Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


2 camere - Pipera Rond Agentie - 0 comision - exclusivitate 108000 €
2 camere - Pipera Rond Pipera, Bucuresti

Localizat la 100m de Rond OMV Pipera, Ivory Residence dispune in prima faza de 420 apartamente cu suprafete intre 37mp si 98 mp, 360 de boxe si 518 de locuri de parcare. Complexul este racordat la toate utilitățile publice, beneficiaza de spații verzi generoase în jurul blocurilor, de parcare supraetajată, subsol rezervat boxelor dar și de o zonă de parcare destinată exclusiv vizitatorilor. Finisajele sunt de înaltă calitate în concordanță cu standardele și exigențele actuale, iar materialele folosite provin din parteneriat cu distribuitori de top: aer conditionat Mitsubishi in fiecare apartament, lifturi Schindler, tamplarie Veka Softline 76 cu 5 camere, gresie/faianta Marazzi, etc. Si inca ceva, primul bloc este aproape gata!

108000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Teren Pipera 3978 mp | Drumul Bisericii Agentie - 0 comision - exclusivitate 1250000 €
Teren Pipera 3978 mp | Drumul Bisericii Pipera, Bucuresti

Teren intravilan Drumul Bisericii, 3978 mp, deschidere 20 mp la Str. Drumul Bisericii, Pipera, foarte aproape de Bulevardul Pipera. Oportunitate investitionala. Pe acest teren se poate executa un PUZ , avand ca destinatie zone rezidentiale (blocuri P+4) si de agrement. Atat destinatia cat si configuratia proiectului pot fi variabile. Conform certificatului de urbanism sunt prevazuti urmatorii indicatori: POT- 40% / CUTmaxim pentru inaltimi P+1E=0.9 mp ADC/mp teren, CUTmaxim pentru inaltimi P+2E=1.3 mp ADC/mp teren. Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

1250000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Studio finalizat - zona Aviatiei Dezvoltator 66400 €
Studio finalizat - zona Aviatiei Pipera, Bucuresti

Economisește timp și obține câștiguri semnificative, pe termen lung! Indiferent unde te afli, investește într-un apartament nou, utilat și mobilat, în zona de nord a Bucureștiului, deja închiriat pe o perioadă îndelungată. Lasă grija gestiunii proprietății în seama noastră. Investiția ideală pentru că: - Este amplasată în zona căutată de birouri Floreasca, Barbu Văcărescu, Aviației și Pipera - Obții un randament mediu net de 7 – 7,5% și ai siguranța unei chirii pe o perioadă îndelungată - Te bucuri de un preț atractiv la achiziție, fără alte costuri - Economisești timp deoarece chiriașul deja există și apartamentele sunt complet mobilate Imobilul DP5D este format din 49 de studiouri, 7 apartamente cu 2 camere (4 de tip A şi 3 de tip B) şi 37 de locuri parcare în curtea proprietăţii. Toate apartamentele dispun de finisaje de calitate, aer condiţionat, centrală termică proprie şi acces la internet. Apartamentele sunt spaţioase, cu o compartimentare modernă potrivită unui stil de viaţă activ şi beneficiază de multă lumină naturală. Regimul de înălţime al clădirii este de Subsol tehnic+Parter+3E. Accesul către proprietate se face atât pietonal cât şi cu maşina dinspre bulevardul Dimitrie Pompeiu sau pietonal dinspre Şoseaua Pipera cu trecere prin Oregon Park. Facilităţi: -acces foarte rapid către statiile de metrou Aurel Vlaicu şi Pipera; -linii RATB în vecinătate: 5, 16, 36, 112, 135, N119, N125; -amplasare în zona de birouri Floreasca – Barbu Văcărescu – Dimitrie Pompeiu; -servicii medicale aflate în proximitate: Regina Maria şi Medicover; -amplasare în imediata apropiere a centrului comercial Promenada Mall şi a pieţei Agroalimentare Aurel Vlaicu; -numeroase posibilităţi de recreere şi activităţi sportive în zonă.

66400 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(