Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  terenuri agricol  44.4 ha Cluj, Panticeu  - 75000 EURO Proprietar 75000 €
Vanzare terenuri agricol 44.4 ha Cluj, Panticeu - 75000 EURO Panticeu, Panticeu , jud. Cluj

Va propunem spre vanzare un lac in curs de amenajare impreuna cu teren arabil situat in sat Darja comuna Panticeu. Acesta este o parcela de teren in suprafata de 44, 383 mp si este format din 3 lacuri in curs de amenajare cu suprafate diferite, un teren arabil si o casa Parcela de teren se afla la drumul principal al comunei, drum asfaltat si are electricitate trifazic Lacurile sunt sapate artificial pe un teren cu izvoare, anul trecut si au fost populate cu peste. Acestea sunt pretabile pentru pescuit sportiv si alte investitii in acest sens.

75000 €

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa  2 camere Cluj, Panticeu  - 7000 EURO Proprietar 7000 €
Vanzare casa 2 camere Cluj, Panticeu - 7000 EURO Panticeu, Panticeu , jud. Cluj

Persoana fizica vand casa situata in intravilanul satului Darja, comuna Panticeu compusa din doua camere, hol, bucatarie, camara, fara utilitati, teren din acte 1100 mp, masurat 847 mp. Suprafata construita la sol 55 mp, desfasurata 66 mp. Actele de proprietate sunt clare, casa si terenul sunt inscrise in cartea funciara. Casa este relativ izolata, accesul de la drumul principal se poate face pe jos sau cu masina de teren. Zona linistita deosebit de frumoasa. Gradina a fost folosita pentru stuparit.

7000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri agricol Cluj, Panticeu  - 0 EURO Proprietar
Vanzare terenuri agricol Cluj, Panticeu - 0 EURO Panticeu, Panticeu , jud. Cluj

Persoana fizica , vand teren agricol extravilan , comuna Panticeu ,cu acces la DJ161, format din 2 loturi : P1 - 10.882 mp si P2 - 14498 mp. Ambele loturi sunt intabulate. Pret 150 lei /ar , negociabil Exclus schimburi. Pentru detalii 745 - arata telefon - .

   Terenuri agricol

Vezi Detalii
Vanzare  casa Cluj, Panticeu  - 25000 EURO Proprietar 25000 €
Vanzare casa Cluj, Panticeu - 25000 EURO Panticeu, Panticeu , jud. Cluj

Vand casa cu veranda in centrul comunei Panticeu. Suprafata aproximativ 90 m2 + 13 arii de teren.

25000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.