Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare casa 5 camere Cluj, Moristi - 119950 EURO Proprietar 119950 €
Vanzare casa 5 camere Cluj, Moristi - 119950 EURO Moristi, Moristi , jud. Cluj

Persoana fizica , vand duplex pe strada Silvaniei nr 14 , zona Facultatea de Mecanica . Cladirea este situata intr-o zona foarte linistita de case la aproximativ 150 de metri de Bulevardul Muncii si la cca 1,5 km de Auchan . Constructia este moderna in stil mediteranean si se ofera spre vanzare la stadiu de : complet finisat exterior , terase finisate , acces pavat , trotuare , brazi tuia si parcare . Interiorul este semifinisat : usa metalica la intrare , geamuri termopan Rehau cu 3 randuri de sticla si tamplarie cu 5 camere termice , centrala termica, radiatoare , sape , glet , instalatii sanitare si electrice pe pozitii , curte cu gard amenajata . Teren 230 mp , amprenta cladirii inclusa , front la strada 20 ml iar compartimentarea interioara este dupa cum urmeaza : parter 60 mp. utili include - baie , bucatarie si living . Etaj 60 mp.utili - hol , baie , trei dormitoare plus o terasa generoasa de 17 mp cu panorama asupra orasului si plus un pod de cca. 30mp . Constructia beneficiaza de toate utilitatile orasului (apa , canalizare, gaz, curent) .

119950 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moristi - 15000 EURO Proprietar 15000 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Moristi - 15000 EURO Moristi, Moristi , jud. Cluj

Teren intravilan cu o suprafata de 992 mp, front de 16 m. Proprietatea se afla la 15 Km de centrul orasului Cluj-Napoca, in localitatea Moristi(Cojocna). Este intabulat, cu carte funciara. Localizarea exacta se poate vedea pe harta. Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la numarul de telefon mai sus afisat. Pretul este fix!!!

15000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Moristi - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Moristi - 650 EURO lunar Moristi, Moristi , jud. Cluj

Inchiriez apartament 3 camere, complet utilat. Compartimentare : living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai. Dotari :centrala termica, internet, tv, aer conditionat, cada hidromasaj, sistem alarma ... Cartier Marasti, zona excelenta. Disponibil imediat

650 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Cluj, Moristi - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 2000 mp Cluj, Moristi - 0 EURO Moristi, Moristi , jud. Cluj

Vand teren intravilan Moristi 2000 mp, front stradal 38.2 m.Accesul la teren se poate face pe doua drumuri,unul din ele fiind de pe DJ 161 A. Terenul este drept, se invecineaza in 2 parti din 3 cu case unele din ele noi construite,zona fiind in curs de dezvoltare. Face parte din zona in care exista iluminat public,stalpii fiind la marginea terenului.posibilitatea racordarii la reteaua electrica si reteaua de apa. pretul este de 20 euro/mp. ATENȚIE!!! A NU SE COMPARA CU TERENURILE DE PE PARTEA OPUSA (PARTEA DREAPTA IN SENSUL DE MERS SPRE COJOCNA) CARE SUNT TEREN EXTRAVILAN SI NU SE POATE CONSTRUI PE ELE

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Moristi - 450 EURO lunar Proprietar 450 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Moristi - 450 EURO lunar Moristi, Moristi , jud. Cluj

Închiriez apartament 2 camere recent renovat în zona Iulius Mall Închiriez apartament 2 camere, baie, bucătărie, 2 balcoane din care unul închis, recent renovat complet mobilat cu frigider, mașină de spălat, aragaz, hotă,

450 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare garsoniera Cluj, Moristi - 40000 EURO Proprietar 40000 €
Vanzare garsoniera Cluj, Moristi - 40000 EURO Moristi, Moristi , jud. Cluj

Vand garsoniera cartier marasti Bucatarie, baie, camera, semimobilat, centrala termica proprie

40000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.