Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:


APARTAMENT 2 CAMERE, VEDERE CATRE MARE, INVESTITIE IDEALA Agentie - 0 comision - exclusivitate 110000 €
APARTAMENT 2 CAMERE, VEDERE CATRE MARE, INVESTITIE IDEALA Mamaia Sat, Navodari , jud. Constanta

Raich&Raich Premium Real Estate va recomanda spre cumparare apartamente de 2 camere, situate intr-un imobil cu 6 etaje in curs de edificare, disponibile la diferite etaje ale imobilului. Imobilul va fi la cheie in octombrie 2020. Imobilul este situat chiar pe faleza Navodari, intr-o pozitie privilegiata, in zona Playa Papaya, toate apartamentele avand vedere catre mare. Imobilul a fost gandit si dotat pentru a fi folosit pe intreaga periada a anului, nu numai in sezonul estival. Apartamentul (Tip 3) are o suprafata utila de aproximativ 66mp, ca si compartimentare este decomandat, si beneficiaza de o terasa de aproximativ 8 mp, unde dimineata puteti privi marea in aroma de cafea, iar seara va puteti relaxa la un pahar cu vin insotit de un asfintit de soare spectaculos. Livingul+Dining+Bucataria au aproximativ 26.27 mp, dormitorul 12.92, baia 4.50, baie de serviciu si hol . Apartamentele beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si se predau la cheie fiind dotate cu: -centrala termica de apartament -incalzire in pardoseala -tamplarie de aluminiu Schuko -feronerie Mako -gresie/faianta/parchet -cateva modele la alegere -usi exterioare si interioare Pinum. Apartamentul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru investitie. Un calcul pesimist al inchirierii unui apartament din acest imobil in regim airbnb ne demonstreaza ca o astfel de proprietate poate obtine un yield dublu fata de o proprietate in care se investeste aceeasi suma in Bucuresti, Constanta, sau orice alt oras. Luand in calcul 120 zile in sezon (de la 15 mai la 15 septembrie) la 80e/zi obtinem 9600 euro, insa apartamentele cu 2 camere, situate pe plaja, cu vedere catre mare, se inchiriaza in sezon cu sume net superioare celei pe care am luat-o in calcul. In extrasezon luam in calcul doar 90 de zile la 60 euro/zi si avem un venit de 5400 euro, rezultand un venit de 15000 euro/an. Scazand cheltuielile curente, avem un yild de aproape 12%, beneficiind si de o investitie exterm de lichida,care se poate transforma in cash cu usurinta. Raich&Raich Property Management, parte a grupului Raich&Raich Premium Real Estate ofera si servicii de property management Airbnb si va poate sprijini in administrarea unei astfel de proprietati. Separat se poate achizitiona si un loc de parcare supraterana.

110000 €

   Apartament

Vezi Detalii
IDEAL INVESTITIE, APARTAMENT 2 CAMERE, CU VEDERE LA MARE, MAMAIA NORD Agentie - 0 comision - exclusivitate 100000 €
IDEAL INVESTITIE, APARTAMENT 2 CAMERE, CU VEDERE LA MARE, MAMAIA NORD Mamaia Sat, Navodari , jud. Constanta

Raich&Raich Premium Real Estate va recomanda spre cumparare un apartament de 2 camere, situat intr-un imobil in curs de edificare cu 6 etaje, disponibil la etajele 1,2,3,5. Imobilul va fi la cheie in octombrie 2020. Imobilul este situat chiar pe faleza Navodari, intr-o pozitie privilegiata, in zona Playa Papaya, toate apartamentele avand vedere catre mare, si este gandit si dotat pentru a fi folosit oricand pe parcursul anului. Apartamentul are o suprafata utila de aproximativ 51.6mp, ca si compartimentare este decomandat, fiind compus din living+ dining+ bucatarie de 29.17mp, dormitor de 12.26 mp, baie- 4.50 mp. Apartamentul beneficiaza de o terasa de aproximativ 7 mp, unde dimineata puteti privi marea in aroma de cafea, iar seara va puteti relaxa la un pahar cu vin insotit de un asfintit de soare spectaculos. Proprietatea beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate si se preda la cheie fiind dotata cu: -centrala termica de apartament -incalzire in pardoseala -tamplarie de aluminiu Schuko -feronerie Mako -gresie/faianta/parchet -cateva modele la alegere -usi exterioare si interioare Pinum. Apartamentul este pretabil atat pentru rezidenta cat si pentru investitie. Un calcul pesimist al inchirierii apartamentului in regim airbnb ne demonstreaza ca o astfel de proprietate poate obtine un yield dublu fata de o proprietate in care se investeste aceeasi suma in Bucuresti, Constanta, sau orice alt oras. Luand in calcul 120 zile in sezon (de la 15 mai la 15 septembrie) la 70e/zi obtinem 8400 euro, insa apartamentele cu 2 camere, situate pe plaja, cu vedere catre mare, se inchiriaza in sezon cu sume net superioare celei pe care am luat-o in calcul. In extrasezon luam in calcul doar 90 de zile la 50 euro/zi si avem un venit de 4500 euro, rezultand un venit de 12900 euro/an. Scazand cheltuielile curente, avem un yild de aproape 11%, beneficiind si de o investitie exterm de lichida,care se poate transforma in cash cu usurinta. Raich&Raich Property Management, parte a grupului Raich&Raich Premium Real Estate ofera si servicii de property management Airbnb si va poate sprijini in administrarea unei astfel de proprietati. Separat se poate achizitiona si un loc de parcare supraterana.

100000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Penthouse superb cu vedere la mare si lac Mamaia Nord Agentie - 0 comision - exclusivitate 260000 €
Penthouse superb cu vedere la mare si lac Mamaia Nord Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

Penthouse superb de vanzare in Statiunea Mamaia Nord, langa plaja, vedere spectaculoasa catre mare si lac

260000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Apartament 2 camere in MAMAIA NORD-NAVODARI Agentie - 0 comision - exclusivitate 200 €
Apartament 2 camere in MAMAIA NORD-NAVODARI Mamaia Nord, Navodari , jud. Constanta

Apartament 2 camere de inchiriat in MAMAIA NORD-NAVODARI, mobilat si utilat de actualitate,centrala pe gaze,terasa, loc de parcare. Se inchiriaza pana la data de 25 aprilie la pretul de 200 euro pe luna(o luna avans+o luna garantie). Relatii suplimentare la 0775563863-ADRIAN,consultant imobiliar

200 €

   Apartament

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(