Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere Pipera Plaza, discount 5000 Euro! Dezvoltator 94000 €
Apartament 3 camere Pipera Plaza, discount 5000 Euro! Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

Ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara premium, fiind dezvoltat de compania Eden Capital Development. Modern si accesibil, ansamblul intruneste cele mai exigente cerinte in materie de siguranta, calitate, confort si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectele noastre de succes, CORTINA RESIDENCE si DINAMIC CITY si dovedim si prin edificarea ansamblul rezidential de lux aflat in dezvoltare, CORTINA ACADEMY. Localizat in zona nord a capitalei, ansamblul residential FOUR CITY NORTH, ofera acces facil catre Pipera Plaza, Lidl, centre sportive, scoli si gradinite, cladiri de birouri precum Swan Office Park, Global City, Cubic Center, Nord City Tower, Pipera Bussiness Tower, restaurante, mall Promenada, aeroportul Otopeni cat si catre statia de metrou Pipera situata la cca. 15 minute. Ansamblul se compune din patru cladiri, contine 568 de apartamente si se desfasoara pe o suprafata totala construita de aproximativ 80.000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 53 si 97 mp. construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 75 si 160 mp. construiti. Locatarii beneficiaza de o gradina interioara privata si foarte multe spatii verzi in suprafata totala de aproximativ 10.000 mp. Parcarea automobileleor este asigurata de existenta a peste 600 locuri subterane si supraterane, accesul in ansamblu fiind securizat. Apartamentele beneficiaza de centrala termica proprie Ariston, aer conditionat in fiecare camere Mitsubishi, parchet Egger, gresie si faianta Porcelanosa, obiecte sanitare Roca Design, baterii Griferias Borras, usi interioare Bluinterni cu toc ascuns Filomuro, usi exterioare de inalta siguranta cu inchidere multipunct marca Dierre, tamplarie PVC Salamander cu geam tripan, aparataj electric Panasonic, lifturi Kone, marmura pe spatiile comune. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti. Apartamentele din ansamblul rezidential FOUR CITY NORTH pot deveni atat locuinta ideala pentru tine si familia ta, dar si o investitie inspirata fiind pretabile pentru inchiriere sau revanzare. Peste toate acestea, se adauga experienta noastra de peste 9 ani in materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor si furnizorilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate a facut posibil sa oferim in tot acest timp cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata. Livrarea apartamentelor din ansamblu, se realizeaza in doua etape : Etapa 1 : finalizata in decembrie 2018 Etapa 2 : Termen finalizare luna Iunie 2019 Nu ezitati sa ne contactati pentru orice informatii suplimentare.

94000 €

   Apartament

Vezi Detalii
IANCU NICOLAE - COMPLEX TRAIAN, VILA CONTEMPORANA 425MP, TEREN 745 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 950000 €
IANCU NICOLAE - COMPLEX TRAIAN, VILA CONTEMPORANA 425MP, TEREN 745 MP. Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! IANCU NICOLAE - COMPLEX TRAIAN, VILA CONTEMPORANA 425MP, TEREN 745 MP. Locatie de prestigiu, comunitate privata. Vila impozanta cu spatii deschise, construita in 2007. Gradina amenajata peisagistic cu arbori maturi, patio intim, iluminat nocturn. Interior elegant, tavane inalte, glasvand-uri din lemn masiv si cristal, 3 dormitoare, 4 bai, garaj la parter, mansarda open-space.

950000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 78900 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos si bine impartit, potrivit pentru o persoana sau cuplu tanar. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior nou amenajat, gata de mutat, cu o priveliste splendida.

78900 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, GATA DE MUTAT, 62 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 68000 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, GATA DE MUTAT, 62 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, GATA DE MUTAT, 62 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos si bine impartit, potrivit pentru o persoana sau cuplu tanar. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior nou finisat, cu spatii de depozitare si o priveliste splendida.

68000 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 78900 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, 81 MP, TERASA 17 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos si bine impartit, potrivit pentru o persoana sau cuplu tanar. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior nou finisat, cu spatii de depozitare si o priveliste splendida.

78900 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 3 CAMERE, PRIVELISTE DE VIS, 82 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 89000 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 3 CAMERE, PRIVELISTE DE VIS, 82 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 3 CAMERE, PRIVELISTE DE VIS, 82 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos si bine impartit, potrivit pentru o familie tanara. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior recent finisat, modern, gata de mutat, cu o priveliste splendida.

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE MOBILAT, 71 MP, TERASA 11 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 73500 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE MOBILAT, 71 MP, TERASA 11 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE MOBILAT, 71 MP, TERASA 11 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos, bine impartit, potrivit pentru o persoana sau cuplu tanar. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior practic si confortabil, mobilier si finisaje noi, gata de mutat.

73500 €

   Apartament

Vezi Detalii
VOLUNTARI - STR. SCOLII, VILA IN DUPLEX LA GRI, 149 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 125000 €
VOLUNTARI - STR. SCOLII, VILA IN DUPLEX LA GRI, 149 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! VOLUNTARI - STR. SCOLII, VILA IN DUPLEX LA GRI, 149 MP. Strada linistita, cu acces la transport, langa complex Omnix. Casa insorita si practica, cu 3 dormitoare, pentru o familie tanara si activa. Imobil P+1 din 2018, edificat cu materiale de calitate si executie impecabila, curte amenajata pentru plante decorative. Planul e impartit in zona de zi, desfasurata pe parter si zona de noapte la etaj.

125000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare teren 1000 mp Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 190000 €
Vanzare teren 1000 mp Pipera Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

Teren constructii intravilan, cu suprafata de 907 mp plus servitute 100 mp (latime 5 lungime 20m), situat in zona de vile in plan secund de Bd. Pipera, pe str. Nita Pintea, Voluntari Ilfov. Utilitatile la limita proprietatii. Urbanism P+2+M zona UTRL2, POT 45%, CUT 1.3. Pret 190 Euro/mp.

190000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 552500 €
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1300 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul provine dintr-un lot de 2750 mp care a fost dezmembrat in doua loturi, 1450 mp, respectiv 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

552500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PIPERA - Baneasa, vis a vis de Sc. Americana, vanzare teren 385 Ha. Agentie - 0 comision - exclusivitate 19 €
PIPERA - Baneasa, vis a vis de Sc. Americana, vanzare teren 385 Ha. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

In padurea BANEASA vis a vis de Scoala Americana pana in apropiere de Bld. Privighetorilor ( Zoo ), vanzare teren forestier cu suprafete cuprinse intre 1Ha. – 385 Ha. situat in imediata apropiere a Complexelor Rezidentiale OXFORD GARDENS cu acces direct din : Sos. Pipera – Tunari, strada betonata ce separa Complexul Rezidential Oxford Gardens de padure si GREENFIELD cu acces pe drum betonat dinspre Gradina Zoologica, la distanta de aprox. 550 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica . De mentionat faptul ca in incinta padurii Baneasa se pot construi : Clinici Medicale, Azil de batrani, spital, e.t.c. dupa ce in prealabil se parcurg anumite etape in vederea aprobarii scoaterii terenului ( pe care se va construi ) din circuitul silvic, marturie sunt constructiile deja existente in incinta padurii Pretul variaza in functie de locatie si suprafata de teren solicitata, ce se incadreaza intre limitele 15 – 60 Euro/mp.

19 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Voluntari vanzare vila 4 camere decomandate Agentie - 0 comision - exclusivitate 149500 €
Voluntari vanzare vila 4 camere decomandate Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

vanzare vila p+1+m an constructie 2007, in suprafata utila de 225 mp , 4 camere, 3 bai , 1 bucatarie, Camerele sant dispuse astfel : parter : living de 35 mp, daining , baie mare cu cada , bucatarie ; etaj 1: 3 dormitoare mari decomandate , hol, baie mare cu cada, balcon ; mansarda este open space locuibila in care este amplasate dresinguri , alt dresing , grup sanitar si chiuveta. Suprafata terenului este de 350 mp, amprenta 75 mp, curte libera 275 mp. Locuinta beneficiaza de centrala termica proprie, curent electric, canalizare dubla , gaze, apa , put cu hidrofor pt gradina , etc Strada este asfaltata , situata la 2 minute de mijloacele de transport

149500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Voluntari vanzare vila 4 camere decomandate Agentie - 0 comision - exclusivitate 149500 €
Voluntari vanzare vila 4 camere decomandate Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

vanzare vila p+1+m an constructie 2007, in suprafata utila de 225 mp , 4 camere, 3 bai , 1 bucatarie, Camerele sant dispuse astfel : parter : living de 35 mp, daining , baie mare cu cada , bucatarie ; etaj 1: 3 dormitoare mari decomandate , hol, baie mare cu cada, balcon ; mansarda este open space locuibila in care este amplasate dresinguri , alt dresing , grup sanitar si chiuveta. Suprafata terenului este de 350 mp, amprenta 75 mp, curte libera 275 mp. Locuinta beneficiaza de centrala termica proprie, curent electric, canalizare dubla , gaze, apa , put cu hidrofor pt gradina , etc Strada este asfaltata , situata la 2 minute de mijloacele de transport

149500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, MOBILAT, UTILAT, 62 MP. Agentie - 0 comision - exclusivitate 63500 €
PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, MOBILAT, UTILAT, 62 MP. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

COMISION 0% PENTRU CUMPARATORI! PIPERA – CITYLIGHTS, APARTAMENT 2 CAMERE, MOBILAT, UTILAT, 62 MP. Amplasat in apropierea cladirilor de birouri din Pipera, in complex rezidential. Apartament spatios, luminos si bine impartit, potrivit pentru o persoana sau cuplu tanar. Complex rezidential ingrijit, cu paza permenenta si statie de autobuz chiar in fata. Interior intretinut si practic, gata de mutat, cu o priveliste splendida.

63500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren in zona Voluntari- Pasaj Colentina Agentie - 0 comision - exclusivitate 46800 €
Teren in zona Voluntari- Pasaj Colentina Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Agentia imobiliara HUNTER HOUSE IMOB va ofera spre vanzare, in exclusivitate, un teren intravilan pentru constructii, cu o suprafata totala de 302 mp situat in zona Voluntari- Pasaj Colentina (pod Europa). Terenul dispune de o casa demolabila + 1 anexa, are un front stradal cu deschidere de 10 ml. Casa este racordata la apa curenta, canalizare, gaze si electricitate, strada este asfaltata si curata. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

46800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
BANEASA vis a vis de Scoala Americana, vanzare teren S = 34,24 Ha. Agentie - 0 comision - exclusivitate 18 €
BANEASA vis a vis de Scoala Americana, vanzare teren S = 34,24 Ha. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 34,24 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 29 Ha. in aceasta situatie terenul va mai beneficia de inca o deschidere directa la Sos. Pipera – Tunari de 40 m. si o deschidere foarte mare ( aprox. 400 m. la strada betonata ce separa padurea Baneasa de Complexul Rezidential Oxford Gardens. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

18 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 70000 €
VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Zona aerisita langa padure, cu acces rapid la autostrada A3 si zona de Nord. O locuinta minunata pentru o familie cu copii, ce doreste confort si siguranta. Complex rezidential privat 2007, cu paza permanenta, spatii verzi, parcari si locuri de joaca. Interior luminos, living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare si 2 bai mari. Telefon: 0758.333.111

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 552500 €
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1300 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul provine dintr-un lot de 2750 mp care a fost dezmembrat in doua loturi, 1450 mp, respectiv 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

552500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren de vanzare 1450 mp Porsche Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 616250 €
Teren de vanzare 1450 mp Porsche Romania Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1450 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul provine dintr-un lot de 2750 mp care a fost dezmembrat in doua loturi, 1450 mp, respectiv 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

616250 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren de vanzare 2750 mp Porsche Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 1155000 €
Teren de vanzare 2750 mp Porsche Pipera Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 2750 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul a fost dezmembrat in 2 loturi, 1450 mp si 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

1155000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Spatiul Industrial-Voluntari-Centura Agentie - 0 comision - exclusivitate 2691 €
Spatiul Industrial-Voluntari-Centura Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Închiriez in Voluntari pe linia de centura, nr 7A, lângă Romvac pe aceeași parte ,in dreptul benzinăriei Rompetrol, depozit de 598mp (cu birouri de 60 mp, la etaj trei camere, hol și grup social) și la parter doua camere mici pentru facturare. La parter exista grup social pentru personalul muncitor. Depozitul este confecționat din beton și are etanșare corespunzătoare . Spațiul dispune de: curent 220 si 380 volți,putere instalată de 160kw, apa din puțuri propri și canalizare. Înălțimea depozitului 5ml, iar forma depozitului este dreptunghiulara(15/42) . Prețul de închiriere este de 4,5 EUR pe mp negociabil .

2691 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Teren cu padure pe Iancu de Hunedoara in Pipera, Voluntari Agentie - 0 comision - exclusivitate 399480 €
Teren cu padure pe Iancu de Hunedoara in Pipera, Voluntari Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

Terenul are o forma regulata deschidere de 34,5 m si adancimede 304m. Terenul este mostenit si are cadastru si intabulare. Proprietarul nu este in Bucuresti si nu doreste asociere sau alte forme de transmitere a drepturilor mostenite in afara vanzarii.

399480 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren in zona Voluntari- Pasaj Colentina Agentie - 0 comision - exclusivitate 46800 €
Teren in zona Voluntari- Pasaj Colentina Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Agentia imobiliara HUNTER HOUSE IMOB va ofera spre vanzare, in exclusivitate, un teren intravilan pentru constructii, cu o suprafata totala de 302 mp situat in zona Voluntari- Pasaj Colentina (pod Europa). Terenul dispune de o casa demolabila + 1 anexa, are un front stradal cu deschidere de 10 ml. Casa este racordata la apa curenta, canalizare, gaze si electricitate, strada este asfaltata si curata. Daca va place aceasta oferta sau pentru alte informatii sunati la numarul de contact din anunt! Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

46800 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
PIPERA - DIAMOND RESIDENCE - COMPLEX PRIVAT CU PISCINA SI PARCARE, LANGA PADURE! Agentie - 0 comision - exclusivitate 600 €
PIPERA - DIAMOND RESIDENCE - COMPLEX PRIVAT CU PISCINA SI PARCARE, LANGA PADURE! Pipera, Voluntari , jud. Ilfov

PIPERA - DIAMOND RESIDENCE - COMPLEX PRIVAT CU PISCINA SI PARCARE, LANGA PADURE! Zona linistita, langa Padurea Baneasa, oaza de liniste, aer curat si verdeata, cu acces rapid spre zona de Nord, Centrul Capitalei, Aeroport si DN1. Apartament luminos intr-un Complex rezidential 2013, cu toate facilitatile, paza, acces la piscina exterioara si foisor cu gratar. Interior elegant cu finisaje premium, bucatarie deschisa, moderna, balcon cu vedere superba spre padure si loc parcare subteran. Telefon: 0756.880.880

600 €

   Apartament

Vezi Detalii
BANEASA vis a vis de Scoala Americana, vanzare teren S = 34,24 Ha. Agentie - 0 comision - exclusivitate 18 €
BANEASA vis a vis de Scoala Americana, vanzare teren S = 34,24 Ha. Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

PIPERA - padurea BANEASA, vanzare teren forestier/padure de campie cu vegetatie: stejari, tei, frasin si paltini in suprafata totala de 34,24 Ha. cu doua deschideri la Sos. Pipera-Tunari, una de 61 m. si cea de a doua de 80 m. cu utilitati : canalizare, gaze, energie electrica si facilitati, acces direct la strada betonata . Suprafata poate fi majorata ( conf. schitei ) cu 29 Ha. in aceasta situatie terenul va mai beneficia de inca o deschidere directa la Sos. Pipera – Tunari de 40 m. si o deschidere foarte mare ( aprox. 400 m. la strada betonata ce separa padurea Baneasa de Complexul Rezidential Oxford Gardens. Terenul este situat in imediata apropiere a Cartierului Pipera, Complexului Rezidential OXFORD GARDENS si aprox. vis a vis de Scoala Americana Internationala din Bucuresti.

18 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
City LIghts Pipera, parcare subterană, complex nou Agentie - 0 comision - exclusivitate 62000 €
City LIghts Pipera, parcare subterană, complex nou Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Vânzare apartament cu două camere în complexul CityLights Pipera, situat în strada Popasului, vizavi de Pădurea Andronache, foarte aproape de intrarea pe A3 și Pipera, construit în 2009 cu pază, supraveghere video, curte și spațiu de joacă pentru copii. Apartamentul se află la etajul 6/8, are suprafața de 56 mp (schița atașată), decomandat, cu bucătăria închisă separat; odată cu apartamentul se vinde și un loc de parcare situat în subteran, acces cu telecomanda. Interiorul e păstrat în condiții bune și nu necesită decât o zugrăveală; bucătăria e mobilată și utilată complet cu plită, cuptor, hotă, mașină de spălat rufe, frigider; dispune de centrală termică individuală, costurile cu întreținerea fiind mici. Zona e foarte liniștită și verde, cu pădure vizavi, blocul nu e la stradă, mijlocul de transport în comun are stația chiar în fața complexului. Prețul mai e încă negociabil.

62000 €

   Apartament

Vezi Detalii
VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Agentie - 0 comision - exclusivitate 73000 €
VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

VOLUNTARI - TERRA RESIDENCE, APARTAMENT MOBILAT SI UTILAT, ETAJ 1, 80MP! Zona aerisita langa padure, cu acces rapid la autostrada A3 si zona de Nord. O locuinta minunata pentru o familie cu copii, ce doreste confort si siguranta. Complex rezidential privat 2007, cu paza permanenta, spatii verzi, parcari si locuri de joaca. Interior luminos, living cu bucatarie deschisa, 2 dormitoare si 2 bai mari. Telefon: 0758.333.111

73000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 585000 €
Teren de vanzare 1300 mp Porsche Pipera Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1300 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul provine dintr-un lot de 2750 mp care a fost dezmembrat in doua loturi, 1450 mp, respectiv 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

585000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren de vanzare 1450 mp Porsche Romania Agentie - 0 comision - exclusivitate 652500 €
Teren de vanzare 1450 mp Porsche Romania Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 1450 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul provine dintr-un lot de 2750 mp care a fost dezmembrat in doua loturi, 1450 mp, respectiv 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

652500 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren de vanzare 2750 mp Porsche Pipera Agentie - 0 comision - exclusivitate 1200000 €
Teren de vanzare 2750 mp Porsche Pipera Voluntari, Voluntari , jud. Ilfov

Va propunem spre vanzare un teren intravilan in suprafata de 2750 mp, situat in intravilanul orasului Voluntari, Pipera, cu acces direct din bdul Pipera si o conexiune rapida catre centrul de afaceri din zona de Nord a capitalei. Terenul a fost dezmembrat in 2 loturi, 1450 mp si 1300 mp. Terenul detine certificat de urbanism construire imobil regim inaltime S+P+3E+ER, organizare santier, bransamente/utilitati pentru lotul de 1450 mp. Accesul se face prin bulevardul Pipera. Avantajul pozitionarii acestui teren este incadrarea acestuia intr-o zona cu imobile deja date in folosinta, cu access facil catre DN 1 si centura Bucuresti. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati

1200000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(