Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vand Casa/vila  Parava ,  Parava  - 32500 EURO; Proprietar 32500 €
Vand Casa/vila Parava , Parava - 32500 EURO; Parava, Parava , jud. Bacau

Proprietar vând casă cu mansardă (93 mp) construită în 2015, amplasată pe un teren de 2000 mp intravilan. Casa are 2 camere, hol/bucătărie, baie, cămară, beci betonat (16 mp). Proprietatea dispune de curent electric, apă şi canalizare. Anexe: bucătărie vară cu 2 incăperi (24 mp), grajd, coteţ pentru păsări, magazie pentru cereale şi lemne, alei betonate, boltă de vie (20 m lungime) şi fântână cu hidrofor pentru irigaţii. Suprafaţa totală construită este de 400 mp. Pe terenul din spatele casei se află grădina şi pomi fructiferi. Acces internet: Cablu, Fibră optică, Wireless. Proprietatea se află la aprox 500 m de Primăria Parava cu deschidere la drumul judeţean asfaltat DJ206B (Răcăciuni-Dumbrava-Oneşti). Acces la mijloace de transport in comun. Proprietar vând casă cu mansardă (93 mp) construită în 2015, amplasată pe un teren de 2000 mp intravilan. Casa are 2 camere, hol/bucătărie, baie, cămară, beci betonat (16 mp). Proprietatea dispune de curent electric, apă şi canalizare. Anexe: bucătărie vară cu 2 incăperi (24 mp), grajd, coteţ pentru păsări, magazie pentru cereale şi lemne, alei betonate, boltă de vie (20 m lungime) şi fântână cu hidrofor pentru irigaţii. Suprafaţa totală construită este de 400 mp. Pe terenul din spatele casei se află grădina şi pomi fructiferi. Acces internet: Cablu, Fibră optică, Wireless. Proprietatea se află la aprox 500 m de Primăria Parava cu deschidere la drumul judeţean asfaltat DJ206B (Răcăciuni-Dumbrava-Oneşti). Acces la mijloace de transport in comun. Rog seriozitate.

32500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(