Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Neamt, Agarcia  - 59900 EURO Proprietar 59900 €
Vanzare casa Neamt, Agarcia - 59900 EURO Agarcia, Agarcia , jud. Neamt

Casa in constructie la munte: locuinta, casa de vacanta sau pensiune Casa poate avea multiple intrebuintari (conform Autorizatiei de constructie): locuinta unifamiliala; casa de vacanta - atat unifamiliala cat si desfasurata sub forma de 3 apartamente individuale - cate unul pe fiecare nivel; pensiune cu 2-3 apartamente Suprafata teren: 1.445m (din care 983 avand categoria faneata) Suprafata totala locuinta: 206,80m Deschidere: 24m Utilitati: curent electric, put de apa si centrala pe peleti Locuinta are prevazute 6 camere, din care: 4 dormitoare si 2 sufragerii + 3 bai (cate una pe nivel) + 2 bucatarii + o camera tehnica + o camera spalatorie Locuinta a fost construita in 1997, intrand in 2021 in refacere si extindere conform noii Autorizatii de constructie Stadiul locuintei: Locuinta nu este finalizata, se vinde in stadiul in care se afla (lucrarile efectuate respectand Autorizatia de constructie): - S-a refacut fundatia - S-a adaugat o camera tehnica, exterioara - S-au inlocuit si adaugat stalpi, din lemn, de rezistenta - S-au refacut spatiile la parter, etajul 1 si etajul 2 mansardat - S-au adaugat instalatii noi: electrice, sanitare si termice Acte: - Podul de acces pe proprietate (peste Paraul Agarcia) necesita autorizare si refacere - Autorizatie de constructie (aflata aproape de termenul maxim) ce poate fi prelungita - Planuri arhitecturale si Documentatie DTAC disponibile Imprejurimile: Zona de munte deosebit de frumoasa; proprietatea se afla amplasata in mijlocul padurii, cu vecini aflati la aproximativ 200ml. In apropriere se afla Raul Bistrita, Lacul Batca Doamnei, diferite restaurante si pensiuni, strandul Piatra Neamt, iar orasul este la o distanta de aprox. 8 Km. Drumul asfaltat este la o distanta de aprox. 1,5 Km, in centrul satului Agarcia. Comision 0% Contact: Romeo Sava, 07********71 Case de vanzare - Agarcia , Case de vanzare - Neamt

59900 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Neamt, Agarcia  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare terenuri constructii Neamt, Agarcia - 55000 EURO Agarcia, Agarcia , jud. Neamt

Teren de vanzare Agarcia Se vinde!!! Teren intravilan cu suprafata de 1760 mp cu deschidere de 28 m, zona Agarcia( chiar la intrare in sat ), situat intre canal si padure. Amplasarea este superba, zona este linistita, acces la proprietate facil si posibilitate construire ponton pe malul canalului. Terenuri - Agarcia , Terenuri - Neamt

55000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(