Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Teren constructie locuinte colective 6,700 mp, Strada Venus, Baciu Agentie - 0 comision - exclusivitate 402000 €
Teren constructie locuinte colective 6,700 mp, Strada Venus, Baciu Baciu, Baciu , jud. Cluj

EXCLUSIV direct de la proprietar, cu comision 0% la cumparare se vinde acest teren 6700mp in zona de blocuri. Demersurile pentru PUZ au fost intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, deasemenea demersurile pentru constructie 4 blocuri, cca 100 apartamente, insa, din cauza birocratiei, termenul alocat ultimei semnaturi necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie a fost depasit si in consecinta, trebuie reluate toate demersurile (inclusiv PUZ). A fost intocmit studiu de stabilitate pentru 4 imobile S+P+4E, studiu GEO, actele si demersurile pentru racordare la utilitati. Pentru energia electrica, este achitat proiectul si executarea punctului trafo care sa deserveasca imobilele. Conform certificat de urbanism aprilie/2019 avem urmatoarele utilizari : locuinte individuale sau colective cu regim maxim 3 nivele: D+P+M SAU P+E+M. Mai multe detalii la cerere.

402000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren 6,700mp Baciu / Strada Venus Agentie - 0 comision - exclusivitate 402000 €
Teren 6,700mp Baciu / Strada Venus Baciu, Baciu , jud. Cluj

EXCLUSIV direct de la proprietar, cu comision 0% la cumparare se vinde acest teren 6700mp in zona de blocuri. Demersurile pentru PUZ au fost intocmite in conformitate cu legislatia in vigoare, deasemenea demersurile pentru constructie 4 blocuri, cca 100 apartamente, insa, din cauza birocratiei, termenul alocat ultimei semnaturi necesare pentru obtinerea autorizatiei de constructie a fost depasit si in consecinta, trebuie reluate toate demersurile (inclusiv PUZ). A fost intocmit studiu de stabilitate pentru 4 imobile S+P+4E, studiu GEO, actele si demersurile pentru racordare la utilitati. Pentru energia electrica, este achitat proiectul si executarea punctului trafo care sa deserveasca imobilele. Mai multe detalii la cerere, conform certificat de urbanism aprilie/2019 cu urmatoarele utilizari permise: locuinte individuale sau colective cu regim maxim 3 nivele: D+P+M SAU P+E+M.

402000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Baciu - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Baciu - 65000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Persoana fizica vand apartament cu 2 camere. In pretul de vanzare al apartamentului este inclus si un loc de parcare in fata imobilului. Apartamentul se afla situat la etaj intermediar cu orientare sud-vest, foarte luminos, in bloc dotat cu lift panoramic si are suprafata totala de 55 mp, semidecomandat. Compartimentat in doua camere (dormitor si living+ bucatarie), baie, dressing si un balcon de 8 mp. Apartamentul este finisat : parchet , centrala termica proprie, geamuri tip termopan, usa metalica la intrare, gresie, faianta.

65000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Baciu - 0 EURO Proprietar
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Cluj, Baciu - 0 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Apartamentul se afla in Manastur, str. Garbau, aproape de mijloacele de transport in comun, scoala, gradinita, magazine si 1,5 km de VIVO CLUJ. Este mobilat, dotat cu centrala termica, termopane, usa antiefractie, interfon, aragaz, masina de spalat rufe, frigider. Finisaje moderne ( gresie, faianta, parchet laminat, peretii in lavabil ). Mobilierul este personalizat si este oferit bonus. Apartamentul este la etajul 4 / 4, in bloc reabilitat termic, izolatia fiind facuta cu polistiren de 15 cm, este semidecomandat. Mesajul se adreseaza doar persoanelor fizice !!!!! Exclus agentii imobiliare !!!!! Numar nivele: 4 , Suprafata utila: 35,0 m2, Numar camere: 2 , Numar bai: 1 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: semidecomandat , Incalzire: centrala proprie ,

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 230 EURO lunar Proprietar 230 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 230 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

PF inchiriez apartament 1 camera, 35 mp + 5 mp balcon, etaj 1, mobilat si utilat. Imobilul se afla inainte de intrarea in Baciu, in dreptul statiei de autobuz. Pret: 230 Euro.

230 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 55000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Vand apartament 2 camere, situat intr-un complex rezidential deosebit in comuna Baciu, str Vulturului, in zona Regal, cu multa verdeata si spatii de joaca in curte comuna. Apartamentul este alcatuit dintr-un living+bucatarie open space si dormitor, baie, hol, balcon. Constructie noua, materiale de foarte buna calitate. Acces usor la mijloace de transport in comun. Ideal pentru cuplu, familie cu copil mic, studenti, etc.

55000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Inchiriez apartament in Cluj, Calea Baciului, Strada Jupiter, Bloc 4(fost hotel Panorama Residence). Apartamentul este utilat, are centrala proprie, este situat la 5 minute de statia de autobuz, are parcare in fata blocului. Mai multe detalii la telefon.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 191 EURO lunar Proprietar 25000 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 191 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Inchiriez apartament cu o camera, zona Petrom-Baciu. Pentru mai multe informatii sunati la 758 - arata telefon - si 748 - arata telefon -

25000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 200 EURO lunar Proprietar 200 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 200 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Garsoniera se afla in zona Dambul Rotund, este recent renovata. Nu acceptam animale de companie.Rog seriozitate. Pentru detalii va rog sa ne contactati telefonic.

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 250 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Inchiriez apartament in Baciu, str.Bisericii Ortodoxe, compus din 2 camere separate bucatarie si baie, mobilat,televizor LED, cuptor electric, plita gaz, combina frigorifica, masina de spalat.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii 6100 mp Cluj, Baciu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii 6100 mp Cluj, Baciu - 0 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Terenul se afla in apropierea bazinului vechi de apa de la blocuri. De asemenea este in imediata vecinatate a centurii ocolitoare de nord. In continuarea sirului de blocuri incepute. Toate utilitatile. 07

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 74500 EURO Proprietar 74500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 74500 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Persoana fizica vand apartament 2 camere, situat in Baciu, zona primariei.Apartamentul are o suprafata utila de 58 de m2 plus o terasa de 8 m2.,este decomandat si se afla la etajul 2 din 3+mansarda.Blocul tip vila este parte a unui ansamblu compus din 7 vile si se afla pe un teren ingradit de 5600 de m2 , avand spatiu de joaca pentru copii.Privelistea este superba, apartamentul avand orientarea sud - vestica.Ansamblul a fost construit de un constructor serios, cu materiale de inalta calitate. Finisajele interioare sunt moderne,usa de la intrare cat si usile interioare sunt din lemn masiv triplu stratificat, Pretul cuprinde o parcare supraterana cu CF . Pret 74500 euro , negociabil

74500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 2 camere Cluj, Baciu - 83000 EURO Proprietar 83000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Baciu - 83000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Vand casa traditionala romaneasca din lemn, construita in anul 2012.Proprietatea se afla in Popesti, comuna Baciu, la 6 km de Cluj Napoca. Suprafata utila 100 mp parter plus mansarda, o baie, curent electri din retea, apa, incalzire pe lemne, drum de acces privat, teren 600 mp,intravilan, toate actele la zi.Casa este construita pe fundatie de ciment cu placa, din bustean de brad alb, cu diametru mediu de 28-30 cm.pret negociabil 756 - arata telefon -

83000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 60000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Persoana fizica, vand apartament cu 2 camere, situat in zona Petrom. Acesta este pozitionat la parterul inalt al unui imobil cu 6 nivele si dispune de o suprafata utila de 58mp. Compartimentarea apartamentului este semidecomandata, gandita astfel: 2 dormitoare, bucatarie+living open space, baie, hol, si un balcon. Apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, geamuri termopan cu tamplarie din PVC si usa metalica la intrare. Se ofera spre vanzare mobilat si utilat!

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 60000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Apartamentul este localizat in zona Baciu-Petrom, constructia fiind terminata in anul 2013. Se vinde complet mobilat si utilat: plita inductie,masina de spalat vase,cuptor electric, masina spalat haine, frigider. Suprafata totala este de 56 mp din care 7 m este balconul. Pentru un cost suplimentar de 2000 euro se poate achizitiona si parcare cu CF langa bloc.

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 120 EURO Proprietar 120 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 120 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Proprietar vand teren constructii 9.619mp, cu HCL si DTAC in derulare. PUD aprobat pentru 6 Blocuri: S+P+2E+M cu 9.618mp construiti, 141 parcari+boxe. Utilitatile se afla la limita terenului, Str. Privighetorii, Baciu.

120 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere casa 2 camere Cluj, Baciu - 650 EURO lunar Proprietar 650 €
Inchiriere casa 2 camere Cluj, Baciu - 650 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Casa se afla intr-o zona linistita, este compusa din : demisol: 2 garaje+ spatiu depozitare, parter: living+bucatarie, hol, baie; etaj : 2 dormitoare + baie; mansarda: domitor + dressing( birou) si baie. Mobila de bucatarie si electrocasnicele sunt in curs de montare iar la cerere se poate mobila complect. Casa detine si curte cu suprafata de 200mp. Casa se poate inchiria si ca sediu/activitate societate comerciala.

650 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere terenuri constructii Cluj, Baciu - 0 EURO lunar Proprietar
Inchiriere terenuri constructii Cluj, Baciu - 0 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Teren intravilan ideal pentru constructie casa, strada Perilor 10, Campenesti. Utilitati in zona : apa, gaz, curent

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri agricol Cluj, Baciu - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare terenuri agricol Cluj, Baciu - 32000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Vand teren cu posibilitate de constructie, 3100m2, langa satul Radaia, jud. Cluj, com. Baciu. Nr contact 771 - arata telefon -

32000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Baciu - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Baciu - 150000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Teren 2800mp cu casa in Baciu, dupa calea ferata. Casa cu 3 camere, bucatarie, 2 antree, baie si anexa. Utilitati: apa, curent monofazic si trifazic, fosa septica si gazul acum se introduce, exista proiect. Zona de case, in dezvoltare. Se poate dezmembra partea cu casa 600mp, dar preferabil a se vinde tot, eventual investitor.

150000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Baciu - 260 EURO lunar Proprietar 260 €
Inchiriere apartament cu 3 camere Cluj, Baciu - 260 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Dau in chirie ap. cu 3 camere in Loc. Baciu, zona Napolact. Pret 260 eur.

260 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 32000 EURO Proprietar 32000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 32000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Vand apartament Baciu zona Regal, Strada Uliului. Compartimentare: living cu bucaterie, baie si un dormitor. Cladire noua, construita dupa anul 2010 cu termoizolatie, toate utilitatile si centrala termica, intr-o zona linistita si la doar 5 minute de oras. Apartamentul se afla la parter (inalt) intr-un bloc cu 4 etaje, interfon iar locuri de parcare se gasesc cu usurinta.

32000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 270 EURO lunar Proprietar 270 €
Inchiriere garsoniera Cluj, Baciu - 270 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Inchiriez apartament cu o camera in Baciu, zona Petrom, etaj 3/6, scara cu lift, aproape de mijloace de transport in comun, Lidl ,Amera Tower. Apartamentul este mobilat si utilat modern (plita inductie, hota cuptor electric, masina de spalat rufe, masina de spalat vase, aer conditionat). Disponibil oricand. Detalii la telefon.

270 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

Finisaje moderne. complet mobilat si utilat.Cu parcare.Compus din 2 camere, hol, o baie si o bucatarie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare casa 3 camere Cluj, Baciu - 39000 EURO Proprietar 39000 €
Vanzare casa 3 camere Cluj, Baciu - 39000 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Casa este tip cabana pe piloni fara autorizatie de constructie are fosa septica fintina si curent

39000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Cluj, Baciu - 300 EURO lunar Baciu, Baciu , jud. Cluj

apartament 2 camere la intrare in Baciu zona PETROM decomandat,cu parcare proprie relatii la tel 748 - arata telefon -

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 5872 EURO Proprietar 5872 €
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 5872 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

Parcela cu cabana cu o priveliste frumoasa pe dealu sf.Gheorghe-Cluj-Napoca pe str.Sebastian Bach.550mp.50euromp.27500euro fara cabana.30000euro cu cabana.Negoceabil.Are CF si este intravilan.Detali 744 - arata telefon -

5872 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri constructii Cluj, Baciu - 0 EURO Baciu, Baciu , jud. Cluj

vand in CORUSU com. BACIU 3880 mp.teren intra vilan in sat loc drept bun pentru orice constructie; utilitati; gaz curent apa. foarte atroape de oras.

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.