Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Cluj, Calata  - 65000 EURO Proprietar 65000 €
Vanzare casa Cluj, Calata - 65000 EURO Calata, Calata , jud. Cluj

Proprietatea se afla in sat. Calata, com. Calatele aproape de biserica. Doua corpuri de case-alipite. Sura cu graj: 79mp. Teren intravilan 2003mp (Curti constructii 900mp si teren arabil 1103mp) Casa Traditionala din lemn: 2 camere, tarnat si pivnita cu suprafata la sol 66mp. Corpul nou construit din lemn tip panou sandwich cu izolatie spuma - 15cm grosime. Pereti rigips Suprafata la sol: 45mp. Parter: salon 26.5mp, baie 4mp, camara 2.3mp, bucatarie 6.5mp - utili Mansarda: camera 16mp, camera 13mp, hol 5mp, baie 3.5mp - utili izolatie spuma: 15cm + vata 10cm = 25cm total Stadiu nefinisat Utilitati: Apa si canalizare, curent electric - la retea Terenul din spatele surii 1103mp are pomi fructiferi: nuci, meri, peri, gutui, visin, pruni etc Zona linistita, priveliste foarte frumoasa. Asfalt la 50m de poarta. 10min fata de Huedin, 50min fata de Cluj Mai multe detalii la telefon. Case de vanzare - Calata , Case de vanzare - Cluj

65000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(