Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 56000 €
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 2 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,57,31 mp utili + 7,56 mp balcon, in dotarile standard amintim :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen,tamplarie PVC Salamander cu geam tripan si feronerie Roto , rulouri PVC pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, un procent 40 % din suprafata totala a ansamblului va fi reprezentat de spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de , monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane , balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500 , termosistem de 10 mm EPS 100 ,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 72760 €
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 73715 €
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR ! vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,79,21 mp utili + 2 balcoane 10,60 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Rotto , rulouri exterioare pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40% din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

73715 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 85620 €
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 4 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in luna iunie a anului 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Apartamentul este decomandat ,96,29 mp utili + 10,60 mp balcoane , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) , geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, minim 30 % din suprafata spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500, termosistem de 10 mm EPS 100 , granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

85620 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP.3 CAM / 89 MP UTILI /817 EUR MP/FINISAJE PREMIUM/PANTELIMON Dezvoltator 72760 €
AP.3 CAM / 89 MP UTILI /817 EUR MP/FINISAJE PREMIUM/PANTELIMON Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII IUNIE !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 56000 €
PROMPTIE/AP 2 CAM/65 MP UTILI/860 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 2 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,57,31 mp utili + 7,56 mp balcon, in dotarile standard amintim :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen,tamplarie PVC Salamander cu geam tripan si feronerie Roto , rulouri PVC pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, un procent 40 % din suprafata totala a ansamblului va fi reprezentat de spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de , monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane , balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500 , termosistem de 10 mm EPS 100 ,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

56000 €

   Apartament

Vezi Detalii
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 72760 €
FINISAJE PREMIUM/AP.3 CAM/89 MP UTILI/817 EUR MP/PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea mare a apartamentelor de 3 si 4 camere si a spatiului de joaca de peste 400 mp. Apartamentul este decomandat ,78,78 mp utili + 1 balcon de 10,01 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40 % din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

72760 €

   Apartament

Vezi Detalii
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 73715 €
PROMOTIE/AP.3 CAM/90 MP UTILI/819 EUR MP / PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR ! vanzari fara comision ! PROMOTIE : LOC DE PARCARE GRATIS PT CEI CE ACHITA APARTAMENTUL CASH PANA LA SFARSITUL LUNII MAI !!! Apartament de 3 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in iunie 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente si 280 locuri de parcare. Apartamentul este decomandat ,79,21 mp utili + 2 balcoane 10,60 mp , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) ,geam tripan si feronerie Rotto , rulouri exterioare pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insemna :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, 40% din suprafata ansamblului va fi reprezentata de spatii verzi si loc de joaca pentru copii, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane ,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30,granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

73715 €

   Apartament

Vezi Detalii
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Dezvoltator 85620 €
AP.4 CAM/107 MP UTILI/800 EUR MP /PANTELIMON ZONA CORA Morarilor, Bucuresti

DIRECT DEZVOLTATOR - vanzari fara comision ! Apartament de 4 camere situat in complexul Fundeni Bridge Rezidential VII a carui prima parte va fi finalizata in luna iunie a anului 2019 ,complex care va cuprinde peste 200 de apartamente. Apartamentul este decomandat ,96,29 mp utili + 10,60 mp balcoane , echiparea standard cuprinzand :centrala termica proprie Ariston 24 kw in condensatie cu termostat de ambient ,calorifere din otel , obiecte sanitare si baterii Grohe,usa acces antiefractie Golden Door , usi interior Classen, tamplarie PVC Salamander ( culoare alb la interior/ antracit la exterior) , geam tripan si feronerie Roto , rulouri pentru dormitoare si living, cabina de dus de tip walk-in shower, cuva de dus din placaje ceramic, rigola de scurgere , mobilier de baie SaviniDue, interfon. Fundeni Bridge Rezidential va insuma :5 imobile D+P+7E, peste 200 de apartamente, minim 30 % din suprafata spatii verzi, peste 140 copaci in jurul ansamblului,spatiu de joaca de peste 400 mp,ideal pentru familiile cu copii data fiind ponderea de peste 70% a apartamentelor de 3 si 4 camere,mijloc de transport propriu pana la statia de metrou Costin Georgian ,pana la intersectia Fundeni -Pantelimon-Morarilor cat si transport RATB. Complexul va beneficia de monitorizare video permanenta, accesul va fi restrictionat in ansamblu pe baza de cartela sau telecomanda, costuri 0, parcari subterane si boxe,lift Schindler capacitate de 6 persoane,balustrade casa scarii si balcoane din tabla traforata/cellon,zidarie Ytong de 30, beton B500, termosistem de 10 mm EPS 100 , granit pe casa scarii, glafuri interioare si exterioare din granit. Acceptam finantare prin orice tip de credit bancar si asiguram tot suportul necesar accesarii. Pret special pentru plata cash .

85620 €

   Apartament

Vezi Detalii
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Agentie - 0 comision - exclusivitate 500 €
Spatiu depozitare sau birou Pantelimon Morarilor, Bucuresti

Spatiu comercial sau de birou situat pe Sos. Pantelimon in suprafata de 60 mp. suprafata ce face parte dintr-un spatiu mai mare ce - a fost compartimentat si are intrarea prin spatele blocului. Spatiul se preteaza pentru depozitare, birou sau alte activitati ce nu necesita trafic pietonal. Suprafata este de 60 mp. format din doua incaperi si un grup sanitar. Pret 500 euro discutabil.

500 €

   Spatii comercial

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Morarilor, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 6/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 4 mai este de vanzare un super apartament tot cu 3 camere decomandate cu multiple imbunatatiri, semi mobilat si semi utilat la pretul de 69.900 Euro .

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Morarilor, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 6/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 4 mai este de vanzare un super apartament tot cu 3 camere decomandate cu multiple imbunatatiri, semi mobilat si semi utilat la pretul de 69.900 Euro .

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 350 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Apartament 2 camere, decomandat, mobilat si utila, doua balcoane, zona Morarilor

350 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 109900 EURO Proprietar 109900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 109900 EURO Morarilor, Bucuresti

Super Ocazie, Complex Atlantis, Proprietar Vand Apartament 3 camere, , decomandat, suprafata utila 100.43 mp, suprafata construita 139.68 mp, foarte spatios si foarte frumos compartimentat, superb, Merita Vazut, renovat, complet mobilat si utilat in 2017 doar de la Mobexpert si Ikea - lemn natural, bucatarie semideschisa (se poate inchide foarte usor), electrocasnice performante noi, dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 bai, 2 balcoane mari. Priveliste superba lac Dobroesti , aer curat si multa liniste . Apartamentul se afla in Complexul Rezidential Atlantis format din 4 imobile ce dispune de Curte Interioara cu Piscina, Loc de joaca, Sala fitness, Sauna aflate exclusiv in folosinta locatarilor. Paza umana si supraveghere video permanenta. Ideal pentru familii cu copii. Vis-a-vis, 20 metri de Parcul Florilor si 300 metri de Parcul Morarilor. Penny Market , Jysk si Lidl peste drum sau magazin in incinta Complexului. Ideal pentru familii cu copii sau ca investitie . Se vinde complet mobilat si utilat . Te muti doar cu hainele sau ca investitie pentru inchiriere imediata. Optional loc de parcare subteran in proprietate !

109900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Proprietar 250 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 250 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Inchiriez una sau doua camere in apartament cu trei camere pentru o familie cu sau fara copii, sau pentru doua fete. Blocul este curat, dotat cu camere de supraveghere video, zona sigura, aproape de doua parcuri (Morarilor si Florilor); la 5 minute de transportul in comun sau la 10 de metrou.

250 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 70000 EURO Proprietar 70000 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 70000 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament 2 camere comfort 1 decomandat an constructie 1984 57 m utili -2 debarale functionale -balcon inchis Zona morarilor, statie autobuz in fata blocului, 10 min de metrou,apartamentul este cu vedere pe Parcul Florilor(zona foarte linistita cu multe locuri de joaca pentru copii) Loc de parcare de la primarie Camere video supraveghere ale blocului, lift nou. Apartamentul este renovat in 2018 si se vinde utilat si mobilat cum este in poze; -instalatie electrica schimbata pe cupru(10 sigurante Gewiss) -Prize si intrerupatoare Schneider -sisteme de iluminat led in toata casa -coloana de gaze si contoar separat -zugravit nou -parchet nou -usi noi -calorifere noi Ferroli -baterii noi Grohe -sistem alarma Paradox cu apelare telefonica -usa metalica noua -2 aere conditionate Electrolux -cuptor electric, plita pe gaz si frigider Zanussi -masina de spalat Beko montata in debaraua de langa baie(nu se aude cand spala) -dormitor nou Mobexpert Blocul este linistit si foarte ingrijit se vinde pentru ca s a marit familia si avem nevoie de un spatiu mai mare. Mai multe detalii la telefon Nu colaborez cu agentii

70000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 750 EURO lunar Proprietar 153000 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 750 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Oferim spre inchiriere ( disponibilitate 1.09.2019), pe termen lung : 3 camere decomandat, 3/11, 2 grupuri sanitare, 90mp utili. Apartamentul nu a mai fost inchiriat pana in acest moment. Apartamentul se inchiriaza complet mobilat si utilat DOTARI: Centrala Proprie, Loc de Parcare Subteran, 1 aparat de Aer Conditionat Daikin, Bucatarie complet utilata ( plita gaz+ Cuptor electric, hota, masina de spalat vase (2018), combina frigorifica) ALTE DOTARI: masina spalat rufe noua (2018), uscator rufe, apartamentul a fost renovat si zugravit curand; dispune de 3 balcoane Living +bucatarie deschisa Hol: dressing incastrat si biblioteca Dormitor principal cu baie proprie+ dulap tip dressing incastrat Dormitor secundar: amenajat ptr camera copii Blocul este finalizat in 2010 si este situat in complexul rezidential Hercesa Vivenda situat intr-o zona linistita, cu acces facil catre centrul orasului prin mijloacele de transport in comun si metrou la 15 minute de mers pe jos Complexul rezidential beneficiaza de paza permanenta, supraveghere video, spatiu de joaca pentru copii, teren de tenis, comunitate de locatari foarte civilizati In proximitate: Mega Image, Lidl, Parc Morarilor, Mega Mall, Arena Nationala, Penny Market, scoli, gradinite, Cora Pantelimon. Apartamentul se preteaza unui cuplu, familii cu copii, cu/fara animale de companie. La Pretul de inchiriere se adauga 2 luni Garantie.

153000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Închiriez apartament 3 camere decomandat 72mp utili et. 4/8 ANVELOPAT termic, la cheie, mobilat si utilat modern, g+f+p, AC , zona Morarilor chiar lângă complexul nou rezidential Hercesa, ZONA LINISTITA, an imobil 1980, lift nou, contract, stație tramvai Baia de aramă, 3 minute de metrou Costin georgian. Are loc de parcare, 2 bai. Pret fix 400 euro + una luna garantie 0722634207. EXCLUS agentii. Confort: 1 , Numar nivele: 8 , Locuri parcare: 1 , Suprafata utila: 72,0 m2, Numar camere: 3 , Numar bai: 2 , Etaj: etaj 4 , Compartimentare: decomandat , Anul constructiei: 1980 , Incalzire: centrala bloc ,

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 300 EURO lunar Proprietar 300 €
Inchiriere apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 300 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Apartament 2 camere sos.Panelimon 332 mobilat, internet si cablu. Langa parcul Morarilor , la 10 minute de statia de metrou Costin Georgian , RATB 55, 104. De preferat cuplu sau familie.

300 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 2 camere semidecomandat Bucuresti, Morarilor - 60000 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament , 2 camere , etaj 1 din 10, situat in zona mega mall , scoala 51, str herta, recent renovat, se vinde exact cum este in poze , scoala gradinita la iesirea din scara , zona linistita , acces la toate mijloacele de transport , mega mall, arena nationala, parcuri ( I.O.R, NATIONAL, MORARILOR) , complex sportiv olimpia , miramar. Foarte ieftin de intretinut , bloc anvelopat, , PENTRU DETALII LA TELEFON DUPA ORA 17:00 DE LUNI-VINERI. IN WEEKEND DISPONIBIL. Accept credit

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 4 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

apartameant situat pe sos Dobroiesti,zona Morarilor-Pantelimon, complet utilat si mobilat,curat,bloc recent izolat exterior

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 4 camere Bucuresti, Morarilor - 89000 EURO Proprietar 89000 €
Vanzare apartament cu 4 camere Bucuresti, Morarilor - 89000 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament 4 camere Bodesti Vergului Apartament 4 camere de vanzare in zona Bodesti-Vergului, in vecinatatea Parcului Morarilor, metrou Costin Georgian 700 m, Gradinita Steluta 180m, Scoala nr.66 550m. Apartamentul este la etaj3, are 88 mp utili si a fost reamenajat in anul 2007. Aer conditionat, termopane, usi interior furniruite, usa metalica intrare, gresie, faianta, parchet lemn masiv, calorifere schimbate. Instalatii electrice si sanitare schimbate integral din cupru. Se vinde partial mobilat. Bloc este construit in 1978 si reabilitat termic in 2016. Loc parcare ADP S2.

89000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 320 EURO lunar Proprietar 320 €
Inchiriere apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 320 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Inchiriez ap 2 cam conf 1 decomandat utilat gresie faianta parchet termopane aer conditionat intretinere modesta Morarilor Delfinului Pantelimon tel 766 - arata telefon - Popescu

320 €

   Apartament

Vezi Detalii
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Proprietar 400 €
Inchiriere apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 400 EURO lunar Morarilor, Bucuresti

Inchiriez apartament 3 camere decomandat .bucataria mobilata si utilata restul nu este mobilat.inchiriez pt 6 luni.1+1 luna garantie.se afla la etajul 5/10 Apartamentul se afla fata in fata cu sectia de politie 9

400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 61500 EURO Proprietar 61500 €
Vanzare apartament cu 2 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 61500 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament recent renovat in 2012 ( zugraveala, parchet, gresie faianta baie si bucatarie) , partial-mobilat (majoritatea mobilei din imagini este a chiriasei), nu necesita reconditionari. Termopane urmeaza a fi adaugate in luna martie cand se va finaliza procesul de anvelopare al blocului. Blocul este in proces de reabilitare termica , de aceea in momentul actual are schele adaugate pe fatada blocului. Totusi, chiar si in stadiul actual, blocul este foarte bine termoizolat datorita peretilor foarte grosi iar de aceea iarna este suficient de cald si fara a folosi caloriferele. Bloc construit in 1980. Bloc de 14 etaje. Bloc faimos pentru adapostul antiatomic.Apartamentul are si o boxa in subsolul blocului, Blocul detine 3 lifturi: 2 lifturi mari de persoane si un lift special pentru urcat mobila la etaj. Bloc aflat la intrarea din parcul Morarilor. In imediata apropiere gasim: METROU Costin Georgian si alte mijloace de transrport in comum (RATB), Parcul Florilor, Parcul Sticlariei, stadionul Arena Nationala, Mega Mall Pantelimon, Lidl / Carrefour / Kaufland si de asemenea: scoli, gradinite, banci, spital. Proprietar

61500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 60000 EURO Proprietar 60000 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 60000 EURO Morarilor, Bucuresti

Vand ap 3 camere,decomandat,confort 1,etaj 2/10 sos.pantelimon,stradal,bloc reabilitat termic,complet renovat, usa metalica, termopane,pe mijloc (f calduros), 60 000 euro usor negociabil.pt detalii doar la telefon!!! O72 - arata telefon -

60000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 67500 EURO Proprietar 67500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 67500 EURO Morarilor, Bucuresti

Particular vand apartament 3 camere, decomandat, blocul este reabilitat, vedere parc Morarilor, 65 mp utili, geam baie, usa metal, dressing, aer conditionat, termopan, etaj 4/10. Renovat recent, la doar 5 min metrou Costin Georgian,Cora Pantelimon si Mega Mall la 15 min de mers pe jos, Lidl & Mega image (non-stop) la 5 minute. An constructie 1975 sau 1976. Apartamentul situat pe Sos Pantelimon, chiar vis-a-vis de parcul Morarilor. Bloc linistit si civilizat.

67500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 67500 EURO Proprietar 67500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 67500 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartament 3camere vedere parcul florilor morarilor anvelopat vedere parc decomandat cu baie cu hidromasaj parchet bucatarie utilata etaj 6 zona linistita (parc scoala gradinita)

67500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 109900 EURO Proprietar 109900 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 109900 EURO Morarilor, Bucuresti

Proprietar Vand Apartament 3 camere, decomandat, suprafata utila 100.43 mp, suprafata construita 139.68 mp, foarte spatios si foarte frumos compartimentat, superb, renovat, complet mobilat si utilat in 2017 doar de la Mobexpert si Ikea - lemn natural, bucatarie semideschisa (se poate inchide foarte usor), electrocasnice performante noi, dormitor matrimonial cu baie proprie, 2 bai, 2 balcoane mari. Priveliste superba lac Dobroesti , aer curat si multa liniste . Apartamentul se afla in Complexul Rezidential Atlantis format din 4 imobile ce dispune de Curte Interioara cu Piscina, Loc de joaca, Sala fitness, Sauna aflate exclusiv in folosinta locatarilor. Paza umana si supraveghere video permanenta. Ideal pentru familii cu copii. Vis-a-vis, 20 metri de Parcul Florilor si 300 metri de Parcul Morarilor. Penny Market , Jysk si Lidl peste drum sau magazin in incinta Complexului. Ideal pentru familii cu copii sau ca investitie . Se vinde complet mobilat si utilat . Te muti doar cu hainele sau ca investitie pentru inchiriere imediata. Optional loc de parcare subteran in proprietate !

109900 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 82500 EURO Proprietar 82500 €
Vanzare apartament cu 3 camere decomandat Bucuresti, Morarilor - 82500 EURO Morarilor, Bucuresti

Apartamentul se afla intr un bloc reabilitat in 2017(nu a plouat niciodata in el nici inainte de reabilitare nici ulterior)intr o zona fff linistita, plina de verdeata, este situat la 2 minute de mers pe jos de statia de metrou Costin Georgian, acces in 2 minute la statii de tramvai, troleu, maxi taxi. In apropiere, la 2 minute de mers pe jos este magazinul Mega Image(non stop), Lidl, Cora, este foarte aproape de parcurile: Ior, Morarilor,loc de parcare langa scara blocului. Apartamentul a fost renovat "din temelii" recent cu materiale de cea mai buna calitate,instalatiile sanitare schimbate(cupru),regletuit,parchet, gresie Italia, sanitare(baterii Grohe) toate prizele/intrerup. sunt schneider,usile Classen.Mobila a fost executata la comanda din lemn masiv si este prevazuta cu sisteme soft close, retractabile,electrocasnicele(plita pe gaz, cuptor electric si hota telescopica Electrolux,2 aparate de AC.Balconul inchis, se intinde pe lungimea livingului si a dormitorului.Pret negociabil.

82500 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.