Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  4 camere Hunedoara, Luncoiu de Sus  - 80000 EURO Proprietar 80000 €
Vanzare casa 4 camere Hunedoara, Luncoiu de Sus - 80000 EURO Luncoiu de Sus, Luncoiu de Sus , jud. Hunedoara

An constructie: 1960-1975 4 camere, 2 holuri, bucatarie, 2 camari, baie, 2 intrari + terase anexe (marmura si travertin), Utilitati: apa prin cadere, curent electric, canalizare cu fosa, incalzire pe lemne Teren agricol: fanat + pasune 5ha, padure 0,8ha Anexe: bucatarie de vara 12mp, sura, grajd, fanar, garaj 15mp Proprietatea se invecineaza cu E79, la distanta de 8km de Brad si 27 de Deva, localitatea Luncoiu de Sus.garajul se afla vis-a-vis de statia de autobuz Zona pitoreasca, aer curat, loc impadurit conferind o intimitate sporita,drum pietruit care face posibil accesul cu masina mica,vadul este spectaculos.Posibilitate microferma

80000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.