingul, baie, 2 balcoane inchise. Se vinde mobilat si utilat complet, exact cum se vede in poze, totul nou. Loc de parcare inclus (proprietate privata).

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Militari, Casa, Vila individuala, Canalizare, 5 camere, garaj. Chiajna, Rosu P+M COMISION 0%  Agentie - 0 comision - exclusivitate 105900 €
Militari, Casa, Vila individuala, Canalizare, 5 camere, garaj. Chiajna, Rosu P+M COMISION 0% Rosu, Chiajna , jud. Ilfov

Contact: Vasile Costel : 0765.736.155 COMISION 0% MUTARE IMEDIATA ! Pentru mai multe imagini accesati linkul : imobe.ro/5232 Propunem la vanzare o vila moderna individuala aflata in reprezentare exclusiva cu 4 camere cu posibilitate de 5 camere, construita in 2008. Suntem pozitionati in Chiajna, la doi pasi de Bucuresti. Este amplasata intr-o zona linistita, intr-un cartier nou de case si este pozitionata in centrul de interes al zonei, avand in apropiere : scoala, Mega Image, Penny Market, Lidl, mijloace transport tip RATB langa proprietate, primarie, notariat, gradinita, parc, politie, piscina, cat si terase si restaurante plus Mall La Strada. Proprietatea este conectata la toate utilitatile zonei, precum: energie electrica, canalizare, gaze naturale, ( centrala termica proprie Saunier Duval de 32 kW), apa conectata la put propriu forat la a doua panza freatica cu hidrofor, cablu -internet, contract individual. Proprietatea dispune de doua locuri de parcare si un garaj propriu acoperit. In interiorul proprietatii regasim in zona de parter un spatiu foarte generos in care se afla la intrare un hol, o zona de living, o bucatarie de 15,90mp inchisa si un dormitor generos cu suprafata de 16.10mp, o baie de 7,60. Pentru a ajunge in zona de etaj vom merge pe scara interioara unde regasim 2 dormitoare cu posibilitate de amenajare inca un dormitor, cele doua dormitoare au suprafete de 15,90mp si 13,10mp si un balcon tip logie de 9mp, o baie cu dus plus o debara. Dormitorul matrimonial ce are suprafata de 15,90mp are un spatiu gandit pentru dressing. Proprietatea este monitorizata video de un sistem cu 4 camere de supraveghere. Proprietatea are o amprenta la sol de 80mp si o suprafata utila de 140mp, ridicata pe un teren de 200mp. Exista de asemenea mai multe anexe spatioase pentru depozitare in care se pot depozita obiecte necesare pentru o casa la curte, sau care pot avea diverse destinatii. In exterior va puteti bucura de un spatiu verde, ce gazduieste atat o zona de flori cat si o zona de copaci ajunsi la maturitate si o terasa exterioara unde se poate amplasa un balansoar, curtea libera fiind de 120 mp, impresmuita de un gard cu poarta metalica. Din punct de vedere al deplasarii nu va trebui sa ne facem probleme, deoarece la 100 de pasi distanta gasim Statie R.A.T.B, 406 R434, iar din punct de vedere al aprovizionarii in zona sunt numeroase magazine de tip supermarket, restaurante. Daca va doriti o casa confortabila, bine construita (demonstranduse constructia prin documente ce pot fi puse la dispozitie cu faze determinate ale lucrarii), util compartimentata, sunteti in locul potrivit si puteti fi noul proprietar. Aceasta proprietate va ofera cu siguranta linistea necesara la finalul unei zile incarcate. Amplasamentul este potrivit pentru rezidenta unei familii ce isi doreste sa locuiasca intr-o zona foarte linistita, cu aer curat, in preajma Bucurestiului. COMISION 0%. Pret Negociabl. Se acccepta credit. Toate actele sunt disponibile. Incurajam colaborarea si cu alte agentii.

105900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(