Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Garsoniera DECOMANDATA Auchan Titan cel mai mic pret din zona, complex nou

31600 €  De vanzare
Cand am creat COMPLEXUL REZIDENTIAL White Residence, ne-am focusat pe nevoile actuale urbane, incercand sa imbinam tihna unei zone linistite cu accesul facil catre zonele de interes ale capitalei. White Residence se ridica la cele mai inalte standarde, grija noastra principala fiind siguranta, confortul cumparatorului si linistea pe care i-o ofera un simplu cuvant: ACASA. Proiectul este unul grandios, de amploare, fiind de altfel SINGURUL COMPLEX DIN ZONA SECTOR 3. Este compus din 8 blocuri, a cate 500 apartamente si se remarca prin finisaje de calitate superioara, diferite tipuri de compartimentari si preturi speciale pentru toate buzunarele. Toate apartamentele vor fi predate la cheie, racordate la apa, gaze, canalizare. Blocurile vor fi monitorizate video si acces prin interfon. Accesul auto se va face pe baza de telecomanda pentru barierele de la intrarea din complex. Complexul rezidential va beneficia de doua spatii comerciale amplasate la parterul blocului 1,respectiv bloc 3. Complexul rezidential este situat in sectorul 3, in partea de Est a Bucurestiului, intr-o zona in plina crestere imobiliara. Amplasarea acestui ansamblu te va surprinde intr-un mod placut, dat fiind faptul ca se afla intr-o zona apropiata de marile centre comerciale precum Metro, Auchan, Jumbo, JYSK, Decthalon, Dedeman si din 2018 Ikea, care se afla la aproximativ 1.2 km.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 20-07-2024
Vizualizari 633
Persoane interesate 1

Caracteristici:

Suprafata utila: 33 m2
Confort: 1
Compartimentare: Decomandat
Etaj: 2/5
Camere: 1

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Garsoniera De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Theodor Pallady zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Inchiriere  terenuri constructii Bucuresti, Theodor Pallady  - 10000 EURO lunar Proprietar 10000 €

10000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Inchiriere  spatii industrial Bucuresti, Theodor Pallady  - 350 EURO lunar Proprietar 350 €
Inchiriere spatii industrial Bucuresti, Theodor Pallady - 350 EURO lunar Theodor Pallady, Bucuresti

Anca Boxa depozitare,7 mp, Pallady, metrou N. Teclu Bucuresti Sector 3 Theodor Pallady

350 €

   Spatii industrial

Vezi Detalii
Inchiriere  terenuri constructii Bucuresti, Theodor Pallady  - 1350 EURO lunar Proprietar 1350 €
Inchiriere terenuri constructii Bucuresti, Theodor Pallady - 1350 EURO lunar Theodor Pallady, Bucuresti

Dragos Banica Inchiriez teren liber de constructii - zona Theodor Pallady Bucuresti Sector 3 Theodor Pallady

1350 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren Intravilan P+14 Etaje Sector 3| Metrou Nicolae Teclu Agentie - 0 comision - exclusivitate 4204200 €
Teren Intravilan P+14 Etaje Sector 3| Metrou Nicolae Teclu Theodor Pallady, Bucuresti

Teren în suprafață de 19.088 mp., situat în proximitatea Bulevardului Theodor Pallady, la doar 500 metri de stația de METROU Nicolae Teclu. În imediata apropiere există conexiuni bune la mijloacele de transport în comun care asigură mobilitate rapidă: pe lângă stația de metrou Nicolae Teclu, stațiile de tramvai 23, 27, 40 și autobuzul 246. Este localizat de-a lungul ieșirii de est a Bucureștiului pe drumul de acces la autostrada A2 și portul Constanța. Zona oferă acces extrem de facil la magazine mari: IKEA, Auchan, Jumbo, Metro, Kika, Decathlon. Amplasamentul se află în subzona mixtă situată în afara limitelor zonei protejate, cu clădiri având regim de construire continuu sau discontinuu și înălțimi maxime de P+14 niveluri, oferind oportunitatea ideală pentru dezvoltarea unui proiect imobiliar (ansamblu cu funcțiuni mixte) într-o zonă în continuă dezvoltare. POT MAXIM = 70% CUT MAXIM = 3,5 mp. ADC/mp.teren Un mare avantaj al proprietății este constituit din cele două fronturi stradale, având acces atât din Drumul Balta Doamnei cât și din Strada Balta Albina, făcând din acest teren o adevarată oportunitate investițională de succes. Terenul este pretabil pentru dezvoltare imobiliară rezidențială, spații de depozitare și birouri, etc.

4204200 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Teren cu Proiect Autorizat  P+7R | Sector 3 | Metrou Nicolae Teclu Agentie - 0 comision - exclusivitate 550000 €
Teren cu Proiect Autorizat P+7R | Sector 3 | Metrou Nicolae Teclu Theodor Pallady, Bucuresti

Teren cu Proiect Autorizat P+4E-5/7ER Proiect Autorizat Drumul Arieșului 149 cu regim de înălțime P+4E-5/7ER - alcătuit din terenul cu suprafața de 1317 mp, și o cotă indiviză din suprafață 613 mp. Terenul este situat în intravilanul Municipiului București, pe Strada Gura Arieşului (fost Drumul Gura Caliţei) sector 3.  Proiectul oferă 4 spații comerciale ideale pentru deschiderea unor magazine, sau birouri, oferind oportunități excelente de a atrage clienți și de a genera venituri. Cele 42 de apartamente de tip studio, 2 sau 3 camere sunt proiectate cu atenție pentru a oferi confort și funcționalitate. Unul dintre principalele avantaje ale acestui proiect este regimul de înălțime care permite o exploatare maximă a terenului. Astfel, se poate obține un profit semnificativ într-un timp foarte scurt. Amplasamentul proiectului este extrem de strategic, fiind situat la doar 3 minute de stația de metrou. Această locație excelentă atrage o cerere mare din partea potențialilor clienți, ceea ce asigură o cumpărare rapidă a spațiilor comerciale și a apartamentelor. De asemenea, proiectul beneficiază de un regim proiect autorizat, ceea ce înseamnă că toate aspectele legale și de construcție au fost verificate și aprobate de autorități competente. Proprietatea este amplasată în proximitatea Bulevardului Theodor Pallady, la doar 3 minute de stația de METROU Nicolae Teclu, și la doar la 6 minute de centrele comerciale Ikea, Jumbo, Decathlon, Auchan. Poziționat într-o zona foarte activă, dinamică și în plină dezvoltare imobiliară. Proprietatea este o reală investiție pentru dezvoltarea și comercializarea imobilelor colective, și totodată o oportunitate din perspectiva Regim Juritic - Proprietar, Persoană Juridică - TVA taxare inversă - Liber de sarcinii Autorizație Construire P+4E-5/7ER  POT = 45,5% (POT max. - 70%)  CUT = 2,82 (CUT max. - 3,5) SPATIU COMERCIAL - 1 (100 MP) SPATIU COMERCIAL - 4 (20 MP) UNITĂŢi LOCATIVE = 42 LOCURI PARCARE = 50 SUBTERANE = 44 - (2 clausuri parter) SUPRATERANE = 6 DESCHIDERE CLADIRE = 9,55 ml SUPRAFAŢă CONSTRUITA = 600 MP SUPRAFAŢĂ DESFĂŞURATă = 3713 MP DESCHIDERE TEREN = 17,62 ml Utilități: apă, gaz, curent, canalizare  Acte Complete - Disponibile PREŢ 550.000 EUR + TVA

550000 €

   Terenuri constructii

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(