Anunturi imobiliare gratuite, particulari, dezvoltatori si exclusivitati

Vanzare apartament 4 camere Damaroaia, Bucuresti

163000 €  De vanzare
Apartamentul spatios, luminos cu tavane inalte si ferestre ce ating podeaua de lemn de bambus, este amplasat in zona linistita din nordul Bucurestiului, sector 1. Apartamentul beneficiaza de o terasa generoasa, armonios proportionata, umbrita de stejarul secular al strazii. Apartamentul, situat la etajul 3 este singurul apartament de pe etaj, cu un pod generos de 30 m in care chiar pot fi depozitate toate lucrurile unei familii. Aer curat, lipsa traficului bucurestean, vecini civilizati, diminetile perfect linistite pe muzica brotaceilor de pe lacul din apropiere, in acelasi timp apropierea de cel mai frumos parc, Herastrau (4 minute cu masina) … … totul in acest apartament te face sa te simti ca intr-o vacanta, iti ofera cadrul perfect pentru o viata echilibrata si contemporana in frumosul Bucuresti. Apartamentul propus spre vanzare este unul special cum vor fii si viitorii sai proprietari.

Anunt promovat pe Titirez.ro
Pe site din 26-07-2024
Vizualizari 573
Persoane interesate 0

Caracteristici:

Suprafata utila: 139 m2
Confort: Cf. sporit
Compartimentare: Decomandat
Camere: 4

Expertii tai in imobiliare

Garantia calitatii, listeaza-ti anuntul pe site-ul Multecase.ro si beneficiezi de expunere direct catre clienti

Te-ai indragostit de acesta proprietate? O poti cumpara chiar acum, simplu si rapid! Imobilul este listat in categoria Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti.

Vrei sa vezi mai multe anunturi? Intra aici pentru intreaga oferta Apartament De vanzare in localitatea Bucuresti. Pe Multecase.ro ai la dispozitie o lista imensa de proprietati din care poti alege. In plus, numarul lor este se afla intr-o continua crestere. Daca vrei sa ai un loc doar al tau sau daca iti intemeiezi o familie , avem solutia pentru tine: Anunturi imobiliare Bucuresti.

Este Damaroaia zona ta preferata? Foloseste acum modulul de cautare si gaseste alte oferte din apropiere.

Ne dorim sa iti oferim cea mai placuta experienta pentru descoperirea anuntului imobiliar perfect!

Pe site-ul multecase.ro beneficiezi de cele mai noi anunturi imobiliare gratuite de la particulari, dezvoltatatori si agentii cu comision 0.

Anunturi din aceeasi zona:


Apartament 3 camere, cu terasa de 45 mp la 5 minute de scoala germana Agentie - 0 comision - exclusivitate 190000 €
Apartament 3 camere, cu terasa de 45 mp la 5 minute de scoala germana Damaroaia, Bucuresti

Dream House Imobiliare va ofera spre vanzare un superb apartament de 3 camere semidecomandat, cu o suprafata utila de 76mp insotit de o terasa proprie de 45 mp. Apartamentul este amplasat la parterul unui imobil finalizat in anul 2013, cu vedere catre spatele imobilul, fapt care va ofera intimitate si liniste. Apartamentul este proaspat mobilat si utilat ! Apartamentul este structurat astfel : 2 dormitoare ( unul cu iesire pe terasa), living spatios, bucatarie cu iesire pe terasa, baie. Acest apartament beneficiaza de 2 intrari, una din scara blocului si una pe langa bloc cu acces intr-un mic hol alaturat bucatariei. Aceste 2 intrari va ofera un acces foarte facil in functie de necesitatile fiecarui client. Apartamentul este proaspat renovat cu finisaje de foarte buna calitate alese pentru a creea un design modern ce se imbina cu cel clasic. Terasa are 45 mp, foarte spatioasa Imobilul este amplasat in zona Bucurestii Noi/ Jiului, o zona cu acces rapid catre mijloace de transport in comun ( Metrou Jiului 5 min ), statie STB etc. In apropiere exista Parcul Izbiceni, scoala germana,magazine, hipermaketuri, scoli, gradinite. Este o zona perfecta pentru o familie cu copii si nu numai. Disponibilitate imediata ! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

190000 €

   Apartament

Vezi Detalii
Multecase.ro
Te tinem la curent cu cele mai noi proprietati!
Aboneaza-te si vei primi cele mai noi si relevante anunturi, conform
criteriilor tale de cautare.

Anunturi FRESH de la particulari din toata
Romania te asteapta pe www.multecase.ro

Nu doresc sa ma abonez azi! :(