Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare garsoniera Podu Ros, Iasi

28500 €  De vanzare
Apartamentul este aproape de toate mijloacele de transport ce duc in tot orasul, tranvai respectiv autobuz, la 5 minunte de Palas ,AUchan Supermarket ,parculete,scoli,gradinite PF VAND URGENT : -apartament 1 camera decomandat,(hol,dormitor, bucatarie, baie), avand o suprafata totala de 25,2 mp, aflat in bloc fara bulina situat in Podu Ros/Aleea Decebal - Gresie(baie,bucatarie,hol,dormitor) -Faianta (baie,bucatarie) -Tamplarie PVC , -Geamuri termopan, -Izolatie termica exterior, -Usa metalica -Cabina duș Se lasa MOBILAT si UTILAT (frigider, aragaz, masina de spalat).Asta NU influenteaza pretul de vanzare Pret: 28.500 euro

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 24-04-2024
Vizualizari 347
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 25 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Iasi. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Iasi.

Este Podu Ros zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Vanzare  apartament  cu 2 camere Iasi, Valea Adanca  - 9680 EURO Proprietar 9680 €
Vanzare apartament cu 2 camere Iasi, Valea Adanca - 9680 EURO Podu Ros, Valea Adanca , jud. Iasi

Persoana fizica vand apartament situat intr-un bloc ferit de zgomot si praf, construit in 2014, Apartamentul se afla situat in zona Aleea Strugurilor, in dreptul Postei din CUG Iasi ( NU Valea Adanca, Capat Cug, Visoinanu, Pepinierei, Horpaz sau Miroslava), zona linistita, de case, intre care pe ici pe colo a mai rasarit cate un bloculet, cu vecini deosebiti, aer curat, verdeata si vegetatie abundenta, fara praf si aglomeratie. Distantele catre principalele obiective din zona sunt: -500 m pana la viitorul Kaufland; -800m pana la Aleea Tudor Neculai; -1300m pana la Selgros; -1000m pana la Piata Agroalimentara/Biserica, Rond Cug Apartamentul se afla la etajul 1/3, intrarea in curte este prevazuta cu poarta automatizata, (curtea este supravegheata video, insa fara paza ori alte costuri suplimentare). Curtea interioara a complexului este o oaza de liniste plina de verdeata, fiind totodata pavata in intregime si dispunand de bancute pentru relaxare, arbusti, flori si plante ornamentale specifice fiecarui sezon, mini parc distractii pentru copii, plus gratar si foisoare (pentru relaxare cu prietenii), precum si de parcare individuala pentru fiecare apartament pentru care nu trebuie sa platiti nimic suplimentar. Desi blocul este relativ nou, la achizitionare (aprox 3 ani in urma) apartamentul a fost renovat in totatalitate, in speta inlocuit parchet, integral zugravit si inlocuit instalatiile electrie si sanitare. Suprafata totala a apartamentului este de 56mp, iar regimul de compartimentare este unul decomandat, fiind compus dintr-un living foarte spatios, bucatarie inchisa, dormitor mare, baie cu cada si hol spatios. Apartamentul este situat pe mijloc, nu are probleme de iegrasie si este foarte calduros iarna si racoros vara. Apartamentul este mobilat si utilat. -Frigider -Masina de spalat vase -Cuptor electric -Aragaz -Masina de spalat rufe -Centrala proprie . Se poate vinde mobilat complet sau semimobilat. Pretul se negociaza la fata locului. 2 camere - Iasi , 2 camere - Iasi

9680 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(