Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Vanzare  casa  5 camere Dolj, Braniste (Podari)  - 300000 EURO Proprietar 300000 €
Vanzare casa 5 camere Dolj, Braniste (Podari) - 300000 EURO Braniste (Podari), Braniste (Podari) , jud. Dolj

Aceasta casa este pentru cunoscatori si pentru cei care apreciaza calitatea lucrului bine facut. Vila P+M, stil mediteranean, constructie 2013, din caramida de 38 cm Porotherm la exterior si 25 cm la interior, glafuri granit, polistiren Baumit 10cm, decorativa Baumit autocuratare, geamuri termopan tocarie germana, ferestre mansarda Rotto, acoperita cu tigla Bramac Romana, parchet lemn triplustratificat de 1,5 cm grosime.Incalzire in pardoseala pe agent termic la parter si bai si calorifere la mansarda. Termosemineu Edilkamin Aquatondo 29kw, centrala termica Ferroli 22kw pe curent trifazic, tarif de noapte. Aspiratie centralizata in toata casa. Ferestre de mansarda, panouri solare cu aport de caldura in pufer si boiler. Teren in supratafa de 500 mp. Sistem de alarma si camere video. Gratar din caramida, chiuveta si blat de lucru. Aspersoare programabile in toata curtea. Magazie lemne si beci. Apa curenta, canalizare si fosa, curent trifazat tarif noapte/ zi. Vopsea decorativa San Marco la interior. Casa se afla in Braniste, la 2 km de Craiova, langa Manastirea Jitianu. Numar niveluri imobil: 1 Numar Bai: mai mult de 3 Comision cumparator: 0% Posibilitate parcare: Da Nr. locuri parcare: 2 Sistem irigatie Incalzire Canalizare Apa Curent

300000 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.