Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Casa 4 camere in Valea Geamana 90mp utili Agentie - 0 comision - exclusivitate 120000 €
Casa 4 camere in Valea Geamana 90mp utili Bradu, Bradu , jud. Arges

Iti doresti sa locuiesti in Valea Geamana? Viitoarea ta casa este situata la un km de parcul Prundu, amplasata intr-un cadru natural, departe de poluarea urbana. Casa scaldata de soare, acoperisul in 4 ape cu pereti exteriori si interiori din caramida pe o fundatie de beton. Izolatie exterioara cu polistiren de 10 cm, iar in interior avem peretii tencuiti. Incalzirea se face prin centrala proprie cu incalzire in pardoseala la parter si calorifere la etaj. Locuinta are o suprafata utila de 90 mp impartita astfel: parter: living, bucatarie, debara, baie, hol, terasa si etaj: 3 dormitoare, 1 baie, 1 balcon si 1 hol. Curtea are o suprafata de 330 mp. Casa se preda finisata unde aveti posibilitatea sa va alegeti finisajele intr-un buget prestabilit! Cu un simplu telefon iti stau la dispozitie cu orice informatie suplimentara! Echipa noastra te poate consilia de la vizionare, obtinere credit si asigurarea locuintei pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu COMISION 0 pentru cumparator!!!

120000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Casa individuala Bradu-Comision 0% Agentie - 0 comision - exclusivitate 123800 €
Casa individuala Bradu-Comision 0% Bradu, Bradu , jud. Arges

S-a mărit familia și nu mai ai loc unde să îți primesti familia si prietenii atunci când vin în vizită? O casa generoasa vă asteaptă! Locatie: Bradu -Suprafața construită: 265 mp -Suprafața utilă: 225 mp -Suprafața teren: 400 mp Compartimentare: -3 dormitoare -living -2 băi -1 bucătărie -1 garaj -cameră tehnică Prețul actual este de 124 000 euro – fara instalatie termică - cu living,bucătărie si băi nefinisate. De asemenea există optiunea de a fi vândută ”la cheie” - pretul fiind de 145 000 euro.

123800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Comision 0% - Casa Bradu Agentie - 0 comision - exclusivitate 123800 €
Comision 0% - Casa Bradu Bradu, Bradu , jud. Arges

S-a mărit familia și nu mai ai loc unde să îți primesti familia si prietenii atunci când vin în vizită? O casa generoasa vă asteaptă! Locatie: Bradu -Suprafața construită: 250 mp -Suprafața utilă: 220 mp -Suprafața teren: 400 mp Compartimentare: -3 dormitoare -living -2 băi -1 bucătărie -1 garaj -cameră tehnică Prețul actual este de 124 000 euro – fara instalatie termică - cu living,bucătărie si băi nefinisate. De asemenea există optiunea de a fi vandută ”la cheie” - pretul fiind de 145 000 euro.

123800 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
 CASE BRADU - SERENITY PARK BRADU - CASE IN STIL MEDITERANEAN! Agentie - 0 comision - exclusivitate 98000 €
CASE BRADU - SERENITY PARK BRADU - CASE IN STIL MEDITERANEAN! Bradu, Bradu , jud. Arges

CASA dumneavoastra se construieste chiar acum! Departe de zgomotul orasului, dar la doar 3 km de Targul saptamanal, va oferim case de vânzare, la cheie, în stil mediteranean, cu o arhitectura modernă, construite după noile norme și cerințe în vigoare. Aceasta CASA o să-ti ofere o experiență incredibila! Nu ești în vacanță, dar te simți ca și cum ai fi în fiecare zi: incaperile spatioase, terasa si natura de care te poti bucura in fiecare moment! Imobilele sunt localizate într-un complex de locuințe, într-o zona deosebita, branșate la toate utilitățile Complexul va beneficia de un drum privat ( lățime 7 m) și alveola de întoarcere. Suprafață teren - 315 mp Suprafață construita - 115 mp Suprafata utila – 80 mp Detalii tehnice : - beton clasă superioară - B 250 ( HIDRO- ARGEȘ) - structura locuințelor este realizata pe cadre de beton cu stalpi de rezistenta și cărămidă Porotherm Robust - termoizolatie cu polistiren de 100 mm - tamplarie PVC - gri antracit, feronerie ROTO - incalzire cu centrală proprie - acoperisul este realizat din tabla faltuita gri antracit , marca BILKA - terasa cu acces direct din living, cu trepte de acces placate - 2 locuri de parcare in curte - fiecare imobil este imprejmuit cu gard - Compartimentare : bucatarie , living cu iesire pe terasa, doua băi și doua dormitoare mari, spatii pentru dressinguri - gresie, faianță, parchet, obiecte sanitare, centrala termica proprie, uși de interior Detalii ansamblu: - Vecinatati locuite - Școală, grădiniță, cămin / creșă, moderne - Acces imediat către centrul orașului Pitești, primăria Bradu și centrul comercial Auchan Preț: 93 000 euro. Se accepta plată cash sau credit ipotecar - Acordam consultanta!

98000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Bradu - Geamana, hala moderna 616 mp, optional - vila alaturata. Agentie - 0 comision - exclusivitate 475000 €
Bradu - Geamana, hala moderna 616 mp, optional - vila alaturata. Geamana, Bradu , jud. Arges

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! BRADU - GEAMANA, HALA MODERNA 616 MP, OPTIONAL - VILA ALATURATA. Chiar pe DN 65 in apropiere de Auchan, zona foarte accesibila. Constructie moderna pretabila depozit farmaceutic, alimentar sau general; magazin, showroom, birouri. Interior elegant cu inaltime 3,95 m - 5,20 m, convectoare, 2 camere frigorifice, teren 1466 mp, curte betonata. Optional, vila langa serviciu. La pret se adauga TVA. Adresa:Str. ZONA COMERCIALA 37 Geamana, Bradu, 117140

475000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(