Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


Vanzare  terenuri constructii Teleorman, Saelele  - 150000 EURO Proprietar 150000 €
Vanzare terenuri constructii Teleorman, Saelele - 150000 EURO Saelele, Saelele , jud. Teleorman

Vand teren agricol/extravilan 43210 mp judetul Teleorman Vand teren agricol situat in comuna Saelele, judetul Teleorman. Terenul are o suprafata de 43210 mp (4,32 ha) si este compus dintr-o singura parcela. Ca localizare, terenul este situat intre doua sate, la o distanta aprox. de 300 m de un drum asfaltat. Terenul este in prezent in arenda, iar in ultimii 10 ani, am primit o medie de 6000 lei/an pentru arendarea acestuia. Toate actele sunt in regula in vederea vanzarii. Pretul NU este negociabil si NU sunt interesat de schimburi. Terenuri - Pleasov , Terenuri - Teleorman

150000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Vanzare  casa Teleorman, Saelele  - 9500 EURO Proprietar 9500 €
Vanzare casa Teleorman, Saelele - 9500 EURO Saelele, Saelele , jud. Teleorman

Casa si teren de 1270 mp Casa in Saelele judet Teleorman suprafata curte 1270 Mp am actele in regula , certificat de mostenire carte funciara tot ce trebuie , specific casa e de darmat este foarte avariata insa beneficiul il reprezinta terenul de casa destul de generos si fantana din curte , zona centrala aproape de Biserica si Scoala, magazin aproape tot ce trebuie ! Case de vanzare - Saelele , Case de vanzare - Teleorman

9500 €

   Casa/vila

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(