Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren 10,400mp pentru casa vacanta/livada/pensiune langa Campulung Agentie - 0 comision - exclusivitate 90000 €
Teren 10,400mp pentru casa vacanta/livada/pensiune langa Campulung Draghici, Draghici , jud. Arges

EXECELENTA PRIN EXPERIENTAwww.tet.ro Va propunem la vanzare in exclusivitate un teren de 10442 metri, intr-o zona pitoreasca de dealuri, in satul Draghici (comuna Mihaesti), la doar 24 kilometri de Campulung-Muscel. Strada asfaltata, toate utilitatile (apa, gaze, curent, canalizare) in dreptul terenului. Zona se preteaza atat pentru casa de vacanta, activitati agricole (exista numeroase livezi, iar pe teren au existat de-a lungul timpului plantatii de pomi fructiferi), cat si pentru sistem turistic (langa exista pensiunea Livada cu Zmeura - cu reviewuri foarte bune si sold-out in plin sezon). Suprafata 2331mp intravilan, 8111mp extravilan. Terenul este imprejmuit cu gard de sarma. Un mic parau trece pe la limita de proprietate. Terenul are deschidere de 50metri la DJ738, drum ce interesecteaza DN73 Pitesti-Brasov. Zona cu vecini linistiti/civilizati.

90000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(