Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


De Inchiriat Spațiu comercial Stefanesti Arges Agentie - 0 comision - exclusivitate 3000 €
De Inchiriat Spațiu comercial Stefanesti Arges Stefanestii Noi, Stefanesti , jud. Arges

De Inchiriat in regim de Reprezentare Exclusiva, Comision 0% chirias! De inchiriat in orasul Stefanesti jud Arges, Spatiu comercial / spatiu administrativ / spatiu birouri / spatiu cazare, respectiv cladire P+1E in suprafata desfasurata de 714 mp, impreuna cu o curte (teren) imprejmuita de 2.658 mp. Amplasamentul este vizibil de pe Pasarela Stefanesti (DN7 Bucuresti-Pitesti), fiind efectiv invecinata cu zona de blocuri a orasului. Distanta pana la magazine este de 200 m. Cladirea va fi predata la cheie, avand finisaje si dotari noi, respectiv: sistem de incalzire, geamuri, usi, lavabila interior exterior, pardoseala, grupuri sanitare, sistem electric interior. Locatia este exceptionala pentru diverse activitati, cum ar fi: spatiu comercial, spatiu administrativ birouri, spatiu servicii, spatiu cursuri, camin de batrani, servicii cabinete medicale, alimentatie publica, restaurant, cafenea, farmacie, banca, magazin comert, magazin de prezentare, showroom, magazin alimentar, chiar si cazare muncitori sau in regim de hotel / pensiune. Va indemnam sa ne contactati pentru mai multe detalii, serviciile noastre fiind oferite in mod Gratuit oricarui chirias. Comision 0% la chirias! Tur Virtual (fotografii 360 de grade): https://poly.google.com/u/0/view/4hCaS5OAgmr Video: https://www.youtube.com/watch?v=Z_T-kwDTiRI

3000 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
"Stadion Dacia Stefanesti" - 46.619 mp si cladiri 969 mp - DE VANZARE Agentie - 0 comision - exclusivitate 1610000 €
"Stadion Dacia Stefanesti" - 46.619 mp si cladiri 969 mp - DE VANZARE Stefanesti, Stefanesti , jud. Arges

Proprietate imobiliara constituita din teren intravilan curti-constructii cu suprafata totala de 46.619 mp, impreuna cu constructia C1- Tribuna cu Sc= 400 mp, C2-Magazie cu Sc=40 mp, C3- Cladire cu Sc= 81 mp, C5- Cladire tribuna cu Sc= 29 mp, C6- Tribuna cu Sc= 326 mp, C7- Casa de bilete cu Sc= 5 mp, C8- Casa de bilete cu Sc= 5 mp, C9- Cladire cu Sc= 4 mp, C10- Cladire cu Sc= 33 mp, C11- Sopron cu Sc= 16 mp, C12- Casa pompe cu Sc= 30 mp, avand o suprafata totala construita de 969 mp, situate pe Str. Coasta Campului, Baza Sportiva Stefanesti, Stefanesti, judetul Arges. Cladirile sunt degradate fizic si necesita investitii de amenajare. Terenul este imprejmuit cu gard din placi de beton si plasa metalica, si are o deschidere directa de aprox. 225 ml la Str. Coasta Campului. Dotarea cu utilitati din reteua localitatii este reprezentata de energie electrica, apa-canalizare si gaz metan, restul utilitatilor necesare fiind asigurate in mod individual (rezervor apa, centrala termica proprie). Suprafata teren: 46.619 mp Suprafata construita totala: 969 mp Suprafata desfasurata: 969 mp

1610000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Hala (Showroom+birouri) Agentie - 0 comision - exclusivitate 697000 €
Hala (Showroom+birouri) Stefanestii Noi, Stefanesti , jud. Arges

De VANZARE prin Reprezentare Exclusiva (Comision 0% cumparator!) – amplasament industrial / logistic / servicii, format din 3.984 mp de teren, pe care este edificata cladirea cu regim de inaltime P+1Epartial, cu o suprafata construita la sol de 1.184 mp, suprafata desfasurata totala de 1.478 mp si suprafata total utila de 1.385 mp (din care Showroom / birouri 656 mp si 729 mp depozite). Pe teren mai exista Cabina poarta de 14 mp si un cort de aprox. 150 mp, in rest totul este reprezentat de platforma betonata. Acces in curte prin 2 porti dispuse pe 2 laturi, astfel ca se poate organiza un aflux auto optim. Showroom: dispus pe 2 nivele, Parter + Etaj. La Parter exista: Spatiu de expunere in suprafata de 365 mp, 1 camera tehnica si 3 grupuri sanitare. La Etaj exista: sala de conferinte de 62 mp, 7 birouri, 1 oficiu, 2 grupuri sanitare, 1 baie, hol acces. Scarile de acces catre etaj sunt realizate pe structura metalica cu balustrade din inox. Iluminare cu lumina naturala din plin (inclusiv birourile mici de la etaj au fiecare geam in acoperis). Depozit: dispus in totalitate la Parter, dar cu acces si direct de la etaj. Este impartit in 2 zone diferite separate de un perete din zidarie. Suprafetele sunt: Zona 1 de 474 mp impreuna cu 2 birouri de 15 mp si acces pe 2 usi de tip rulou; Zona 2 de 239 mp cu acces pe 1 usa de tip rulou. Suplimentar exista si un cort de depozitare exterior de 150 mp. Cladirea dispune de curent trifazic, sistem de alarma cu senzori de miscare si monitorizare video, porti de acces culisante, centrala termica, sistem de climatizate de tip chiller, statie de pompe cu rezervor ingropat, statie de epurare. Platforma de incarcare/descarcare auto este realizata pe diferite inaltimi, astfel ca deserveste atat auto de transport marfa mai mici (de oras) cat si de trafic greu (TIR). Amplasamentul detine toate documentele, dotarile si beneficiile de care este nevoie in derularea unei activitati de depozitare si distributie marfuri cu succes, imediat achizitiei. Starea sa fizica este ireprosabila. Accesul este facil, atat spre zona de Sud a mun. Pitesti prin zona str Sticlelor si Baraj Depou, cat si catre zona Ultracentrala prin zona Podul Viilor sau zona de Nord prin Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti. Se doreste o vanzare rapida la un pret corect. Tur Virtual: https://poly.google.com/b/114472204179499908446/creator/tours/t/p/1Sd0ukNIE5r Pentru contact direct broker: [email protected], 0732 440 773 Pentru contact secretariat: [email protected], 0799 078 078 COMISION 0% Cumparator!

697000 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(