Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vila individuala | 4 Camere | Comunitate Exclusivista | 0% Comision Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
Vila individuala | 4 Camere | Comunitate Exclusivista | 0% Comision Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

RE/MAX Premier va prezinta, in exclusivitate si 0% comision pentru cumparator, un numar de patru vile, intr-o comunitate exclusivista, in comuna Chiajna. Proprietatile sunt construite folosind cele mai bune materiale, au o compartimentare de exceptie, spatii generoase. Ca localizare, proprietatile fac parte dintr-o comunitate cu circuit inchis, accesul doar pentru proprietari. Pozele sunt facute la un proiect identic cu cel promovat de noi, intr-o locatie apropiata. Termen de finalizare Septembrie 2020, predare Noiembrie 2020. 125.000 EUR/Cheie. Dotari: - materiale de exceptie - poarta electrica la intrare in comunitate - suprafata terenului perfecta pentru un spatiu verde - doua locuri de parcare pentru fiecare proprietate - ghid de acces betonat si iluminat - zona exclusiv de vile - put de mare adancime - canalizare Proprietatile se vand la alb, fiecare proprietar avand posibilitatea de personalizare. Acest proiect imobiliar este unic si cu siguranta merita vizionat. Pentru mai multe detalii si programari vizionari nu ezitati sa ne contactati.

125000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren 533mp Bucuresti Militari Chiajna str Viilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 87000 €
Teren 533mp Bucuresti Militari Chiajna str Viilor Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Pentru casa individuala sau duplex. Utilitatile - curent, gaz, canalizare publica - se afla la 47m distanta fata de limita proprietatii. Amprenta viitoarei constructii poate fi de 186mp (POT=35%). Suprafata construita desfasurata poate fi de 665mp (CUT=1.25). Regimul de inaltime: P+2E+M. Terenul este perfect orizontal, imprejmuit pe 2 laturi cu gard din beton prefabricat. Marele avantaj al terenului este pozitionarea extraordinar de buna, in zona cu case. Este situat la 300m de statiile de transport în comun STB 178, 138, R430, R434, maxi-taxi 611. Timpul necesar de ajunge, in mers pe jos, pana la cea mai apropiata statie de metrou - Pacii este de 35 minute. In apropierea terenului se afla Shop&Go, Penny Market, zone comerciale: Metro, Militari Shopping Center.

87000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vila cu 9 camere, gradina de vis si sauna in Chiajna (rate proprietar) Agentie - 0 comision - exclusivitate 249000 €
Vila cu 9 camere, gradina de vis si sauna in Chiajna (rate proprietar) Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

Tranzactioneaza cu noi si te ajutam sa te muti! Va prezentam in exclusivitate la vanzare/inchiriere o vila speciala in Chiajna (peste media zonei), intr-o arie verde, linistita, ferita de zgomot si poluare, in apropiere de Bucuresti. Garaj, beci, crama, sauna functionala, sala forta, generator profesional, 2 sisteme alarma, sistem aspersoare, lumini pe senzori in curte, 2 puturi cu sisteme independente, locuri depozitare, terasa acoperita sunt doar cateva dintre dotarile casei. Gradina luxurianta beneficiaza de brazi, pini, tuia Asia, iarba pampas si numeroase alte specii de plante decorative. Loc de gratar. Posibilitate extindere curte in spate. Vecini linistiti si civilizati. Proprietatea (P+1E+M) a fost construita in 2004, a fost gandita special pentru 2 familii si are intrari separate. Ea poate fi utilizata si ca spatiu birouri, cabinet medical (utilizata de proprietar in acest scop in ultimii ani), azil batrani, etc. Mansarda spatioasa poate fi amenajata ca spatiu de agrement, ea avand deja masa de tenis de masa, biliard si alte facilitati. Ziduri foarte groase, cladire rezistenta. Vila este dotata cu toate utilitatile necesare: curent, apa, gaz, centrala termica, calorifere, aparat de aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje si dotari: stare interior - modern, izolatii termice exterior, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare, gard beton, poarta intrare cheie automata. Accesul se realizeaza rapid dinspre 2 parti: Bulevardul Uverturii (DJ 601A) sau din Militari Residence (strada Apeductului). Exista 5 locuri parcare si garaj acoperit. Pret vanzare 249.000 Euro (nu se adauga TVA). Se accepta orice fel de plata. Casa se mai poate achizitiona cu suma avans+rate pe 3 ani. Disponibilitate si pentru schimb proprietati + diferenta plata. Casa se poate si inchiria pentru 1800 EURO/luna Caracteristici privind perfomanta energetica: - clasa energetică B; - consumul total specific de energie primară: 158,45; - indicele de emisii echivalent CO_2: 42,46; - consum total specific de energie din surse regenerabile: 0 Link oferta: www.remax.ro

249000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere, mobilat/utilat,  NOU, Militari Residence, Parcare Agentie - 0 comision - exclusivitate 51500 €
Apartament 2 camere, mobilat/utilat, NOU, Militari Residence, Parcare Chiajna, Chiajna , jud. Ilfov

CONTACT : 0764.447.470 Ioana COMISION 0% Apartament 2 camere, suprafata utila totala 48mp, etaj 3 din 4 (bloc cu LIFT), bloc nou 2017, situat in zona Militari Residence / strada Tineretului, la 1 minut de statia de RATB, bloc privat, intrare cu bariera doar catre aceasta proprietate, ferit de zgomot. Apartamentul este compus din 2 camere (dormitor+living), bucatarie open space cu livingul, baie, 2 balcoane inchise. Se vinde mobilat si utilat complet, exact cum se vede in poze, totul nou. Loc de parcare inclus (proprietate privata).

51500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(