Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Teren Stefanesti - Strada Morii Agentie - 0 comision - exclusivitate 28392 €
Teren Stefanesti - Strada Morii Bratieni, Stefanesti , jud. Arges

Va propunem spre vanzare, un teren intravilan situat in Stefanesti, sat Valea Mare Podgoria, strada Morii, avand o suprafata de 546 mp, cu deschidere de 30 mp. Terenului beneficiaza de proiect constructie casa. Se face remarcat prin pozitia foarte buna, toate utilitatile, zona fiind linistita, siguranta sporita pentru cresterea copiilor, la 2 km de Vivo Mall. Va asteptam cu drag la vizionare!

28392 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Case Stefanesti  -  4 camere ! Agentie - 0 comision - exclusivitate 109500 €
COMISION 0% - Case Stefanesti - 4 camere ! Bratieni, Stefanesti , jud. Arges

Va propunem spre vanzare doua case luminoasae si spatioase, pozitionate pe o alee linistita din orasul Stefanesti. Proiectul are inaltimea P+1 si o suprafata utila de 115 mp, suprafata terenului fiind de 231 m. Compartimentarea este practica si decomandata: la parter avem living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa, baie, camera tehnica, iar accesul catre etaj se face prin scara interioara unde avem doua dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie, un birou care poate fi folosit si ca dormitor, baie si dressing. Proprietatea vine cu o arhitectură modernă, spaţii de locuit cu personalitate, luminoase, datorita ferestrelor care sunt pe toata lungimea peretelui. Va asteptam sa urmarim impreuna cum prinde contur casa visurilor dumneavoastra!

109500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Comision zero - Duplex - Stefanesti 4 camere Agentie - 0 comision - exclusivitate 102500 €
Comision zero - Duplex - Stefanesti 4 camere Bratieni, Stefanesti , jud. Arges

Va propunem spre vanzare un duplex atipic, pozitionat pe o alee linistita din orasul Stefanesti. Proiectul are inaltimea P+1 si o suprafata utila de 115 mp, suprafata terenului fiind de 231 m. Compartimentarea este practica si decomandata: la parter avem living spatios cu iesire pe terasa, bucatarie inchisa, baie, camera tehnica, iar accesul catre etaj se face prin scara interioara unde avem doua dormitoare, dintre care unul matrimonial cu baie proprie, un birou care poate fi folosit si ca dormitor, baie si dressing. Proprietatea vine cu o arhitectură modernă, spaţii de locuit cu personalitate, luminoase, datorita ferestrelor care sunt pe toata lungimea peretelui. Va asteptam sa urmarim impreuna cum prinde contur casa visurilor dumneavoastra!

102500 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren Stefanesti zona Otelesti Primarie Agentie - 0 comision - exclusivitate 18900 €
COMISION 0% - Teren Stefanesti zona Otelesti Primarie Stefanestii Noi, Stefanesti , jud. Arges

De Vanzare in Regim de Reprezentare Exclusiva, Comision 0%! De vanzare Teren rezidential in zona Stefanesti str Otelesti (de la Primarie aprox. 700 m) in suprafata de 1916 mp cu un front stradal de 17 m, format din 609 mp Intravilan si 1.308 mp extravilan. Zona este foarte usor accesibila, direct din DN7 Pitesti-Topoloveni, pe drum asfaltat pana la poarta. Parcela de teren ofera o priveliste exceptionala asupra zonei verzi pe areal de 360 de grade. Datorita topografiei (deal in partea din fata, si platou in zona din spate), terenul ofera o intimitate unica pentru o casa unifamiliala sau chiar casa de vacanta / week-end. Suplimentar, zona de teren extravilan din prelungirea celui construibil va ofera posibilitatea de a va delecta cu activitate de gradinarit la nivel de hobby. Absolut toate utilitatile se regasesc la gard: apa-canal, gaze, electricitate. COMISION 0%! Sunati acum pentru mai multe detalii!

18900 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren Stefanesti, Exclusivist Agentie - 0 comision - exclusivitate 46398 €
COMISION 0% - Teren Stefanesti, Exclusivist Stefanestii Noi, Stefanesti , jud. Arges

De Vanzare in regim de Reprezentare Exclusiva si COMISION 0%! De Vanzare Teren in zona Exclusivista in Stefanesti, jud Arges, in imediata apropiere a Primariei Stefanesti. Accesul se realizeaza direct din DN, ulterior 100 m pe drum rezidential. Vecini putini si de calitate. Terenul are suprafata de 703 mp, cu un front stradal de 18 m, iar in spate se lateste la 25 m (este trapez). La acest moment este imprejmuit si are cativa pomi fructiferi cu vechime si rod dulce. Alipit de acesta mai exista o parcela de teren de 844 mp cu front de 7.54 m, astfel putandu-se achizitiona o suprafata totala de 1547 mp cu front de 25 m. Terenul este plan, fara probleme cu retinerea de apa, fundarea, sau eventuale miscari de teren. Parcela singulara este ideala pentru o locatie rezidentiala unifamiliala exclusivista, sau impreuna pentru un mini cartier de case Premium. Locatie deosebita, acces rapid, vecini de calitate, parcela unicat, posibilitati de dezvoltare Premium! Sunati acum! Va oferim COMISION 0%!

46398 €

   Apartament

Vezi Detalii
COMISION 0% - Teren 19,100mp Stefanesti / Strada Zavoi Agentie - 0 comision - exclusivitate 150890 €
COMISION 0% - Teren 19,100mp Stefanesti / Strada Zavoi Valea Mare, Stefanesti , jud. Arges

De Vanzare In regim de Reprezentare Exclusiva si Comision 0%! De Vanzare Teren in suprafata de 19.100 mp cu un front stradal la drum de pamant de 74.71 m. Distanta pana la DN7 Pitesti - Topoloveni este de aprox. 1.5 km in zona "Pasarela Stefanesti". Cea mai apropiata constructie este de tip rezidential, (casa P+M) la o distanta de aproximativ 200 m. In zona mai exista si parcele de teren de vanzare cu suprafete de 10.000 mp si front stradal de 38 m. Zona are potential de dezvoltare atat pe segmentul rezidential, cat si nerezidential, accesul putandu-se realiza pe doua parti, din zona Pasarela Stefanesti si din zona Zavoi - Pod EuroMall Pitesti. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numerele de telefon afisate. COMISION 0%!

150890 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(