Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Rezultate cautare:

Regim hotelier  hoteluri/pensiuni Satu Mare, Dindesti Proprietar
Regim hotelier hoteluri/pensiuni Satu Mare, Dindesti Dindesti, Dindesti , jud. Satu Mare

Pensiune semifinisata cu 22 camere, un restaurant, piscina interioara si exterioara. Disponibilitate put apa termala la 65grade. Totul se vinde cu tot cu firma pe care s-a facut investitia. Firma este pe profit din alta activitate si pregatita pentru o eventuala accesare de fonduri nerambursabile pe POR sau alte fonduri. Pensiunea e situata la mijlocul terenului , concesionat pe 49ani, de cca.52ari care include si putul de apa termala si are si un pirias care in dreptul proprietatii este betonat. Putul de apa termala este forat la cca.1.400mt iar apa iese la 65grade. Instalatiile de curent si instalatiile de apa-canalizare sint facute.Incalzirea este gindita prin schimbatoare de caldura comandate la SondexRomania(Cluj). Pretul de vanzare e 220.000eur sau variante diverse ..astept propuneri (chirie,schimb,rate sau altceva..) Va stau la dispozitie pentru informatii suplimentare.

   Hoteluri/pensiuni

Vezi Detalii
Cele mai noi oferte de pe piata Romaneasca

Adauga anuntul tau pe site-ul cu cele mai noi proprietati din piata imobiliara! Vinde-ti proprietatea rapid si eficient!

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!
Gratuit, rapid si usor vei putea gasi pe multecase.ro locuinta ta de vis. Alege-o dintr-un numar mare de anunturi de la particulari, dezvoltatori si de la agentii (comision 0)

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.