Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Apartament 3 camere, et. 2, liber, Pantelimon – Morarilor Agentie - 0 comision - exclusivitate 64900 €
Apartament 3 camere, et. 2, liber, Pantelimon – Morarilor Morarilor, Bucuresti

APARTAMENT DECOMANDAT, PARC IN APROPIERE Agentia Imperial Imob va prezinta un apartament de 3 camere, situat la etajul 2, intr-un imobil P+10E, amplasat in zona Pantelimon – Morarilor, foarte aproape de Parcul Florilor. Blocul in care este amplasat apartamentul a fost construit in 1974, este reabilitat termic, curat si intretinut de locatari civilizati si o buna administrare. Apartamentul este decomandat, are o suprafata totala de 71 mp, compartimentat in: sufragerie, doua dormitoare, bucatarie, hol, baie cu geam, balcon de 10 mp. Locuinta nu dispune de amenajari recente, oferind astfel viitorului proprietar posibilitatea sa o amenajeze dupa propriul gust. Imobilul se afla situat intr-o zona cu acces facil spre mai multe directii, avand la dispozitie autobuze, tramvaie, metroul Costin Georgian la 10 min. De asemenea, pentru cumparaturi exista in zona diverse magazine si la o distanta de cateva minute Piata Delfinului, Mega Mall, Cora Pantelimon etc. Zona beneficiaza de facilitati educationale si recreative pentru copii, dar si de relaxare pentru parinti (Parcul Florilor, Parcul Morarilor). NU se accepta credit ipotecar. Proprietate reprezentata exclusiv de Agentia Imperial Imob.

64900 €

   Apartament

Vezi Detalii
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Agentie - 0 comision - exclusivitate 64000 €
PANTELIMON - Zambila Ionita, vanzare apartament 3 camere decomandate, etaj 6/10 Morarilor, Bucuresti

PANTELIMON – Str. Zambila Ionita, vanzare apartament ( semi mobilat si semi utilat, compus din 3 camere de locuit plus dependinte, confort 1 decomandat in suprafata totala utila de 74 mp. situat in bloc recent reabilitat termic, foarte curat si civilizat, construcţie 1976 la etajul 6/ 10 . Imbunatatiri: gresie, faianta si tamplarie din PVC cu geam termopan . Facilitati: foarte aproape de Sos. Pantelimon (180 m.) si 1 loc de parcare ADP – S2. Blocul se afla in apropiere de: Spitalul Sf. Pantelimon, Hiper Market Cora, Banci, Mega Image, Scoli si Gradinite. Pentru cine prezinta interes, in acelasi bloc si aceeasi scara, la etajul 4 mai este de vanzare un super apartament tot cu 3 camere decomandate cu multiple imbunatatiri, semi mobilat si semi utilat la pretul de 69.900 Euro .

64000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(