Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  casa Giurgiu, Greaca  - 55000 EURO Proprietar 55000 €
Vanzare casa Giurgiu, Greaca - 55000 EURO Greaca, Greaca , jud. Giurgiu

Florentina casa de vanzare cu teren la Domeniul Seniorilor Giurgiu Greaca

55000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  casa  4 camere Giurgiu, Greaca  - 123000 EURO Proprietar 123000 €
Vanzare casa 4 camere Giurgiu, Greaca - 123000 EURO Greaca, Greaca , jud. Giurgiu

Andra Casa/Vila P+M com. Greaca, jud. Giurgiu, Proprietar, FARA COMISION Direct proprietar, vand casa situata la 5 min distanta de Comuna Greaca, jud. Giurgiu.Eu si sotul meu am visat mereu la o casa intr-un satuc linistit, cu o curte mare cu pomi fructiferi si plantatii de leguminoase, sa ne gospodarim singuri si sa ne bem cafeaua impreuna pe terasa, admirand natura.Am inceput sa lucram la acest vis acum 4 ani, iar, dupa ce am schimbat si platit vreo 3 echipe de muncitori, am reusit sa ne mutam in decembrie 2022, in casa noastra nefinalizata, dar locuibila.Intre timp, familia noastra s-a marit, fiul nostru are acum 2 anisori.Iubim in continuare ce am cladit impreuna, insa ne-am dat seama ca noi lucram amandoi in Bucuresti, planul era sa vina copilul tot in Bucuresti la scoala si gradinita, lucru care este extrem de obositor pentru el.Astfel incat, am hotarat sa ne intoarcem in oras, pentru binele lui, si sa prelungim visul nostru pentru un moment mai oportun.Asadar, vindem casa P+M, mansarda inalta, neamenajata. insa cu utilitatile trase.- 3 dormitoare: cel matrimonial cu dressing si baie - proprii, unul cu baie proprie si unul al copilului- baie separata pe hol, cu cada- birou- living- bucatarie- camera tehnicaAmprenta la sol 170mp, casa nu este finalizata in exterior (este nevoie sa fie izolata, iar terasa amenajata). Se lucreaza in prezent pentru apa, canalizare, gaze, probabil proiectul e gata spre sf anului.Pentru detalii tehnice, poze suplimentare, vizionari si alte informatii, ma puteti contacta!

123000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Vanzare  terenuri constructii Giurgiu, Greaca  - 5200 EURO Proprietar 5200 €
Vanzare terenuri constructii Giurgiu, Greaca - 5200 EURO Greaca, Greaca , jud. Giurgiu

Costin Vand teren extravilan Greaca Vand teren extravilan, in apropierea comunei Greaca, cu iesire pe Dn41 spre Giurgiu, in sprafata de 1300mp, pret 4 euro/mp.

5200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Giurgiu, Greaca  - 23000 EURO Proprietar 23000 €
Vanzare casa Giurgiu, Greaca - 23000 EURO Greaca, Greaca , jud. Giurgiu

Danut Vand casa batraneasca +teren 2000 m2 Giurgiu Giurgiu Greaca

23000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.