Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare casa/vila 5 camere Corbeanca

239000 €  De vanzare
Corbeanca - cartier Mecheaua (aproape de gradinita, Mega Image, farmacie, brutarie etc.) Tip imobil : vila noua, eleganta cu stil deosebit si amprenta arhitecturala proprie, construita in 2010. Este sic, frumoasa, spatioasa si are curte generoasa cu vedere la lac. Nr. nivele : Demisol cu geamuri si lumina naturala + P+1+ POD usor mansardabil. Constructia este din cadre de beton armat si caramida porotherm, compartimentari tot din caramida ( nu rigips) si izolata exterior cu polistiren de 10 cm. Placa peste etajul 1 este din beton (termoizolata cu polistiren de 15 cm) si permite mansardarea usoara a casei. Teren ~ 500 mp, din care ~ 350 mp curte libera pentru copii si relaxare. !!! Important, terenul are o cota indiviza din plaja lacului !!! Aria totala construita ~ 450 mp. Amprenta casei ~ 145mp. Aria utila ~ 360 mp (include terasele cu vedere la lac si podul mansardabil ) Finisaje interioare casa : scara interioara din lemn de stejar masiv lucrata manual, parchet laminat de 12 mm, baile placate cu gresie si faianta import, obiecte sanitare moderne, baterii Grohe, instalatia electrica si de incalzire pe cupru, centrala termica proprie Viessmann, hidrofor, vas tampon, aer conditionat Habitat in toata casa, calorifere Romstal si instalatie pe cupru, timplarie termopan Rehau, bucataria se vinde mobilata si ultilata, etc. Finisaje exterioare casa : izolata cu polistiren de 10 cm, sistem de alarma interior si exterior perimetral, conectat la firma de paza, porti intrare actionate electric cu telecomanda, magazie unelte de gradina, alimentare cu apa put 32 m, dedurizator si filtru electronic de particule/miros, canalizare fosa ecologica, dale placaj curte, etc. Eliberabila in 2 luni. Singur curte : Da Descriere : nr camere 6 + 3 bai + bucatarie mare, 2 holuri generoase. Vila la curte cu totul speciala, foarte bine impartita cu spatii si functionalitati bine definite. Demisol : pivnita si spatiu de depozitare, sala de billiard sau hoby room, camera tehnica. Parter : intrarea in casa are loc printr-un hol generos ce conduce spre o sufragerie spatioasa de ~ 60 mp cu iesire pe terasa inchisa de ~ 25 mp. Bucataria mare de ~ 13 mp si wc de serviciu. Etaj 1 : 3 camere, 2 dormitoare mari de ~ 27 si ~ 20 mp fiecare cu baia lui, cu iesire pe terase si birou sau al treilea dormitor spatios. Dressing generos, ce rezolva garderoba intregii familii. POD inalt pe aproape toata suprafata casei. Acoperis, burlane, jgheaburi, tabla tip Lindab .

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 14-01-2021
Vizualizari 705
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 360 m2
Suprafata teren: 500 m2
Etaj: /2
Camere: 5

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Casa/vila De vanzare in localitatea Corbeanca.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Casa/vila De vanzare in localitatea Corbeanca. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Corbeanca.

Este Corbeanca zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Teren 2105mp + hala+imobil birouri/rezidential + anexe 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 790000 €
Teren 2105mp + hala+imobil birouri/rezidential + anexe 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Proprietatea oferita spre vanzare este situata in satul Petresti, comuna Corbeanca, judetul Ilfov pe strada Balantei nr. 44 chiar langa Bilancia Corbeanca la 50m de DN1. Proprietatea este compusa din teren in suprafata de 2105 mp cu deschidere la str. Balantei de 13,2 m, hala industriala si birouri in suprafata construita de 489 mp, iar in partea din spate a terenului exista o constructie P+1E+M in suprafata construita desfasurata de 1140 mp (cu suprafata construita la sol de 380 mp) plus anexe cu o suprafata construita desfasurata de 269 mp.. Proprietatea este potrivita atat ca utilizare industriala (hale, depozite si birouri) cat si ca utilizare pentru camin de batrani sau chiar rezidential. Pretul de vanzare este discutabil si nu contine TVA (exista varianta taxarii inverse pentru societati comerciale sau chiar posibilitatea cesiunii firmei ce detine proprietatea). Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 124,7 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 7 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] 0

790000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă tip duplex, 6 camere, Corbeanca Parc 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 270000 €
Vilă tip duplex, 6 camere, Corbeanca Parc 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila multifamiliala moderna, compusa din doua locuinte tip duplex, avand o arhitectura in oglinda, situata la 5 minute de iesirea la DN1 (900m), in spatele padurii Petresti (zona Romatsa) pregatita pentru cei care doresc aer curat, liniste si serenitate si un acces rapid spre inima Bucurestiului, toate acestea regasindu-se intr-o proprietate cu un design modern, spatios cu dotari si finisaje de calitate superioara. La parter avem pentru fiecare duplex urmatoarea dispunere: living/dining room, bucatarie deschisa, toaleta oaspeti/de serviciu iar la etaj avem doua dormitoare fiecare cu un dressing room generos (ce poate fi utilizat si ca birou, camera copii, loc de joaca copii etc.) si doua bai moderne separate pentru fiecare dormitor. Constructia este edificata pe cadre de beton cu caramida Brikston, fundatia fiind realizata ca urmare a unui studiu geo la o adancime de 1,20m conferind rezistenta si stabilitate de exceptie. Peretii interiori sunt din caramida Brikston si tencuiala mecanizata Baumit. Izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa Baumit. Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 100,05 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 22,12 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] Terasele exterioare sunt din beton amprentat. Tamplaria este Salamander BF3 cu click, batanta la toate ferestrele, cu geam tripan, usile de interior/exterior sunt Porta Doors cele exterioare fiind metalice. Toate ferestrele au glafuri interior si exterior din travertin. Acoperisul este din tigla metalica Wetterbest cu o durata de viata de 50 ani. Fiecare duplex are centrala termica proprie, marca Ferroli cu boiler separat, sistem de incalzire in pardoseala performant, fosa septica bicamerala separata pentru fiecare familie. Intregul imobil este conectat la un put forat de mare adancime (70m) cu tubulatura de 160mm cod R8 albastru si pompa submersibila cu debit mare si debit constant marca Grundfos. Gazonul este irigat cu sistem automat de irigare cu sprinklere, total programabil. La cerere se poate vinde separat fiecare duplex in parte.

270000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Vilă tip duplex, 3 camere, Corbeanca 0% COMISION Agentie - 0 comision - exclusivitate 155000 €
Vilă tip duplex, 3 camere, Corbeanca 0% COMISION Paradisul Verde, Corbeanca , jud. Ilfov

Vila moderna, compusa din doua locuinte tip duplex, avand o arhitectura in oglinda, situata la 5 minute de iesirea la DN1 (900m), in spatele padurii Petresti (zona Romatsa) pregatita pentru cei care doresc aer curat, liniste si serenitate si un acces rapid spre inima Bucurestiului, toate acestea regasindu-se intr-o proprietate cu un design modern, spatios cu dotari si finisaje de calitate superioara. La parter avem pentru fiecare duplex urmatoarea dispunere: living/dining room, bucatarie deschisa, toaleta oaspeti/de serviciu iar la etaj avem doua dormitoare fiecare cu un dressing room generos (ce poate fi utilizat si ca birou, camera copii, loc de joaca copii etc.) si doua bai moderne separate pentru fiecare dormitor. Constructia este edificata pe cadre de beton cu caramida Brikston, fundatia fiind realizata ca urmare a unui studiu geo la o adancime de 1,20m conferind rezistenta si stabilitate de exceptie. Peretii interiori sunt din caramida Brikston si tencuiala mecanizata Baumit. Izolatia exterioara este realizata cu polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa Baumit. Terasele exterioare sunt din beton amprentat. Tamplaria este Salamander BF3 cu click, batanta la toate ferestrele, cu geam tripan, usile de interior/exterior sunt Porta Doors cele exterioare fiind metalice. Toate ferestrele au glafuri interior si exterior din travertin. Acoperisul este din tigla metalica Wetterbest cu o durata de viata de 50 ani. Fiecare duplex are centrala termica proprie, marca Ferroli cu boiler separat, sistem de incalzire in pardoseala performant, fosa septica bicamerala separata pentru fiecare familie. Intregul imobil este conectat la un put forat de mare adancime (70m) cu tubulatura de 160mm cod R8 albastru si pompa submersibila cu debit mare si debit constant marca Grundfos. Gazonul este irigat cu sistem automat de irigare cu sprinklere, total programabil. Informatii certificat energetic: 1) Clasa energetica A 2) Consum anual specific de energie primara [kWh/m2an] 100,05 3) Indice de emisii echivalent CO2 [kg CO2/m2an] 22,12 4) Consum anual specific de energie din surse regenerabile [kWh/m2an] -

155000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(